Ökoradikális szemlélettel

889.png

Szociális területen dolgozó, de nemzeti sorskérdésekben és ökopolitikai dilemmákban (is) véleményt formáló örök lázadó.

Lájkolj!

Címkék

Címkefelhő

Linkek

Utolsó kommentek

Végre elismerték Magyarország teljesítményét

2012.11.18. 18:19 Member

A kormány kemény, átgondolt és jó kezekben hordozott döntései, hatékony átszervezései és bátor, tankönyvekben le nem írt lépései meghozták gyümölcsüket, végre nem az IMF értetlensége és a nyugat irigysége az, ami Hazánk nevét fémjelzi, beért a kemény munka gyümölcse. Ehhez rengeteg töprengésre, megfontolt tárgyalásra és fájó szívvel levezényelt személyváltásra volt szükség, hogy minden ember és cél a helyére kerüljön. Magyarország felé nyit minden hatalom, mely felfedezte, hogy a fogyasztáson alapuló nyugati társadalom mára meghaladottá vált és új, értékalapú tervekre van szükség. Így Magyarország végre szövetségesre talált Aljakszandr Lukasenka Fehéroroszországa képében és együttesen tehetnek a gazdasági fellendülés és valódi jólét érdekében.

Magyarország szocialista ország volt. Jó barátok voltunk régebben. Nagyon közeli volt a kapcsolatunk. Végül elegük lett a demokráciából és a piacgazdaságból és kijózanodtak.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lehetvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr874913224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása