Ökoradikális szemlélettel

889.png

Szociális területen dolgozó, de nemzeti sorskérdésekben és ökopolitikai dilemmákban (is) véleményt formáló örök lázadó.

Lájkolj!

Címkék

Címkefelhő

Linkek

Utolsó kommentek

Alkotmány asztala

2011.09.03. 18:58 Member

Na ez az asztal, amihez szívesen leülnék, kidobnám a vágódeszkát, a hagymát, a magyar hegyest és a jó öreg koca alsóhasi szalonnáját, hogy összekenjem az elátkozott üveglapot, ami az önteltség és cinizmus kormányának fércmunkáját rejti. Undorító az a szimbolikus f*szverés, amit művelnek, a NENyi is már az autokrácia előszelének bizonyult az aláírásokkal, az alaptörvény végén is nevetséges, hogy fel kell tüntetni az aláírók névsorát, de ez a totális szentesítés már sok. A magyarok eddig is sz*rtak az alkotmányra nagy ívben, hiszen az életüket csak részben befolyásolta, alig történt megkeresés a még fényében tündöklő Alkotmánybíróság felé. Országzászlókat állítunk, utcákat nevezünk át, mintha szellemországban járnánk, ahol nincsenek állampolgárok.

Mi lesz a következő lépés? A Fidesz frakció arcképcsarnoka? Politikusok utcája cipőnyomokkal? Dakota bölcsességek az autópályák mentén??

Könyörgöm, robbanjon már ki a forradalom és söpörje el a közgazdászokat, tanárokat, az embereket semmibe vevő tükörbe szerelmes kormányt! Utcaseprő rabszolgává teszik a honpolgárokat, akik majd az ő kis emlékműveiket takarítják!

Szólj hozzá!

Címkék: fidesz alkotmány asztala

A bejegyzés trackback címe:

https://lehetvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr213200434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása