Ökoradikális szemlélettel

889.png

Szociális területen dolgozó, de nemzeti sorskérdésekben és ökopolitikai dilemmákban (is) véleményt formáló örök lázadó.

Lájkolj!

Címkék

Címkefelhő

Linkek

Utolsó kommentek

Az "Igazi" Finnek! Odahackkelnek Viktornak?

2011.12.22. 14:48 Member

Ilyenkor látszik csak, kik vannak igazán a magyarokkal. Az Anonymous nevű hackerbanda előbb ráeszmélt arra a tényre, hogy Orbán Viktor és csűrhéje nem a magyarok, hanem saját érdekeit érvényesíti és úgy néz ki, a mi kis zsebdiktátorainknak is jól odakennek. A demokráciát sok helyen rombolják a kisebbségi komplexusban szenvedő kiskirályok, de hiába hoznak az internettel szemben mindenféle korlátozásokat, ez a generáció okosabb és találékonyebb ezen télbe fordult hajú emberkéknél, akik még mindig azt hiszik, 1980-at írunk és a sajtó megbénításával elhallgattatható az ellenzék és hülyíthető a tömeg.

Meglepően jól értesültek a finn hackkerek, ismerik a Fidesz politikájának főbb lépéseit, és felszólították a kormányt, hagyjanak fel hülyeségeikkel, szedjék össze magukat, vagy a cókmókjukkal együtt teleportáljanak egy másik partícióba. Sajnos Hazánkban még nem erős eléggé a kalóz mozgalom, de reménykedjünk benne, hogy hamarosan ez is változni fog.

Szólj hozzá!

Címkék: magyarország hacker kalóz

A bejegyzés trackback címe:

https://lehetvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr193485994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása