Ökoradikális szemlélettel

889.png

Szociális területen dolgozó, de nemzeti sorskérdésekben és ökopolitikai dilemmákban (is) véleményt formáló örök lázadó.

Lájkolj!

Címkék

Címkefelhő

Linkek

Utolsó kommentek

Legalizáljuk a füvet!

2011.08.12. 12:56 Member

Pontosabban nem ennyire egyszerű a képlet, csak hatásvadász módon akartam nyitni. Az új anyagokat sorra betiltják, ezért újabbak jelennek meg a piacon (kati a múlté, most itt ez az MDPV és a benzo fury), ezekről még a vezető addiktológusok sem hallottak, és a hatásaik (különösen a hosszútávúak) is teljesen ismeretlenek, persze a sok unatkozó fiatal máris lapátolja be marékszámra őket, a normál adagot nem ismerve, aztán az amúgyis leterhelt addiktológiai osztályt tovább emésztik.

Mert jó, ez nem végleges megoldás, de inkább szívjanak a drágáim olyat, aminek hatásait és kockázatait már régen ismerjük. Meg kell teremteni az érdemi közösségi élet alapjait, de amíg ezt elérjük, érdemes volna elgondolkozni a progresszív büntetésen. Vagyis, hogy az új szerek élvezőit jobban büntessük, mint a korábbról ismert könnyűdrogok használóit (a keményeket természetesen nem enyhítjük). Inkább hülyüljenek attól, amire tudjuk, mit kell lépni, mert egy rakás paranoid, zaklatott fiatal a pszichiátrián hiányzik a fenének. Erről ti, kedves olvasóim, lelkes ifjúság, mit gondoltok?

3 komment

Címkék: drogok

A bejegyzés trackback címe:

https://lehetvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr143148386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

WanGood · http://animemangapalota.blog.hu 2011.08.16. 11:08:21

Ha csak drogok perspektívájából nézzük, helyes gondolat. Viszont ha azt nézzük, mivel tegyék tönkre magukat (ha már ez a vágyuk) szerintem is inkább pia.

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2011.08.16. 11:22:18

@:{) MIKI (}:: @WanGood:
Az a gáz, hogy nem, a Helsinki Bizottság kérését is hibásan utasította el az Alkotmánybíróság. A pia rettentő gyorsan butít, ráadásul van halálos mennyisége, nem beszélve a cudar, dehidratált másnapról. A piának még egy rossz szokása, hogy az egyének más-más személyiségvonásait emeli ki. Alapvetően három fajta létezik:
-Ellazuló, jókedvű, haverkodó (ők a legveszélyeztetebbek, mert ha rossz kedvük van, Let's have a drink)
-Agresszív, kötekedő (ők akkor isznak, ha megoldhatatlannak tűnő problémájuk van, mert felbátorítja őket)
-És vannak, akiken lényegében nem változtat.
Az alkohol a településem legalább 70%-át mérgezi, sajnos az egészségtesztet olyan magyarosan Hűbele Balázs módjára vitték véghez, diplomásokból lett utcaseprő általa (konkrétan dietetikus nővérből).
A fű ezzel ellentétben már jó ideje nem kapudrog, mint ahogyan eddig vélték (vagy hívjuk előételnek?), és olyanról sem hallottam, hogy valaki befüvezve agyonverte az asszonyt aztán magával is végzett volna. Tény, nem az a megoldás, mint Jemenben, hogy a Kath hatása alatt témfereg a teljes lakosság délután, de a fűnek kell 20-25 év, hogy teljesen taccsra tegyen, és nincsen olyan mennyiség, ami után a detoxban kötnél ki (persze a túlnyomása a keringésnek nagyon nem tesz jót).

Én ha egy olyan országban élnék, ahol mindkét szer tilos, és választhatnék, hogy melyiket legalizáljam, előbb a füvet, mint az alkoholt. Ha mindkettő tilos, akkor gyanús, hogy a sok hülye a gyógyszerekhez és a dizájnerdrogokhoz, esetleg a hígítókhoz nyúl majd, annál rosszabb meg nincsen.
süti beállítások módosítása