Ökoradikális szemlélettel

889.png

Szociális területen dolgozó, de nemzeti sorskérdésekben és ökopolitikai dilemmákban (is) véleményt formáló örök lázadó.

Lájkolj!

Címkék

Címkefelhő

Linkek

Utolsó kommentek

Milyen érzés lehet D_E_M_O_K_R_A_T_Á_N_A_K lenni?

2014.04.10. 20:49 Member

post_126169_20130420165927[1].jpg

Mármint nem demokratának, hanem D_E_M_O_K_R_A_T_Á_N_A_K? Ez egy rendkívül különös létforma kis Hazánkban, elnyomott kisebbségnek érzi magát és önként jelentkezne a védett állatok vörös könyvébe, annak ellenére, hogy saját élőhelyén (Budapest és más nagyobb városok egyes körzetei) belül többségben megtalálható és kiváló szaporulattal rendelkezik.

D_E_M_O_K_R_A_T_A úgy érzi, a társadalom összes problémáját, elsősorban szimbolikus ügyeket a hátán cipeli és valami rettenetes késztetés van benne, hogy ezeket vagy magában, nyílt levél formájában, vagy tömeges demostrációkon kívánja megoldani. Jellemzője, hogy a dolgok mélyére tekintés és a mindenek feletti, kizárólagos tudás birtoklásának illúziójával hitegeti magát és rendkívül dühös, harcias, kiáll az "igazáért". Főként a zsidóság kárpótlása, a melegjogok, a romákat ért előítéletek, a szabad piac és mindennemű szabadságjogok mozgatják meg fantáziáját és rendkívül ellenségesen lép fel mindenféle nemzeti jelkép, eurokritikus gondolat és a határon túli magyarok esetében. A D_E_M_O_K_R_A_T_A rendkívül demokrata és toleráns, amíg saját nézetein belül mozog, de az őt kritizálókkal szemben ellenséges, függetlenül attól, hogy azok véleménye szemellenzős, leegyszerűsítő, vagy a hivatalos D_E_M_O_K_R_A_T_A nézetekkel ellentétes tapasztalatokon alapuló. A D_E_M_O_K_R_A_T_A kizárólag az egyetemi (főleg szociológiai) tankönyveknek hisz, információt kizárólag fajtáján belül cserél, megoldási javaslatai többnyire elméletiek vagy a nyugati országokra szabottak. Utóbbiakra ideálként tekint, azok (sokszor rejtett) hiányosságait figyelmen kívül hagyja, míg Magyarországot kulturálatlan pusztaságként éli meg.

D_E_M_O_K_R_A_T_A legfurcsább tulajdonsága abban mutatkozik meg, hogy toleranciaértéke drasztikusan csökken, ha nem nemzeti-, vallási- vagy szexuális kisebbségek kapcsán kell megszólalnia, a vele egyet nem értőket a szélsőjobbal egybemossa, a jobboldalt egységesen Horthy Miklós örökségének tekinti, ekkor lincseléssel, akasztással fenyeget. Vagyis megszűnik demokratának lenni. Ennek a D_E_M_O_K_R_A_T_Á_N_A_K van egy keresztfia, melyet rendszeresen letagad, ha róla faggatják, pedig a születésénél igenis ott bábáskodott, kissé illuminált állapotban. Ezt a keresztfiút úgy hívják, hogy "Jobbik-szavazó". És amíg a D_E_M_O_K_R_A_T_Á_K élőhelye egyre szűkül, a Jobbik szavazók szépen szaporodnak, mivel a D_E_M_O_K_R_A_T_A süket a korgó gyomorra, a cél nélküli vegetálók sóhajára, az országhatáron túli magyar szóra. Neki holmi emlékművek körül mizéria, a jelképek szabad használata, az alkotmány keresztény elemektől való megfosztása a fontos. Aztán meglepődve tapasztalja, hogy a "vidéki bunkókat" nem hatják meg ezek a magas röptű gondolatok és elmegy arra szavazni, aki valamiféle megélhetést és főleg rendet ígér (vagy hazudik).

11 komment

Címkék: demokraták

A bejegyzés trackback címe:

https://lehetvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr16012331

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MarkD Man 2014.04.10. 21:18:54

Nagyjából tükrözi az én véleményemet is...
Nem akarsz csinálni egy politikai "kisállathatározót"? :D Én vevő lennék rá

Mangekyo22 2014.04.11. 22:03:29

Ennél szebben leírni a magukat "demokratáknak" hisző megélhetési politikusokat és mű zsidókat nem is lehetne - nincs bajom a zsidókkal, sőt, sok kedves ismerősöm van, de még nekik is fájnak ezek a "d_e_m_o_k_r_a_t_a" féle mű cionizmus.

Nemzetstratégia · http://nemzetstrategia.blog.hu 2014.04.12. 20:02:52

Szekfű Gyula képe hova tűnt?

Arról volt szó, vissza lesz rakva.

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2014.04.12. 21:09:58

@Nemzetstratégia: Inkább kitettem a székelykaput, kicsit semlegesebb, amúgyis saját fotó.

Kuviklacz · szemelyesadatok.blogspot.com 2014.04.13. 23:04:49

Milyen lehet L_I_B_E_R_Á_L_I_S-nak lenni?

Kuviklacz · szemelyesadatok.blogspot.com 2014.04.15. 19:55:19

@Member: Megkérdeztelek. Ugyanaz a végtelen tolerancia árad belőled a Jobbik és társai felé, mint az egykori SzDSzből, és ugyanúgy rühellsz mindenki mást.

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2014.04.15. 20:13:48

@Kuviklacz: Hát a Jobbik és tsai sem éppen a végtelen tolerancia és szeretet pártjai, a szavazóik egy része meg főként.

Kuviklacz · szemelyesadatok.blogspot.com 2014.04.15. 20:22:02

@Member: Azért tiltakoztál a kuruc.info betiltása ellen.

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2014.04.15. 20:35:33

@Kuviklacz: Most nem teljesen értelek, valóban gyerekesnek tartottam a kurucinfo betiltását. Ellenérvvel érvelsz? :D

MarkD Man 2014.04.18. 22:00:26

@Member: Kurucinfo betiltása és társai remekül erősítik a Jobbikot... személyes tapasztalataimból azt szűrtem le, hogy az átlagos városi jobbikos (tehát a kisemmizett gazda, aki kétségbeesésből szavaz rájuk, más lapra tartozik) 18-25 éves férfi, akinek valami nagyon nem jó az életében (anyagi gondok) vagy messze földön híres cigányaink ártottak neki. Ők a Jobbik "gyűlöletszavazói", akiket a kuruc betiltása és egyéb húzások nem eltántorítanak, hanem fanatizálnak. Az egész betiltogatás remekül belefér az ő zsidó-összesküvéses világképükbe- kimondják az igazat, ezért Kohnék elhallgattatják őket. Betiltással harcolni nem megoldás. Inkább alaposan ízekre kéne szedni chemtrailtől reptoidokig az egész "világképüket" ezeknek az embernek. A városi jobbikosok igazságot akarnak tenni a világban- ebbe kitűnően belefér mások internálása és kiirtása- és arról kell meggyőzni őket, hogy nem a demokrácia maradékának eltiprása az alternatíva.

De nagyon a témába vágó írás :D
süti beállítások módosítása