Ökoradikális szemlélettel

889.png

Szociális területen dolgozó, de nemzeti sorskérdésekben és ökopolitikai dilemmákban (is) véleményt formáló örök lázadó.

Lájkolj!

Címkék

Címkefelhő

Linkek

Utolsó kommentek

A Birodalom visszavág?

2012.03.22. 16:30 Member

Eddig tűrte a hatalom, hogy az LMP a "Nemzeti Konzultáció" helyett valami olyan módszerrel próbálja kikérni hazánk állampolgárainak véleményét, melyet a  "mi mindent tudunk" banda köteles volna figyelembe venni, így a nagyobb városokban már a helyi rendfenntartók által zavarják meg az aláírásgyűjtést. Mi csak Kunszentmiklóson tapasztaltuk meg, hogy a helyi döbrögi, Bődi "nagymagyar" Szabolcs mennyire aljas módon tudja hátráltatni az embert, szerencsére a kisebb települések rendjének őrei nem zavartatják magukat.

Sajnos csak ehhez értenek a simicskizálódott, agyonkorrumpálódott hatalmi párt emberei, ütni és félrebeszélni ötös szinten tudnak, Brüsszelben a nyelvükkel, idehaza a lábukkal illetik Brüsszel fenekét, a mi hasunkba pedig akkora lyukat ütnek, mint az egykulcsos adó a gazdaságba. Ez meddig tartható tovább? Meddig akarnak kisemmizni bennünket, a munkanélküli, aki 1,5 év nem kap munkát irigykedik a munkavállalóra, akit bármelyik napon kirúghatnak a munka törvénykönyvének módosítása alapján és 1,5 után kvázi elmehet 22,8 ropira. A rezidenseink most már csak a harmadik legkevesebb bért kapják Európában, juhé, biztosan maradni fognak ennek tudatában! A tömegközlekedés hamarosan magánkézbe kerül, a benzinár az egekben, de a kormány csak a közúti közlekedést támogatja, a vasutat nem, sőt, azt lerombolja a végsőkig, a MÁV-nak lassan annyi.

Ébresztő, magyarok! Összeállt a kirakós? A március 15.-ei agysorvasztás után nem egyértelmű, hogy itt csak hatalmi játszmák folynak? Az IMF-et nem fogja érdekelni, hogy 10 000 000 ember éhenhal, ők nem Magyarországot, hanem Orbániát látják!

Ángyán József ma olyat tett, amivel számomra ő lett a legszimpatikusabb politikus. Most már kvázi ellenzéki pozícióban van, saját karrierjét áldozta fel a magyar föld és magyar mezőgazdaság megtisztításáért, te is ott a Fideszben, ébredjetek! Megéri bemocskolni magatokat örökre és végignézni, ahogyan a környezetetek elpusztul? Hogyan néztek majd tükörbe évek múltán? Ez a kormány halálra van ítélve, lehet választani, észbekaptok vagy vele pusztultok és zúgtok le a magyar történelem alsóbb bugyraiba.

2 komment · 1 trackback

Címkék: népszavazás lmp

A bejegyzés trackback címe:

https://lehetvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr454333256

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A demokrácia alkonya 2012.03.23. 08:49:49

Kedves Naplóm!Második bejegyzésemben törlesztenem kell egy tartozást: leírom az elmúlt évek történetét. Arról, hogyan ért véget Magyarországon a demokratikus Köztársaság és vette át a hatalmat Orbán diktatúrája.1990-ben kezdődött. Véget ért egy álom, m...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mangekyo22 2012.03.24. 06:21:39

Hát nem tudom, az utóbbi két hétben rengeteg helyen jártam Budapest-en, de egyszer nem láttam, hogy a rendőrség megzavarta volna bármelyik aláírás gyűjtő LMP-ést. Egyedül csak velük pofázgató neo-nácit, de ŐKET elvitték a rendőrök.

Ami a rezidensek fizetését illeti, ne felejtsd el, hogy már több mint 10 éve nem emeltek lósz*rt sem, és hogy Magyarország nem egy olyan nagy ország (sem méretben, sem gazdaságilag), hogy csak úgy 200-300 ezerrel emeljék a fizetést, és sajnos ezt valamiért hajlamos mindenki elfelejteni.

Visszatérve az aláírás gyűjtésre, nem akarok neked, vagy az LMP-nek árulkodni, de itt Szigethalmon egyetlen egy aláírásgyűjtő LMP-ést sem találtam, pedig van bőven hely, ahová kimehetnének, és azért mégis csak 20 ezren élünk itt. Nem tudod, miért nem gyűjtenek itt - ha van itt Szigethalmon egyáltalán LMP -?

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2012.03.24. 07:11:14

@Mangekyo22: A legtöbb standolót az aluljárókban láttam, gondolom nem véletlen, mert oda kevesebb rendőr jár le.
Jó kérdés, a Pest megyei LMP-t nagyon nem ismerem (pedig szomszédok), én úgy vettem észre, kissé el vannak hanyagolva a fővároshoz képestm az viszont megdöbbent, hogy egy agglomerációs településre nem jut erőforrás. Valami SZLE volt nálatok meg a Történelmi Szövetség (???) az önkoris választásokon is, de LMP nem.

Lehet átcsoportosítani a büdzséből, pl. fociakadémia, erdélyi fidesz egyetem és parlamenti díszkivilágítás helyett ebben is törhették volna a fejüket, csak ugye nekik nem az a céljuk, hogy önérdekből maradjanak a friss dokik, hanem hogy kiépüljön a hálózatuk mindenhol. Ez érthető, de akkor vallják be. Egyetlen jó húzásuk volt, hogy nem arányosan, hanem egységesen emeltek, így pont a fiatalok jártak a legjobban, akik már bepakolták a bőröndjeiket.
süti beállítások módosítása