Ökoradikális szemlélettel

889.png

Szociális területen dolgozó, de nemzeti sorskérdésekben és ökopolitikai dilemmákban (is) véleményt formáló örök lázadó.

Lájkolj!

Címkék

Címkefelhő

Linkek

Utolsó kommentek

Ha már egypártrendszert akartok, csináljátok normálisan!

2011.05.14. 08:04 Member

Nem elég, hogy már van egy vadonatúj alkotmányunk, ami hatályba lépésekor elveszi Magyarország európaiságát, de máris kap Lázár cicától és Balsai mókustól egy olyan módosítást, ami minden logikus érvnek ellentmond.

Aki diktatúrát akar építeni, annak szüksége van az erős rendőrségre. Láthattuk a szocialista blokk, Murabak és Kadhafi esetében is, hogy a politikától enyhén szólva nem független rendfenntartó erők az egyetlenek, amik lefojthatják a lakosság reakcióit. Ehelyett minálunk éppen a már nyugdíjba vonult, amúgy valóban még ereje teljében lévő tűzoltók, rendőrök, katonák, börtönőrök nyugdíját akarják visszamenő hatállyal elvonni. Már korábban is láthattuk, hogy a rendőrök és börtönőrök mennyire örültek szakmájuk legfőbb vonzerejének elvesztésének, vajon miként lépnek majd fel, ha a volt rendőröknél is elszakad a cérna?? Ki fogja megvédeni Viktátorékat? Remélem a Fideszesek tudják, hogy kik alkotják a rendfenntartó erők javát? Hierarchiában hívő, feltétlen parancsteljesítő egyének, akik ez erős vezetés hívei. Vagyis nem éppen balliberális lágylelkűek (akiknek tüntetései nem is voltak összehasonlíthatóak a 2006-os események jobboldali rohamával), hanem kőkeményen a Jobbik keménymagját alkotók! Azt akarjuk, hogy a "tolerancia és kompromisszumkészség" pártja vegye át a hatalmat? Ez valami rossz tréfa?! Végeztem.

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: fidesz nyugdíj pofátlanság rendfenntartó erők

A bejegyzés trackback címe:

https://lehetvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr582902470

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Retro-Liget | JOBBOLDAL, HOL VAGY? 2011.05.15. 11:31:46

RETRO-LIGET Liget 1994/8  |  Szilágyi Ákos - JOBBOLDAL, HOL VAGY?  (részlet)„Mi volt az a ‚jobboldaliság’, amely Magyarország vesztét okozta? Valamilyen hit, hétszer szent elv, tételes meggyőződés? Nem, más vo...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása