Ökoradikális szemlélettel

889.png

Szociális területen dolgozó, de nemzeti sorskérdésekben és ökopolitikai dilemmákban (is) véleményt formáló örök lázadó.

Lájkolj!

Címkék

Címkefelhő

Linkek

Utolsó kommentek

Majd' kétezren az utcán

2012.02.12. 08:00 Member

Ha a kormány stílusában szeretném kommunikálni, két millióan voltunk és 7 milliót vártunk a határon túlról, de sajnos elakadtak a hóban. Reálisan 1000-1500 fő volt látható a menetben, ahol tényleg megmutatkozott az internetezők kreativitása és ódzkodása a védelmi pénz szedő szerzői jog maffiától. 4 évig tárgyalni valamiről titkosan, szerzői jogi bildenberg csoport ez kérem szépen. :) Sajnos Turcsány Szabi beszédét láthatóan nem vette senki, amit nagyon sajnálok, hangulatos beszéd volt.
A szervezésről lenne egy-két szavam, az elejére behajítani 3 számot egy RAtM tribute zenekartól eléggé balhúzás volt, mert a tömeg úgy ahogyan volt, szétszéledt. A már agyonkoptatott Karib-tenger kalózai téma viszont nagyon meg tudta adni a hangulatot, ebből tényleg igazi, globális mozgalmi bevonuló lehet. :)

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.

2 komment

Címkék: tüntetés szerzői jog acta

A bejegyzés trackback címe:

https://lehetvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr674095771

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mangekyo22 2012.02.14. 21:56:57

Én már úgy vagyok ezzel az egésszel, hogy külső winchester-re fogok menteni mindent egy másik, idegen személyi számítógépről, majd a letöltött dolgokat csak laptopon fogom nézni, melyre szándékosan nem kötök rá internetet, így még csak követni sem tudnak (hogyan is tudnának, amikor nem is saját gépemről töltöttem valamit hanem mondjuk XY-éról) és nem tudnák megnézni, mik vannak a laptopomon (hogyan is tudnának, amikor nincs a laptop internetre kötve). Elvégre ha olyan gépen élvezem a letöltött dolgokat, amelyen nem tudnak lekövetni akkor SOPA-tás van nekik.

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2012.02.15. 06:05:57

@Mangekyo22: De kié az idegen gép? Mert annak az ipje követhető lesz. :)
süti beállítások módosítása