Ökoradikális szemlélettel

889.png

Szociális területen dolgozó, de nemzeti sorskérdésekben és ökopolitikai dilemmákban (is) véleményt formáló örök lázadó.

Lájkolj!

Címkék

Címkefelhő

Linkek

Utolsó kommentek

Frakció - Mert megérdemeljük

2013.05.03. 19:20 Member

A kormányközeli sajtó már tucatszor temette az LMP-t, egyszer emberek, buszsofőrök és fogorvosok egyszerre hitték el a gyászos propagandát, hogy az LMP kettészakadt és eltűnt a parlamentből. A kormány teljesen beleélte magát a helyzetbe, hogy csak a jól ismert módszerekkel kampányoló Bajnai-oligarcha nehézsúlyú válogatottat (akik a Fidesz plakátháborús pénznyelőjét is átvették) és az ötleteitől megfosztott, bánatát zsidózásba fojtó Jobbikot kell megvernie jövő tavasszal. Arra nem számítottak két nőverés és trafikmutyi között, hogy majd a saját fegyverük fordul ellenük.

Történt ugyanis, hogy Gyurcsány-fóbiájuk közepette pénzforrásaitól megfosztott DK-t elintézték, magánhadseregegnyi energiát öltek egy kiöregedett bolti tolvaj szintű ellenség elpusztítására, csak éppen nem hitték volna, hogy jogszabályok tanulmányozásában különös élvezetet találó Schiffer Andrásnak feltűnik egy passzus, és lényegében egy "i" betű hiánya:

...a jelenleg hatályos 1997. évi C. törvény alapján lefolytatott országgyűlési választás eredményeként bejutott országgyűlési képviselők vonatkozásában – az olyan pártlistához tartozó országgyűlési képviselőket, melynek pártlistája a valamennyi területi pártlistára leadott és országosan összesített érvényes szavazatok több mint öt százalékát megkapta, mindenképpen megilleti a képviselőcsoport létrehozásának joga.

Az AB világosan kimondja, hogy az LMP-t saját magáért juttatták a parlamentbe (míg a DK, a PM vállalta a kockázatot a szakadárkodással), a szavazók nem azt akarták, hogy újabb SZDSZ-ként hozzá csapódjanak a szocikhoz és a Bajnai mögött sorakozó oliharcha gárdát, együtt koktélozva Felcsútival és Oszkóval. Egy demokráciában a parlamentbe jutott pártoknak joga van képviselni választóik érdekeit és gondolatait, nem ücsörögni és melegedni mennek a parlamentbe. Orbán Viktornak van mitől félnie, az LMP nem plakátokat fog ragasztgatni és a betondzsungelből kiáltozni a földek után, a Fidesz mellett volt talán a szerencse 2010-ben, de Isten az LMP-vel van. A főnix újra szárnyalni fog.

3 komment

Címkék: frakció LMP

A bejegyzés trackback címe:

https://lehetvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr375279903

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mangekyo22 2013.05.03. 20:14:19

Szép gondolat, kár, hogy mivel a magyarok 80%-a képtelen kiszabadulni a "csak MSZP vagy Fidesz és senki más" körforgásból, addig a Fidesz-nek valóban max az MSZP (+ annak kamu pártjai) és a Jobbik van fent radaron, mint ellenfél.

Amúgy ezt a "halott LMP"-t nem csak a Fidesz közeli média, hanem a Jobbik-hoz és MSZP-he közeliek is mondták. Köztük pl Vágó Gábor azt mondta, hogy az Együtt 2014 vagy MSZP (nem volt közölve, hogy Szigetvári melyikhez tartozik) röhögve kilóra megvesz LMP-seket.

De mond csak, mit szólsz ehhez a kettő hírhez, amiről azt hittem, hamarabb fogsz írni:
1.Barabás Richárd, aki egész idő alatt azt mondta, hogy a HaHa-nak semmi köze nincs Bajnai-hoz és soha nem is lesz, most kilépett a HaHa-ból és belépett Bajnai pártjába (pontosabban az Együtt 2014-PM PM részébe) s összeakarja mosni a HaHa Bajnai pártjával? Kicsit "Adj Gázt" szagot érzek, főleg hogy azzal érvelt, hogy muszáj összemosni a politikával dacára hogy régebben azt mondta, hogy soha nem lesz politikai párthoz köze. S miért éppen Bajnaiék, s pl nem pl LMP vagy Jobbik?

2.Mit szólsz ahhoz, hogy Görögországban az Aranyhajnal párt ételt osztogatott, de csak azoknak adtak, akik bizonyítani tudták, hogy árja, igaz görögök? Ilyenkor hol van az EU, kérem? Itt Jobbik-oznak, miközben ez az Aranyhajnal már a nácik szintjén van?

Tudom, hogy nem szereted a fingeszhez közeli portálokat, de csak itt találtam videóval beágyazva.

mno.hu/hirtvkulfold/a-bevandorloknak-nem-adtak-az-etelbol-1158468

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2013.05.04. 06:56:27

@Mangekyo22: Vágó Gábor jóbarát, szerintem Vona Gábort akartál írni. :) A magyar nép szüntelen amerikanizálódik és ez a pártrendszerünkön is kezd meglátszani. Egyik oldalon a halhatatlan vezér, üres lőzungokkal, a másikon meg le akarják váltani a vezért, és már ők is lövik az üres lőzungokat. Nem tudom, mennyi pofon kell még az itt élőknek, hogy rájöjjenek, ezek ketten a pénz elosztásáért küzdenek szüntelen.

1. Nem lep meg, valószínűleg már korábban is megvolt a kapcsolat, esetleg ők rakták oda. Látod, nálunk is volt pár ügynök. A másik meg, hogy sok értelmes, művelt ember áll Bajnai mögé, mert nem értik, miért probléma a külföldi tőke ilyen mértékű koncentrációja, miért baj, hogy olcsón vásárolunk, de nem is termelünk semmit?
2. Hasonlóan nevetséges, mint az, hogy a Madzsihisz családgondozót foglalkoztat kizárólag izraelita családok gondozására. :) Tilos volna bármi téren a származással jönni, akárki akárhonnan is származzon, lehet dolgos ember és töketlen idióta is. Megjegyzem, nem hinném, hogy megjegyzések nélkül illetnének Jobbikos segélyrendezvényen meleg párokat, esetleg oda verődő romákat.
Amúgy meg jó név ez az Aranyhajnal, mint valami idősek otthona.

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2013.05.04. 06:57:19

@Mangekyo22: Hozzáteszem, Görögországban annyira nem ellenőrzik a határokat, hogy naponta tízezerszám szöknek be és a görögök már régen feladták, hogy foglalkozzanak velük. Nincs az a személyzet, ami elláthatná őket.
süti beállítások módosítása