Ökoradikális szemlélettel

889.png

Szociális területen dolgozó, de nemzeti sorskérdésekben és ökopolitikai dilemmákban (is) véleményt formáló örök lázadó.

Lájkolj!

Címkék

Címkefelhő

Linkek

Utolsó kommentek

Nyílt válasz egy youtube-os kommentelőnek

2010.12.16. 21:00 Member

Ma nem terveztem írni, de úgy gondoltam, ez mellett nem mehettem el. Megfogadtam, hogy a YT kommentátorai tengernyi idővel rendelkező unatkozó fiatalok, akik szeretnek szabadidejükben kitartóan veszekedni, de ez most felhúzott annyira, hogy nem hagyhattam magára, meg közzéteszem, mert szerintem fontos. Akit érdekel az eredeti link:

https://www.youtube.com/watch?v=LhebKCdNLAw

8as3gyz:
Ez valami vicc? Vagy tényleg vannak ennyire beteg emberek is a földön? A képpel gondolom a gárdát a KKKhoz akartad hasonlítani, de elég elcseszett, mivel pont az ellenkező hatást éred el vele. a "zene" meg szar, más szöveggel is szar lenne de ezzel űberszar, a szöveget meg nemtom milyen idióta írhatta, de sztem neki van 80-as iq-ja, és pszichológushoz sem ártana elmennie. Az országgyűlésnek meg nincs (nem kéne, hogy legyen) joga engedni a buzikat összeházasodni, a házasság az keresztény dolog, a vele kapcsolatos ügyekben az egyháznak kéne döntést hozni, ez olyan, mintha az Országgyűlés törvénybe foglalná, hogy a Halálcsillag (Star Wars) négyszögletű volt, nem teheti, mert a Star Warsot nem ők találták ki, ugyanígy a házasságba sem pofázhatnának bele, A buzik ne csodálkozzanak, ha megdobálják őket, amíg van köztük olyan idióta aki felvonuláson pl papnak öltözik, és így vonaglik az Andrássyn. Meg alapból, a deiáns fartúrók otthon szopják egymás faszát ne az utcán. Gyereket meg végkép ne adjanak egy buzi párnak.

Én:
Vannak beteg emberek a Földön, gyakorta mindenki az, aki reprezentatív és objektív felmérésekkel dolgozik holmi áltudományos valóságrekonstruálások helyett. Persze ha az egyetemeket, főiskolákat és a társadalomkutatást is a cionizmta összeesküvés fellegvárának tartja az ember, bizony annak lehet beszélni. :) Az IQ-m konkrétan 128, de nem hiszek az ilyen európai polgári tudáskészlethez mért viszonyításban, ugyanis ezzel ezt bizonyítanánk, hogy az eszkimók, afrikaiak vagy mongolok intelligenciája marhára alacsony. Pszichológushoz már azért sem megyek, mert részt vettem ilyesféle részképzésben és az idegeire mennék. :)

Abban igazad van, hogy 6-7 hónappal ezelőtt kicsit összecsaptam a track-ket (főleg az "ének" részét), és a szöveg sem stimmel, az alkoholbetegekhez hasonlítottam a melegek deviáns viselkedését, ami pejoratív képet ad róluk, ez miatt szégyenlem magam. Továbbá tévedtem abban, hogy az elvált szülők gyerekei körében magasabb a melegek aránya (míg mondjuk a kifejezetten magas intelligenciájúak és a fogyatékkal élők között magas). Ezért tényleg bocsánat.

Mivel egy ország törvénykezésébe még az EU sem szólhat bele, csak ajánlást, irányelvet szabhat meg, végső esetben határozatot hozhat, a melegházasságra hozhat törvényt az országgyűlés, más kérdés, hogy a mára megcsonkított Alkotmánybíróság ezt elutasította. Az más kérdés, hogy a házasság intézménye ősidők óta létezik, már a görögök körében is ismert volt, amikor még az általad favorizált kereszténység meg sem kezdte térítő útját. Persze ha a történelmet meghamisítja az ember mondjuk úgy, hogy az 5000 éve turáni, sumér és mongol népekből keveredett ősmagyar nép Jézussal a jobbján hozta Európába a kereszténységet, akkor ezt is el lehet hinni.

A melegfelvonulás véleményem szerint elveszítette valódi értékét, eredetileg az 1970-es ébredést szimbolizálja, amikor a melegbárokból rendszeresen elhurcolt és megalázott melegek (1973-ban lett kivéve a mentális betegségek listájáról) fellázadtak és visszaadták a rendőröknek az évtizedes gyalázást. Jelenleg a felvonulás BP-n nem több bohócfelvonulásnál, az értelmesebbek el sem mennek már, inkább passzívan elvonulnak a nyilvánosság elől és várják a segítséget, de maguk sem tudják, hogy kitől. Önszerveződés, ez a kulcsa mindennek. Hogy adjunk-e gyereket a kezükbe, ebben sajnos nem vagyok hiteles, fél éve még én is elleneztem, de nem a szülők, hanem a többség miatt. Ugyanis azt a gyereket a merev értékrendű, felgyülemlett gyűlöletű szülők gyerekei addig cikiznék, amíg lelkileg összeomlik. Gyakran még maguk a tanárok sem tudnak semmit sem a melegségről, sem a cigányságról, sem a hajléktalanság okairól, sem a fogyatékkal élők életéről. Mostanában jelent meg könyv a témában, Fehér Füzet címmel, még magam sem olvastam, de ajánlom sok szeretettel mindenkinek.

Végül, igen, a Ku Klux Klánhoz hasonlítottam a Magyar Gárdát, nem véletlenül. Eltúlzott patriotizmus, saját etnikum szerepének eltúlzása és mások lebecsülése biológiai alapon, a kereszténység kifordítása, esetleg új "igazi" keresztény egyház létrehozása (a Jobbik ilyet talán nem tervezett, de a 20s évek fajvédői megtették), a határvonal egyre halványabb.

Végül pedig rólad, kedves honfitársam. Az igazat megvallva, nem utálom sem magát a Jobbikot, sem a Magyarok Szövetsége Egyesületet, alapvetően szép dolog a haza szeretete, a vidék mellett kiállás (ami szívügyem nekem is), a nemzettudat megőrzése a szélsőbalos tagadás helyett (ami kb. ennyiben különbözik a szélsőjobbtól). Ellenben a fanklub meg tud őríteni, ez a valahova tartozni akaró önbizalomhiányát indulatos rágalmazásokban kiélő társaság, akik mindenkit elgáncsolnak, akik nem ők. Ezt tapasztaltuk Kunszentmiklóson, és ezt tapasztaltam most tőled is. Ezt teszi velünk a gazdasági bizonytalanság, a kiszolgáltatottság a nagyobb hatalmakkal szemben, keresünk valakit, akibe beleköthetünk, ezek voltak a zsidók a reformkortól egészen a II. vh-ig (annak ellenére, hogy mi hívtuk ide őket és saját erejükből lettek nagytőkések, mivel földet nem kaphattak, céhekbe nem léphettek az állami szabályozás okán), és lettek ma a cigányok, akik a legnagyobb vesztesei a rendszerváltásnak, iskolázatlan, másokra szoruló szülők mintatovábbvivő gyermekei. De a melegek iránti ellenszenv a csúcs, ők aztán tényleg nem csinálnak semmi rosszat azon túl, hogy a saját nemüket szeretik. Mostantól utáljuk azokat, akik hátra fordítják a baseball-sapkát, vagy akik hangosan fújják az orrukat, sőt, turkálnak is benne? Nem értem ezt a világot, ez volna a "Nemzeti Együttműködés", kirekesztjük és hülyének nézzük a másikat, hogy a mi önbizalmunk ne szenvedjen csorbát? Ezt tartogatja a "Szebb jövő"? Isten direkt szelekciósat játszana az emberekkel, akiket a saját képére teremtett? Végeztem.

8 komment

Címkék: youtube melegek

A bejegyzés trackback címe:

https://lehetvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr992520566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

transformer2 2010.12.22. 21:02:46

Adjunk-e a melegek pároknak gyereket ?
Szerény véleményem szerint, amennyiben a nevelőszülők képesek és akarják is biztosítani a a gyermeknek a megfelelő anyagi-lelki-érzelmi biztonságot akkor igen.
Ha a kisebbség ilyen fontos kérdésekben is csak a "többség" véleményének akarna megfelelni, akkor önként elismeri megalázott-alávetett szerepét. Az első homoszexuális párok által vállalt gyerekeknek biztos nagyon nehéz lenne, de később egyre megszokottabbá válna a "jelenség".
Megjegyzem, a kisgyerekek önmaguktól aligha rekesztenék ki vmelyik társukat ilyen okokból, ilyesmi szülői hatásra történhet.

Vajon az a gyerek akinek az édesapja masszív alkoholista, neki nem nehéz vagy nehezebb-e "normális" felnőtté válni, mint annak akinek a szülei homoszexuálisok, de megadják az érzelmi és szociális biztonságot csemetéjüknek ??

Ráadásul ha örökbefogadásról van szó, akkor talán jobb lenne ha szülők nélkül nőne fel a gyerek, azután pedig kiraknák az utcára ??

Összefoglalva, vajon a "kívülről" jövő hátrányokat nem kompenzálják-e, az adott esetben "belülről" képződő előnyök ?

A gyerekről gondoskodni akarás, a szeretetadás vágya olyan nemes emberi érzés, aminek az elfojtása, nagy hiba lenne, és bizonyára nagy fájdalmat okozna az érintetteknek.

Hozzáteszem egyetlen homoszexuálist sem ismerek (legalábbis tudtommal), szóval csak feltételezek.

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2010.12.22. 21:14:04

Én ismertem olyat is, akiről lerítt (túl ápolt volt :)), de a legtöbbjükről meg nem mondaná az ember.

És ott a pont, amit írtál: Vannak sokkal súlyosabb tényezők, amik hátráltatnak egy gyereket a fejlődésben, csak könnyebb ujjal mutogatni a keresztény dogmával szembeforduló homoszexuális párokra. És ezt pont azok teszik, akik a gyerekeikből önálló gondolkodásra képtelen droidokat nevelnek. Láttam már kiskorút és egyetemistát is, akit a szülei vérmagyar szellemben neveltek az ahhoz kötődő vasszigorral, tőlük nyugodtabb szívvel emelnék ki kiskorút. Ha a gyereknek engednek önálló döntést, még ha kamaszként morog is a szüleire, hogy "mert nekem két apám van", egy egészséges felnőtté növi ki magát, nem lesz sem homi, sem tömeggyilkos, ahogyan egyesek igyekeznek ezt beállítani.

tdaniel 2011.01.16. 12:08:57

milyen szép tahó világ épül fel ha tele leszünk buzikkal

majd ilyenek lesznek a családok *szia anyu, szia anyu, én most kislány vagyok vagy kisfiú?*
és ez fordítva is az agyilag rokkant fiú gyereknél, aki majd nőnek is és férfinak is képzeli majd magát

igen, ez (ab)normális gondolkodás

de jó hogy manapság kifordult a világ és ami régen rossz volt, az manapság *jó* lett

ezzel az erővel a pedofilokat, gyilkosokat, tömeggyilkosokat sem szabadna elítélni, nem???

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2011.01.16. 12:33:04

@tdaniel:
1. Gondolom tele van a noteszed interjúkkal, esetleg hírértékű cikkekkel, melyek a fenti állításodat támasztják alá. Mivel a meleg fiatalok hetero szülőktől kerülnek ki, miért is ne történhetne ez meg fordítva? Vagy miből gondolod, hogy nem a korosztályában elsajátított mintát fogja követni, hanem a szüleiét? Másként fogalmazva: Minden alkoholbeteg gyermeke inni fog? Minden agresszív szülő gyermeke verni fogja a sajátját? Akit urambocsá egy pedofil megrontott, az gyermekeket fog megrontani? Ugye, hogy nevetséges feltételezés?

2. A homoszexuálisokat a pedofilokhoz, gyilkosokhoz, tömeggyilkosokhoz hasonlítani olyan szintű barbárság, mint azt mondani a pincsikutyára, hogy a vérfarkas.

tdaniel 2011.01.16. 17:36:21

úgy látom akármit is mond az ember, manapság divat lett védeni a buzikat, hülyéket, barmokat, politikusokat, hazugokat. :)
hát védjétek és legyetek boldogok egy buzikkal teli világban :s

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2011.01.16. 17:41:06

@tdaniel:
Semmit sem mondtál, csak felsoroltál pár klasszikus előítéletet. Úgy látom, akármit is mond az ember, divat lett a társadalomtudományokhoz nagyon érteni mindenféle utánaolvasás, vagy urambocsá, az adott célcsoporttal való kapcsolatba kerülés vagy tanulmányok nélkül.

Sanda gyanúm, hogy ez a szám éppen rólad szól: www.youtube.com/watch?v=BoDc1qjCukE

tdaniel 2011.01.16. 19:42:49

és mi van ha te vagy az aki túlságosan kitárod a kezed és minden el akarsz fogadni?
a buzi az normális állapot?
a pedofilia is?
a gyilkosság is?
az normális dolog ha pofán vágja a gyerek a tanárt?

nem kellene mindenkinek a munkával és a pénz kereséssel törődni, mint sem unalmukban felvonulni és mutogatni magát?

tudom, tudom, erre is tudsz válaszolni, csáó...

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2011.01.16. 19:50:05

@tdaniel:
Én ugyan nem akarok mindent elfogadni, de te gondolom azért hasonlítgatod a melegeket a gyilkosokhoz és a pedókhoz, hogy bebizonyítsd magadnak, a tettük bűn, de azt már nem tudod felsorolni, hogy ők tulajdonképpen mit is ártanak neked (mielőtt linkelnéd azt a két transzneműt és azt az 1 hattyúnak öltözött majmot az idei felvonulásról a több 100 átlagos ruhás fiatal közé vegyülve, közlöm, már láttam, ahogyan a horogkeresztes majmok átlal véresre verteket is).

Mert szerinted ők nem dolgoznak, meg nem tanulnak? Egy sráccal nem is olyan régen beszélgettem a vajdasági magyarok érzéseiről a 2005.-ei sikertelen népszavazással kapcsolatban, és szerinted mit tudnam meg róla utólag? Azt, hogy meleg? Na és? Az elmondottai alapján ő igazi magyar.

Tudok válaszolni, nekem nem 3 érvem van mindenkire. :)
süti beállítások módosítása