Ökoradikális szemlélettel

889.png

Szociális területen dolgozó, de nemzeti sorskérdésekben és ökopolitikai dilemmákban (is) véleményt formáló örök lázadó.

Lájkolj!

Címkék

Címkefelhő

Linkek

Utolsó kommentek

Még nem elég kövérek, hízlaljuk őket tovább

2011.09.24. 18:04 Member

HódmezőLázárhely (copyright to Schiffer András) polgármesterének nem volt elég a végtörlesztéses agymenése, újabb okosságot tol az államadóssággal éppen háborúban álló, devizahitelben és közmunkában fuldokló néptömeg képébe.

A politikát a lobbi irányítja, a képviselőket megkenik, hogy melyik gombot nyomják meg. Ennek véget kell vetni, tiszta politikát akarunk. Ezért én is egyetértek vele, hogy januártól az eddigi 240e bruttó helyett 760e-et kapjon minden országgyűlési képviselő alapilletményként.

Igen, a képviselői illetmény nagyon darabos és ezért követhetetlen, ki honnan mire kap pénzt, de az, hogy az elsősorban polgármester és másodállásban gombnyomogató Fidesz frakció bére megháromszorozódjon, kész tréfa Hazánk jelen helyzetében. Miért nem inkább a teljesítménybérezésre állnak át, hogy munkára sarkalljuk a padsorok között ülő naplopókat? Mert akkor az LMP és a Jobbik frakció vagyonosodna, nem mi? Ja, az gáz.

Azt javaslom, ha ezt a sz*rt megszavazzák, minden jóérzésű képviselő utalja át a különbözetének legalább a felét (aki gerincesnek tartja magát, az egészet) valamely civil szervezetnek vagy szakszervezetnek, őket úgyis sárba tiporták, esetleg aki önkormányzati képviselői is egyben, járuljon hozzá az összeggel az önkormányzat adósságának csökkentéséhez. A pénz ne bontsa el a gerincet! Végeztem.

Szólj hozzá!

Címkék: fidesz lázár jános

A bejegyzés trackback címe:

https://lehetvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr703253537

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása