Ökoradikális szemlélettel

889.png

Szociális területen dolgozó, de nemzeti sorskérdésekben és ökopolitikai dilemmákban (is) véleményt formáló örök lázadó.

Lájkolj!

Címkék

Címkefelhő

Linkek

Utolsó kommentek

"Orbán Viktor egy geci"

2015.02.06. 18:22 Member

Közhely, de barátból lesz a legjobb ellenség, különösen ha túl sokat tud rólad. Orbán és Simicska pedig már a kezdetektől fogva benne volt a buliban, Orbán biztosította a Fidesz politikai nyomulását, míg Simicska lapátolta a pénzt, amiért cserébe közpénzre fájt a foga.

simicska-gomba.jpg

Simicska Lajos mai telefonos interjúja egyenesen elképesztő, nem csak a benne foglalt hangnem miatt (a "kibaszok", "geci", "szarok rá" szavak), hanem tökéletes rajza annak, miféle embereket juttatunk hatalomba ciklusonként. Tökéletes hatalmi arrogancia és omnipotencia érzése ömlik a leírtakból, láthatóan az ember és kompetenciája mit sem számít, csak a lojalitás és a végrehajtás. Hetesi Zsolt anno szépen definiálta az erkölcsi szociopata fogalmát, azok az emberek, akik érzelem és megbánás nélkül áttarolnak bárkin, akiknek csak saját (és családjuk) érdeke számít, akik bármikor elárulnak bárkit.

Vajon jó-e a magyaroknak, hogy olyan embereket helyeznek hatalomba, akiknek a kicsinyített mását főnökként középvezetőként, rendőrként, hivatalnokként dühösen anyázunk, szidunk a fotelból, a kocsmában, a családi ebéd közben. Úgy hiszem, ennek a garnitúrának egy az egyben takarodnia kell a picsába, hogy simicskásan fejezzem ki magam.

1 komment

Címkék: Fidesz Orbán Viktor Simicska Lajos

A bejegyzés trackback címe:

https://lehetvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr517147313

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KoNor_engineer 2015.02.07. 15:30:15

"...ennek a garnitúrának egy az egyben takarodnia kell a picsába, hogy simicskásan fejezzem ki magam."

Szerintem sokkal simicskásabb lett volna, ha a "takarodjanak a gecibe" kifejezést használod. Ettől függetlenül a mondandód lényegén ez mit sem változtat. :)
süti beállítások módosítása