Ökoradikális szemlélettel

889.png

Szociális területen dolgozó, de nemzeti sorskérdésekben és ökopolitikai dilemmákban (is) véleményt formáló örök lázadó.

Lájkolj!

Címkék

Címkefelhő

Linkek

Utolsó kommentek

Gyöngyöspata: Eddig bírták

2011.04.27. 14:06 Member

Ma hajnalban elszakadt a cérna. A történteket mindenki másként tudja, csak a vértócsák árulkodnak arról, hogy itt bizony történt valami. Ami biztos, hogy négy erőszakmonopólium kisajátító és egy fiatal roma fiú (akivel a hétvégén még mellettem ült és fűzte az aktivista lányokat) megsérült.
A függetlenebb sajtó véleménye szerint a Betyársereg provokált, pontosabban egy elterelő támadással elcsalták a rendfenntartókat, majd rátámadtak a romákra, a Barikád.hu pedig száz fős, szerszámokkal felfegyverzett "cigányhordák" támadtak a négy védtelen masírozóra. Egyvalamiben biztos vagyok: Az ügy eldöntői a helybéli gádzsók lesznek. Belefásultak-e a Véderő, a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület, a Betyársereg masírozásába és hajlandóak lesznek társadalmi szerződést kötni a helyi cigányokkal (aminek betartása mindenkire nézve kötelező, különben jöhet a cserépszavazás), vagy a cigányellenesség olyan szinten beléjük égett, esetleg a cigányok unták bele annyira a félelemben élésben, hogy el kell költözniük a településről, ami újabb problémák forrása lesz, mivel otthon, munka, végzettség nélkül lesznek egy újabb hátrányos helyzetű település lakói. Végeztem.

http://hangtar.radio.hu/kossuth#!#2011-04-27
Érdemes meghallgatni a 180 perc műsorában Horváth Aladár és Horváth László beszámolóját.

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: cigányok gyöngyöspata véderő

A bejegyzés trackback címe:

https://lehetvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr562859229

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Nácizni vagy cigányozni az igazi? Egy biztos: mindig a másik a hülye 2011.04.27. 16:31:33

Nincs mit tagadni, januárban nagyon megdöbbentett az a rengeteg, tartalmát és hangnemét tekintve meglehetősen durva hozzászólás, ami a West Balkános tragédiát követő cigányozással kapcsolatban írt szövegemre érkezett. Akkor 95:5 arányában a cigányokkal...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása