Ökoradikális szemlélettel

889.png

Szociális területen dolgozó, de nemzeti sorskérdésekben és ökopolitikai dilemmákban (is) véleményt formáló örök lázadó.

Lájkolj!

Címkék

Címkefelhő

Linkek

Utolsó kommentek

Méhében él a nemzet?

2012.09.11. 18:55 Member

3311384_75dcf343d2edc8550ac7acddcec9503b_wm.jpg_490x342

Igen, új szellemi színvonal. A családon belüli erőszakot elbagatelizálva (ami lehet lelki, szexuális és anyagi kényszerítés is, nem csak ütöm-vágom), hajnali háromkor emancipációs kérdést rendeznek, aminek nem is értem, mi keresni valója van egy XXI. századi vitában. Nem is írom már le, hogy hasonlítsuk össze a Fidesz 90s évek eleji érvelését a címervitában ahhoz képest, amit most művelnek kétharmaddal. Döbbenetes.

Aláírhatja 103 ezer ember, hogy nem kér az erőszakból, Varga István megmondja a tutit, eridjenek haza gyermeket szülni, legalább 3-4 darabot, és akkor megszűnik az erőszak, a család máris harmonikus lesz. Meg hát amúgyis, mit szólnak bele a férfiak dolgába, süljön az az oldalas, de ízibe!

A legklasszikusabb érv, hogy fogy a magyar. Ez így van. Egy ilyen szánalmas gazdaságpolitika, közmunkára épülő foglalkoztatáspolitika és rabszolgamunkára felkészítő oktatáspolitika mégis hová vezetne? Az vállal gyereket, akinél dől a lép (pl. Fideszes politikusok) és akiknél a gyermek után járó jövedelmek képezik az elsődleges bevételt. Senki más. Aki élni akar, 3 műszakban gebed, és nem akarja a családi vagyont aprózni, ezért finoman szólva egykézik, nem vállal többet. Mert alig van hová vinni a gyereket, sokszor amúgyis csak késő este találkozik a család. Észhez kéne térni, Tisztelt Hölgyeim és Uraim, a nő nem valami lombik, ami kihordja az utódainkat, hanem ugyanúgy célokkal és személyiséggel rendelkező érző lény, mint a férfiak. Ha gyermekáldást akarnak, segítség a részmunkaidős foglalkoztatást a gyermek első 3 éves koráig és segítsék az otthonteremtést. Máskülönben hova és mire szüljenek leánygyermekeink?

2 komment

Címkék: nők Jobbik Fidesz

A bejegyzés trackback címe:

https://lehetvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr644770522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mangekyo22 2012.09.28. 13:14:22

Frissítés: A Fidesz még is felvette a "napi listára" a családon belüli erőszak kezdeményezést, s külön részt akarnak neki készíteni a BTK mellett.

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2012.09.28. 18:48:17

@Mangekyo22: Azért tegyük hozzá, hogy nem ez volt az első eset, hogy a családon belüli erőszak témát kiröhögték és egészen a pálfordulásig ugyanazon csajok védték Vargát, akik utána támadták. Asszem csak Selmeczi volt a kezdetektől következetes, most először az életében.
süti beállítások módosítása