Ökoradikális szemlélettel

889.png

Szociális területen dolgozó, de nemzeti sorskérdésekben és ökopolitikai dilemmákban (is) véleményt formáló örök lázadó.

Lájkolj!

Címkék

Címkefelhő

Linkek

Utolsó kommentek

Az LMP a Jobbik balszárnya?

2011.08.25. 19:31 Member

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Népszavának sikerült lencsevégre kapnia, ahogyan Schiffer András, az LMP frakcióvezetője SZÓBA MER ÁLLNI a Jobbik EFOTT-os nyilas zombi nácijaival, különösen Zagyva György "ostoros" Gyulával, aki a 168 óra két újságíróját megkergette ostorával a tavalyi Magyar Szigeten. Úristen, mik vannak! Miféle liberális ül egy nácival egy asztalhoz! Biztosan a szövetséget tervezgetik a következő választásra, hogy a jobbra érdemes MSZP előtt végezzenek! Mi lesz legközelebb, talán magával a Sátánnal iszogat egy vidéki pubban vagy a frissen akasztott Kadhafi-t elégíti ki orálisan?!

Félelmetes a politikai gépezet. Ha valaki egyszer politikusnak áll, még álmában sem lehet átlagember, egy percre sem. Akárhova mész, akármit teszel, csak politikai érdekből teheted. Nem vagy többé magánember, ha bejutsz listáról vagy egyéni mandátummal a Szent Házba. Az EFOTT sem kivétel, a politikus oda is csak a hatalom jegyében megy!
Ne hülyéskedjünk már, én is kint voltam a Magyarok Országos Gyűlésén, mégsem jöttem haza "Románia, én így szeretlek!" pólóban, sőt, árpádsávos alsógatyát sem hordok,  istenfélő sem lettem. Az emberek nem homogénen körbefalazzák magukat normális esetben, hanem elvegyülnek és eszmét cserélnek, mert vazz, emberek vagyunk (és talán ettől lehet más a politika). Én is odamentem volna a helyében. ahogyan az MSZP sátrat is meglátogatta (a szórakozókkal ellentétben), csak valahogy ezt elfelejtették megemlíteni a népszavánál. Látszik, fáj nekik, hogy nem leszünk üleptestvéreik. Az MSZP egyre mélyebbre zuhan, csak a belső harcaikról, a kormánykontráikról és az állandó szurkálódásaikról hallani, ha így folytatják, nem szerepel majd a szavazólapon a nevük 2014-ben. Végeztem.

Az alábbi képeket a jövő heti Népszavából szereztem meg, szigorúan bizalmasak: 

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.

4 komment

Címkék: jobbik lmp schiffer andrás zagyva györgy gyula

A bejegyzés trackback címe:

https://lehetvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr73180416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mangekyo22 2011.09.04. 08:02:15

Szerintem csak Karácsony Gergely kijelentései miatt adtak ennek ekkora hangot, hiszen ő hozta fel az ötletet, hogy egyesüljön az LMP az MSZP-vel és a Jobbik-al.

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2011.09.04. 08:10:40

@Mangekyo22: Egyesüljön? :D :D :D Koalícióra lépni csak. :)
Korábban is ment már a találgatás, mivel nem tudták egyértelműen elhelyezni a pártot, "olyan meg nincs", hogy független:
-Fidesz oldalkocsi (MSZP)
-SzDSz pótlék az MSZP mellé (Fidesz)
-Zsidóbérenc cionista összeesküvő SzDSz 2.0 (Jobbik)

Ez kb. olyan, mint amikor falun találgatják, amikor a Laci meg a Bözsi együtt vásárolnak a közértben, és az őket szemlélők összesúgnak, hogy "Te, ezek együtt vannak?? Csalják a párjukat???!?!".
süti beállítások módosítása