Ökoradikális szemlélettel

889.png

Szociális területen dolgozó, de nemzeti sorskérdésekben és ökopolitikai dilemmákban (is) véleményt formáló örök lázadó.

Lájkolj!

Címkék

Címkefelhő

Linkek

Utolsó kommentek

Bandi, mars a sarokba! Holnapig nincs ebéd!

2012.01.11. 21:42 Member

 


Főhet a feje szegény Andrásnak, még szerencse, hogy az ünnepek már elmúltak és nem volt kényszerű csend a családi asztalnál. Aki esetleg nem olvasta, Schiffer Anna, András nagynénije nyílt levelet írt unokaöccsének (ami valljuk be, kicsit furcsa, mi néha hirdetőtáblákat bérelünk, amin egymást osztjuk, de azért neten mégse), melyben nem helyeselli, hogy András tiltott gyümölcsbe harapott, nyitott a Jobbik felé (mondjuk nem vészesen, bevette volna őket a technikai koalícióba és láthattuk őt pár fényképen, ahol Zagyvával szóba mer állni). Elhiszem, hogy a család java erősen balos (nagybátyja, Schiffer János MSZP színekben volt polgármester) és dédszülei sem tagadták meg magukat, amikor a kommunisták kezére kerültek, de ilyen erősen bírálni Andrást csak mert nem vállal szövetséget a maszoppal?

Ez nem a jobb- és baloldaliságról szól már régen. Annak semmi értelme, hogy a nagy diktátor helyébe egy kicsit helyezzünk. Az MSZP is éppen bizonyította, hogy erőhöz és füllentéshez folyamodik, hogy kutyaszorítóban van, egyetlen mentségük, hogy ők nem nyúltak az emberek pénzéhez, mert azt magántulajdonnak tekintették. Nekem elegem van a rendszerváltást követően más pártokba átmenekült megélhetési politikusokból, ahogyan a friss zsebdiktátorokból is. 3 ciklusa volt az MSZP-nek és bizonyították, hogy semmit sem tudnak. Akkor meg minek erőlködjünk velük? Ide új, demokratikus erők kellenek, akik átalakítják az egész ország hatalomra épülő, konzultációra képtelen szemléletét. Mert amíg a politika diktatórikus, az élet sem lesz különb.

2 komment

Címkék: schiffer andrás

A bejegyzés trackback címe:

https://lehetvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr493538134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

WanGood · http://animemangapalota.blog.hu 2012.01.12. 12:57:39

Én igazából sajnálom az LMP-t, abban az értelemben, hogy nagy dolgokra képesek (fenyőfás forradalom), de nem tudnak "fehér lapos" szövetséges szerezni. Gyurcsótány neve már-már káromkodás, a DK pedig egy vicc, ami nem nevetséges. MaSzoPról elég ennyi, hogy "elmúltnyolcév" (copyright I. Fülkefor király), a Jobbik Horthy-korszakért Mozgalom meg azért nem nyerő, mert egyetlen baja van a fennálló rezsimmel: az, hogy nem ők adják a miniszterelnökét. A többi meg egyelőre a szevasztopoli bányászbéka segge alatt sincs (JeSZ-ről annyit tudok, hogy leszerepeltek a II. kerületben).
Sajtókörökben amúgy elég nagy vitákat vált ki az LMP "hintázása", de olyan cikket, amelynek szerzőjét nem rugdostam volna meg szemérmetlen hazugságaiért és gyomorforgató stílusáért, még nem találtam a témában.

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2012.01.12. 16:16:20

@WanGood: JESZ-ről elég annyit tudni, hogy az MDF utolsó "kitartó harcosaiból" áll. Dávid Ibolya csinált egy szép tisztogatást a pártban a 2010-es választások előtt, az IDF-ot kicsinálták (Ifjú Demokrata Fórum) és a benne részt vevő fiatalokat kizárták az MDF-ből, aztán csodálkoztak, hogy agyilag zokni jelöltekkel semmire sem mentek. Most meg elmentek valami fiatalos balos izének, ami ilyen szintű kampányt nyom: jesz.hu/fotogaleria/plakatok. Nem sok jövőt jósolok nekik, talán az SZDSZ is veri őket. :)

A sajtónak igaza van abban, hogy jó volna egy konkrét elhatározás, de jelenleg ez szinte lehetetlen. El kell takarítani Orbánt, de nem mindegy, milyen áron. Ha ahhoz Gyurcsány vagy Mesterházy kell, akkor abból én köszönöm, nem kérek.
süti beállítások módosítása