Ökoradikális szemlélettel

889.png

Szociális területen dolgozó, de nemzeti sorskérdésekben és ökopolitikai dilemmákban (is) véleményt formáló örök lázadó.

Lájkolj!

Címkék

Címkefelhő

Linkek

Utolsó kommentek

A jövő felélése

2012.02.24. 12:04 Member

A mai kormányzás felfalja gyermekeit, ezt már mindenki tudja, aki szerint 47 ezerből nem lehet megélni. Egy cég, amely biztos és gyors növekedésre számíthat, vehet fel hitelt és kockáztathat a fontolva haladás helyett, de egy ország, mely már feláldozta állampolgárai nyugdíját, mely gyermekeink tanulmányait és jövőbeli esélyeit, lecsúszó közép- és már aláhullott alsóosztályunk talpraállását és beteg embereink gyógyulását teszi meg tétnek a globalibális gazdaság pókerén, és ehhez még pókerarcot sem képest vágni, elkezdheti radírozni arcáról a vastag bőrt, ugyanis all-in-nek nem a saját és leszármazottjaik vagyonát, lehetőségeit és kvázi életét tették meg.

A gőgös hülyeség arra tökéletes volt, hogy pont ránk essen Brüsszel választása. Csináltak egy rakás szankcionálásra alkalmas rendeletet, erre nem használják, az ilyen felettest meg idővel nem veszik komolyan, valakin példát kell statuálni, a befagyasztott milliárdok jót fognak tenni az egy kulcsos adó által pacmanként bekebelezett költségvetésnek. Mert az IMF is pancserkodik, lehet, hogy feléjük még nem volt csődhelyzet, de az állandó túlzott fagyasztásra mutogatás és a megszorítások sürgetése mi másnak verne oda, mint a fogyasztásnak és a növekedésnek. Akinek a foglalkoztatást helyettesítő támogatása most 22,6e, az nem fog költeni, ha nem vásárol, a termék nem fogy, ha a termék nem fogy, embereket kell elküldeni. Akiket elküldenek, FHT-t kapnak majd jó eséllyel és már ők sem vásárolnak. Így a helyi termelés leépül és max. a multi marad, akinek a lehetőségei bővebbek a piacok harmonizálása terén. Talán kicsit csúsztatok, de valami ilyesmi folyik itt. Vagy ki lehet vonni pénzt a felsőoktatásból, a 100 jogász is sok, igaz, Viktorkám, te éppen ezt végezted el ingyen, nagyapám befizetett forintjaiból. Nem is kell szerződést kötniük és bevállalniuk a röghöz kötést, mehetnek Szlovákiába és onnan egyenesen Nyugatra, amit a mi kormányunk kettős mércével vádol, igaz, eddig éppen a kormány használt kettős retorikát.

Hova tovább, sorstársaim? Remélem több eszünk lesz két év múlva és legkésőbb akkor feltöröljük bóvliékkal a padlót, ha kell, előbb. Ugyanis a kormányunk a bóvli, nem mi.

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: jövő fidesz

A bejegyzés trackback címe:

https://lehetvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr344191830

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Jenő, Keszi, Kúrtgyarmat 2012.02.24. 12:34:42

Európa 2012. február 22-én megint (ti. Trianon után megint) alaposan meggyalázta a magyarok nemzeti öntudatát. Történt ugyanis, hogy Bizottsága révén közölte: erre a szarra lehet, hogy jövőre már nem ad pénzt. Illetve nem annyit....

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása