Ökoradikális szemlélettel

889.png

Szociális területen dolgozó, de nemzeti sorskérdésekben és ökopolitikai dilemmákban (is) véleményt formáló örök lázadó.

Lájkolj!

Címkék

Címkefelhő

Linkek

Utolsó kommentek

Dec 23.

2011.12.22. 14:49 Member

 

 

Folyamatosan frissítem a bejegyzést, a terveknek megfelelően.

  • 2011. dec. 18.: Scheiring Gábor rövid összefoglalója az okokról és a tervekről.
  • A programok:
    December 23. Kossuth tér, Budapest
    9:00-11:00 Szembesítés: az érkező képviselők szembesítése azzal, mire készülnek.
    Gyülekező: 8:45 és 9:00 között a Kossuth téren, a metrókijáratnál

    16:00 Demonstráció
    Pontos helyszín: Kossuth tér 4. (a metrókijárattól elindulva a Duna felé)

    A két időpont között a vidékről érkezetteket örömmel látjuk vendégül egy teára irodánkban, a Bajcsy Zsilinszky út 37-ben!

 

Ennek véget kell vetni. Az adófizetők pénze egyre nagyobb lyukakba ömlik, amit mint feneketlen zsák nyelik el a kormány felelőtlen, szakmával nem egyeztetett döntései. Az átszervezések fejetlenségei megbénítják a közigazgatást, megrendítik a közbizalmat. Az állami szektorban dolgozók feje felett ott lebeg az ideológiai hóhér, mint az átkosban. És ez mellett kormányunknak még marad ideje családtagjaikat országos szerepet ellátó pozíciókba betolni.
 

Sajnálom, Viktor, azzá váltál, ami ellen anno felemelted a szabad, a karrieredet és életedet kockáztatva. Szabadságharcos voltál, a jobbik fajtából, ma csak egy hatalomfüggő despota lettél annak minden szépségével. A baráti kör, amely nélkül nem történhetett volna meg a rendszerváltás, a leváltott rendszer eszközeivel amputálja le Magyarországot Európa testéről. Sajnos újfent bizonyítást nyert, hogy a magyarnak nem a cigány, a zsidó, a német vagy az orosz a legnagyobb kizsigerelője (mint azt egyesek tudni vélik), hanem saját népe fia. Ide Rákóczi kell és nem Rákosi! Gyertek, minél többet, tökmindegy, milyen színben és mikor a Parlament elé, látnia kell ennek a Döbrögi bandának, hogy már többen mennek el ellenük tüntetni, mint az ő kis szakrális beszédeikre vezérimádni.

8 komment

Címkék: forradalom lmp dec 23

A bejegyzés trackback címe:

https://lehetvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr493473099

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mangekyo22 2011.12.19. 13:00:15

Hát ezt a tüntetést nem december 23-a, karácsony előtt 1 nappal, hanem kb 1 héttel ezelőtt kellett volna, mert így az emberek többsége nem fog mást látni, mint egy "újabb mi vagyunk a janik és mi többet tudunk mint ő blablabla" megmozdulásnak fogja titulálni, plussz azért ez is egy pofátlanság, hogy egy fontos nap előtt ilyen megmozdulás lesz.

Amúgy ez is egy elég ronda szent beszéd volt, mivel köztudott hogy minden "szabadságharcos" amint a vezető erőt megszerzi, elk*rvul, és ez az igazi probléma.

És szomorú, hogy a politika ma már csak a pankrációhoz hasonló szórakozás lett.

Nem azért, de 1989 óta volt valaha egy olyan kormány, ami együtt működött az ellenzékkel? Nem. Szóval nem megdöntés kell, hanem az összes eddigi pártot (Fingesz, Rosszabik, MSZMP2, ZSDZS, Jesssz, LRP, Anti-Demokraták stb...) és politikust eltüntetni, és újra kezdeni az egészet.

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2011.12.19. 13:16:07

@Mangekyo22: Dec 23.-án sorsdöntő törvények is elfogadásra kerülnek,állítólag erre alapozták kollégáim az időpontot. Ma délutánra állítólag lesz konkrét terv is, de a délutáni műszakom miatt csak holnap reggel tudok update-elni. Elég kemény, hogy az ünnepek előtt kapkodnak az utolsó sarkalatos törvényekkel.

Volt amúgy együtműködés, úgy hívták, hogy MDF-SZDSZ paktum, 1992-ben. Természetesen a választók nem értettek egyet vele és ezt követően mindkét nagypárt kispárttá vált.

Én is várom már az ellenpéldát arra, hogy a vezetővé váló korábbi forradalmár ne váljon ízig-vérig politikussá. Azt szokta mondani Csizmadia Ervin, hogy nem összeegyeztethető az értelmiségi és a politikus szerep, én már nagyon várom ennek megcáfolását.

Mangekyo22 2011.12.23. 21:29:37

Nnna, megnéztem 2 híradót is, és az lett, amire gondoltam: nem értek el semmit, s csak az LMP volt kint, aminek demonstrációját Gyurcsány papa és az MSZP megpróbálta kihasználni, hátha híresebbeké vállnak (közben meg persze sz*rnak bele, hogy miről van szó, lényeg hogy a Fingesz ellen legyen), elfelejtve, hogy 90%-ban ők (+ az SZDSZ) tehetnek arról, hogy a Narancs Liga van kormányon - és ezt a Rosszabbik képviselői is így gondolják + fikázzák őket, hogy hagyták Gyurkát oda menni...

Mondjuk alapból, hogyan képzelte Gyurcsány az, hogy elfelejtették a szemkilövéseket, a rendőri túlkapásokat és hogy az ő "tömeg oszlató" taktikái miatt vált a rendőrség nevetség tárgyává, és ennek hála erősebbé vált a Magyar Gárda...

Amúgy nem értem, most ez nagyon divat minden országban most már, hogy hülyét csinálnak magukból a politikusok? Olaszország, Ukrajna, Spanyolország, Kína, Mexikó... itthon is egyedül már csak a pankráció hiányzik a "napi hülyülés listáról"...

Magyarul ennyit a "nagy forradalomról"... azért ha ez számít, én szurkoltam... amíg Gyurka oda nem ment...

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2011.12.24. 13:07:21

@Mangekyo22: Én kint voltam és egészen másként látom. Amúgy az LMP és a Szolidaritás volt együtt, meg én lobogtattam a kalóz zászlót. :)

Gyurka és Mesterházy sem kapott szót, utóbbi szalad a rendőrkocsi után, hogy vigyék be őt is, hadd legyen nemzeti hős, de nem jött össze.

Mangekyo22 2011.12.24. 14:15:40

@Member: Az a baj, hogy sajnos azzal, hogy odalettek engedve Gyurka meg az MSZP, az emberek már arra gondoltak, hogy ezek már megint be akarnak kerülni a tv-be.

De tényleg, ha kint voltál, akkor nem írod meg az eseményt a saját szemszögedből (az lenne az igazi), érdekes poszt lenne belőle.

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2011.12.24. 14:26:05

@Mangekyo22: Nem lehet őket kitiltani, sajnos a szabadságukban nem korlátozhatod őket. Gaudi-Nagy Tamás viszont megsértődött, mondjuk nem tudom mire, a radikális pártja bent ült és asszisztált a Fidesznek.

Mangekyo22 2011.12.24. 16:04:21

@Member: Ehhez képest sok tüntetésen kitaszítják maguk közül a tüntetőket a kétszínűeket és a randalírozókat (lásd külföld). Tamásnak meg pont az volt a baja, hogy:
1.Jobbikos Felfogás: Az LMP és az MSZP "megfutamodva nem mertek a parlamentben szembeszállni Orbit-kával", hanem kint a fenében szívták a friss levegőt külföld szemében bohócot csinálva magukból...
2.Én szerintem: Beengedték az MSZP-t és Gyurcsánt, akiket a fél ország igen jogosan utál, akikről mindenki tudja, hogy csak a népszerűségért mentek ki oda, nem pedig "szolidaritásból".

No, mindegy...

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2011.12.24. 16:10:31

@Mangekyo22: Nem akarok kötekedni Gaudival, de nem is olyan régen éppen Vona azt nyilatkozta, hogy az utcán erősítik meg magukat, mert a parlamentben nincs mit tenni. Akkor most melyik szabadságharc a szentebb, az utcai vagy

A Szolidaritás, a 4K! és Tamás Gáspár Miklós volt meghívva, utóbbiak közül a 4K! végül tett egy nem túl kedves nyilatkozatot, ami után letettünk erről, TGM pedig ígérete ellenére nem jött el. Biztosan nem voltunk neki túl kommunisták. :) Ez a "szerintem" nekem érdekes, ez nem egy érzelmi meggyőződés? Nem emlékszem a nevedre a szervezés során. :D
süti beállítások módosítása