Ökoradikális szemlélettel

889.png

Szociális területen dolgozó, de nemzeti sorskérdésekben és ökopolitikai dilemmákban (is) véleményt formáló örök lázadó.

Lájkolj!

Címkék

Címkefelhő

Linkek

Utolsó kommentek

Kirúgtak valakit a politikai nézetei miatt!

2012.04.01. 09:43 Member

Nevesítve Bálint Gergelyt, aki részt vett az LMP flashmobján, kimutatva, hogy Schmitt Pál nem méltó a magyar nemzet egységesítésére. Az illető a híres maszkos tüntetésen mondott beszédet és januárban ő maga is megsérült az Új Színház menti tüntetésen. A Máltai Szeretetszolgálat, ahol dolgozott szociális munkásként, vélhetően politikai okokból mondott fel neki, miután az a két Tarlós István által támogatott hajléktalanellátó között volt. Gyalázat, a szociális munka etikai kódexe kimondja, hogy fel kell hívnunk a figyelmet a társadalom aggályaira, erre pont ezért kell repülnie!

2 komment · 1 trackback

Címkék: lmp bálint gergely

A bejegyzés trackback címe:

https://lehetvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr954353326

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Csatlakozzatok a magyar értelmiség felhívásához! 2012.04.02. 03:15:26

Nemzeti egység:  Csatlakozzatok a magyar értelmiség felhívásához! 2012. április 2. Egyhelyütt már kifejtettem, hogy ha most a baloldali értelmiségnek is sikerül visszavennie az arcából, és a falat az ún. jobboldal és az ún. baloldal közül át tud...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

White SeeD 2012.04.02. 11:02:24

Hát, nem ez az első eset. Már kevesebbért is kirúgtak embereket. A többi tüntetőt csak azért nem rúgták ki mert nem volt hozzá hatáskörük. Helyette volt rendőri zaklatás.

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2012.04.02. 11:15:56

@White SeeD: Pesten jó élni, mert közel vagy a tűzhöz, de nem jó ott élni, mert közel vagy a tűzhöz.

Néhány kommenten meglepődtem a NOL honlapján, hogy "ne telefonáljon, dolgozzon", gondolom ezt olyanok mondják, akik ha belépnek a munkahely küszöbén, kikapcsolják a mobiljukat és leadják a beléptetőnél. :)
Nameg utcás volt, az utcások általában a nap nagy részét irodán töltik (mivel admin van dögivel), majd késő délután mennek munkára, ott is, a bázispontok között van üresjárat. De a Málta eléggé konzervatív, lehet, hogy náluk még kötetlen a munkaidő, mint régen volt divat. Egy szó mint száz, akik nyafogtak ezügyben, gondolom még nem dolgoztak a hajléktalanellátásban.
süti beállítások módosítása