Ökoradikális szemlélettel

889.png

Szociális területen dolgozó, de nemzeti sorskérdésekben és ökopolitikai dilemmákban (is) véleményt formáló örök lázadó.

Lájkolj!

Címkék

Címkefelhő

Linkek

Utolsó kommentek

Paraszthajszálat nem keverünk őszülő vörössel

2012.01.19. 12:01 Member

Kedves Huba,

Jávor Benedek ezzel arra célzott, hogy a kongresszus kezében lesz a lehetőség, hogy megerősítsen egy OPT határozatot, melynek értelmében bizonyos lekopott, ahogymódosult magyar politikai elemekkel az LMP nem kíván szövetségre lépni. Ilyen az MSZP és utódpártjai/vadhajtásai. Személy szerint sajnálom, hogy egyesek az OPT határozatból nem értenek és még mindig a "Vörös-tengerre" kormányoznák a hajót, de majd a kongresszus dönt végre. Ha nem lenne értetlenkedés, vélhetően Schiffer András sem érzi úgy, hogy egyedül maradt, pedig ott vagyunk mellette, nem kevesen.

A II. kerület azt bizonyította be, hogy hányan vannak nem adott erő mellett, hanem Orbán ellen. Ugyanis az ellenzéki szavazók szépen átmasíroztak a legerősebbnek gondolt erőhöz, reménykedve, hogy megszakad a kétharmad. Sajnos egy ilyen elit negyedben ez nem is sikerülhetett. Egyetlen kerületből, amihez hasonló tán az egész országban nincsen, következtetést levonni őrültség.

A legjobbakat,

Member

11 komment · 1 trackback

Címkék: ellenzék lmp

A bejegyzés trackback címe:

https://lehetvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr263589769

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Isten nyugosztaljon, LMP! 2012.01.19. 18:38:51

A lehet más a politika-nevű zagyvaságnak egyszer és mindenkorra vége. Számomra, legalábbis. Sajnálom....

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mangekyo22 2012.01.19. 18:47:24

"Ugyanis az ellenzéki szavazók szépen átmasíroztak a legerősebbnek gondolt erőhöz, reménykedve, hogy megszakad a kétharmad."

Egy kis pontosítás: megkérték a pártok a szavazóikat, hogy legyenek szívesek egy másik, erősebb pártra szavazni, ami nem a Fingesz, mert mi nem akarunk oda (is) fideszest.

Másik: hallottál már a "SOPA"-ról?

WanGood · http://animemangapalota.blog.hu 2012.01.19. 21:43:23

@Mangekyo22: Hülyéskedsz? :D Morális felhatalmazás van rá (mondjuk MSZP és morál az szinte üti egymást), most éppen Rákoscsabától befelé foglalt le minden közterületet a narancskommandó március 15-ére. Már várom a bértapsoncokat is.

SOPA az szopás, de már egyszer elnapolták a törvény vitáját a tiltakozás miatt és a legsztálinibb dolgokat kivették belőle, szóval optimista vagyok.

WanGood · http://animemangapalota.blog.hu 2012.01.19. 22:44:50

@Member: Hogy a poszthoz is hozzászóljak, átrágtam magam vincenték 250 kommentjén, és végeredményben csak azt láttam, amire számítottam. Mondjuk a látogatottságát elvihetnéd, flamewar ide vagy oda, mert Huba teljesen dilettáns.
Schiffer és elvbarátai pedig tiszteletre méltóak, hogy nem adják fel pár kriptokommunista hitszónok elégedett bólogatásáért az egyetlen többé-kevésbé- a szememben többé- hiteles ellenzéki párt szembenállását. Ettől lehet más a politika, hogy nem választjuk a kisebbik rosszat kötelező jelleggel.

OFF: EP-vita témakörében meg egyrészt annyi. hogy Zászlóégető Krisztina és Szegedi "cigánytakarokirtani" Csanád havi 4 millót vesznek föl a csúnya, gonosz, zsidó uniótól. Szóval köszönjük Jobbik, irány Magna Hungaria direkción keletre, úgyis van pár orosz spanotok.

Másrészt maga a vita nem volt túl szerencsés kimenetelű. Nemzetünk Zorbánja a végén elnyomott királyi többest és a szabadságharcos baromságot leszámítva visszafogott és a maga módján kompromisszumkész volt. Szemben a ballibekkel, akik személyeskedtek korlátok nélkül, diktátoroztak, és Szájer nejét is belekeverték. Kohn-Bandit kaphatna egy lakatot a szájára, mert egy utolsó vörösfattyú volt ő is, ahhoz képest nyomta az antikommunistás mantráját. Áder János továbbra sem tud érvelni (a fidesznyik droidképzőben ez nem elvárás, sőt), a Néppárt meg hozta a formáját, védte a mundér kétes becsületét.
Azonkívül lónak a holdkóros faszát se törődtek társadalmi kérdésekkel (és csak 14-en mondták, hogy populi Hungarae érdekeit nézzük), szóval az uniót is csókoltatom, mert kurvajó, hogy a bankár klán visszanyeri a pénzét, de attól pl. én baszhatom a jogi pályát.
Úgy en général azt kell mondjam: nagyon hiányzott néhány jól megpakolt He-111(no offense!) az Ep épület fölül.

Mangekyo22 2012.01.20. 12:34:01

Na ba'ameg (mármint nem ti, hanem ez a hír):
animemangapalota.blog.hu/2012/01/20/bezart_a_megaupload

Éljen sokká Amerika, a Szabadság hazája... ez után mi jön? Letiltják a Wikipédiát is?

WanGood · http://animemangapalota.blog.hu 2012.01.20. 14:49:22

@Mangekyo22: Savanyú a Barack, remélem, Romney leszüreteli.

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2012.01.20. 17:55:04

@Mangekyo22: 12 óra internet nélkül és erre érek haza?? Menjenek a picsába, először a SOPA, most meg ez. Meg kell tanulnunk oroszul és oda feltölteni, mert a Mediafire és a Rapidshare óvatosabb lesz ezek után!

Mangekyo22 2012.01.21. 21:05:36

@Member: Member, láttad ma a híradókat... ezt a január 21-ét mostantól az "500 ezrek vonulásának" fogom nevezni. Az egy dolog, hogy innen-onnen lopták őket (bár ez mindegyik pártra igaz), de azért ennyit... és mindenhol kb 400-500 ezer között mondják... azért ez durva, tök mindegy, honnan nézzük...

A SOPA-ról annyit, hogy állítólag már 3 millió aláírást gyűjtöttek ellenük, és hogy az Anonymus feltörte az FBI honlapját. Ez MÉG DURVÁBB! Mik lesznek itt, ajajajajajaj... talán még is van valami ebben a "2012" babonában...

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2012.01.22. 14:10:18

@Mangekyo22: Nem láttam, kivételesen moziban voltam, most pótolom a tegnapi napot. Gondolom bértüntetők. Az a baj, hogy a Fidesz a politikai tisztségekből fakadó bevételek 2%-át beszedi a tagoktól, ergo képviselőnként legalább négyezret, de vélhetően többet, meg a legtöbbek bizottsági tagok, polgármesterek is egyben. És ebből rengeteg pénzük van, még nem is számítva a mezei tagok díját és a lobbibevételeket. Egy ilyen akciót zsebből kifizetnek. :(

Mangekyo22 2012.01.22. 15:45:05

@Member: Hát bocs, de ezt most úgy mondod, mintha az MSZP, SZDSZ, Jobbik, LMP vagy bármelyik más párt nem pénzelne "bértüntetőket"...

Pedig csak a hülye hiszi el, hogy van kivételesen 1-2 párt, ami "tiszta", holott már az újszülött is tudja, hogy mindegyik párt, kivétel nélkül csal/lop/hazudik, amelyik meg azt állítja, hogy nem, már le is buktatta magát.

És azt azért ne mond már nekem, hogy az MSZP az LMP-vel meg az SZDSZ-el együtt ne tudna ugyanennyit produkálni, mert ebből 2 köztudottan a saját zsebükre loptak éveken át, és ennek kimutatására nem kell a Fizess dumái, elég csak megnézni, hogy kik vannak vagy voltak a pártokban, és a politika mellett milyen tevékenységet folytatnak. Nekik akkor nem egy, hanem hetente 4 ilyen is kiférne akkor...

Mert nem azért, utálom én is a Fidesz-t, és remélem, hogy nem nyernek megint 2014-ben, mert nekem is a hajam áll az égnek néhány törvényüktől de akkor is, 400-500 ezer embert le "bértüntetőzni"... honnan tudod, hogy mind a több százezer ember bértüntető volt? Mert még 10 ezer emberre még lehetne mondani, de 400-500 ezerre már egy kicsit... féltékenység?

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2012.01.22. 16:24:17

@Mangekyo22: A válaszom egyszerű: Pénzünk sincs bértüntetőkre. :) Az SZDSZ-nek tudomásom szerint minden pénze elfogyott (ha látják, egy párt esélytelen, a lobbisták is ellépnek), az MSZPben kellő mennyiségű vagyonos egyén van még, a DK-t is egy darabig még tudja pénzelni Feri és a 10 másik frakciótag.

A 400e nem reális, józanabb források szerint 100e körül voltak, ennek a fele pedig simán lehetett megfizetett. 3-4k fejenként az 200k 50e ember esetén, egy Fidesznek az mi pénz?

Mangekyo22 2012.01.22. 17:17:04

@Member: Mi számít "józan" forrásnak? ATV? BCC? 3000 meg 4000 forintért meg tudod kik mennek, a magyarok 10000 forint alatt meg sem mozdulnak. Az egy egészen "kisebb" csoport lesz...
süti beállítások módosítása