Ökoradikális szemlélettel

889.png

Szociális területen dolgozó, de nemzeti sorskérdésekben és ökopolitikai dilemmákban (is) véleményt formáló örök lázadó.

Lájkolj!

Címkék

Címkefelhő

Linkek

Utolsó kommentek

Demagógia a köbön

2012.05.18. 15:13 Member

"Tisztelt Honfitársak, Kedves Barátaim,

Úgy gondolom, hogy amikor Önök, kik megfeszített munkával építik nemzetünk építményét és minden nap feladásokra kényszerülnek harcunkban, nekünk is szorítanunk kell a nadrágszíjon, mert így tisztességes. Ezért az elkövetkezendő két esztendőben a politikai pártok nem kurtítják tovább a költségvetést, fizessék meg a politikusok a pártjuk működését."
Elképzelt Orbán Viktor Beszéd

A leírtak fiktívek, de miniszterelnökünk javaslatai bizony ezek: Egy fillért se a pártoknak. Mondja ezt a legtöbb mandátummal bíró párt, amely alapjáraton is beszedi a politikai bevételek 2%-át minden tagtól, mondja ezt az, aki az államtitkári fizetést akarta adni minden képviselőnek és mondja az, akinek komplett nagyvállalkozói hátországa van, akik a csurranó közpénzekért, állami megbízásokért szívesen támogatják a párt kampányát és működését.
Ez az egész buli megint arra megy ki, hogy minél kevesebb párt legyen, minél gyorsabban kigyomlálhassák a még meglévő ellenzéket. Nem tudják, ha eltűnnek a megosztható szavazatok, szépen a fejükre nő majd a Jobbik (akiket zenekarok, kisvállalkozók és hírportálok etetnek), Horthy akárhány embert tett meginghatatlan pozícióba, a nemzeti szocik ezt megunták és jött a puccs. A Jobbik meg nem éppen a konszolidáltságáról volt híres eddig sem.

6 komment

Címkék: pártfinanszírozás

A bejegyzés trackback címe:

https://lehetvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr744524470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kzoltana 2012.05.18. 16:56:32

Holnap Debrecenben folytatódik a „horthyzás”.

„A Horthy-emléktábla debreceni helyreállítása a magyarság önsorsrontásának sötét jele.” Vattamány Gyula vallástörténész írása.
www.vagy.hu/tartalom/cikk/2227_gondolatok_a_horthy_emlektablarol

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2012.05.18. 17:04:46

@kzoltana: A tanulókat vagy a szülőket megkérdezték egyáltalán?

Mangekyo22 2012.05.19. 13:27:39

Lenne egy kérdésem...

Nem lehetne most kicsit hagyni "Zordonbán"-t és más komoly dologról is írni? Mondjuk a görögökről? Mert ha igaz az, amit írnak, és az ottani radikális párt győzelme után beintenek az EU-nak és IMF-nek és kilépnek az EU-ból, akkor automatikusan minden tönkremegy, függetlenül a kormányok (más országoké is) politikájától, és akkor Zordonbán-t sem lehet többé semmiért felelősségre vonni, mert elég lesz neki csak vigyorogva a térképen Görögországra mutatnia, és sajnos igaza is lesz abban, hogy 80%-ban miattuk fog tönkre menni minden...

Mert az EU olyan lett, mint egy kártyavár: tök mindegy, mit csinálnak fent, ha lent már kezd összeroskadni.

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2012.05.19. 14:22:30

@Mangekyo22: Jogos a felvetésed, de minél többet tudok meg az EU-ról vagy a pénzügyi rendszerről, annál kevésbé vagyok biztos abban, hogy értem a működését. Újabb választások lesznek, aminek nem tudom megjósolni az eredményét, megdöbbennék, ha megint a Sziriza nyerne. Ha elhagyják az eurózónát, a haldokló gazdaságukkal hiperinfláció következik be, viszont ha maradnak és vállalják az IMF-et, újabb megszorítás lesz, ami még jobban meghalassza a pénz áramlását, mert mindenki raktározni kezd. Patthelyzet a köbön.

White SeeD 2012.05.19. 20:07:43

Most hogy a hűbérrendszer felállt, a földek szétosztva, ahol jobbágyok ingyen dolgoznak megtehetik. Már vártam mikor lépik meg ezt. Így már 0% az esélye egy gazdasági érdekeltségektől mentes párt alakulásának/fenntartásának. Nem mintha eddig olyan sok lett volna ebből:p

A zorbánozással azért nehéz leállni mert gyak minden héten kitalál valamit. Mondjuk most ami legjobban izzik az a telefonadó.

Őszintén szólva én már alig várom hogy végre bekövetkezzen a gazdasági csőd. Majd ha bezárnak a boltok, nem lesz kaja, talán ráébred a nép hogy a jelenlegi rendszer sz@r. Akkor majd kimennek az utcákra és nem fülkeforradalom lesz hanem rendes.

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2012.05.19. 20:15:37

@White SeeD: És még mindig nem értik, hogy ami a befektetőket elzavarja, az a hatalmas bizonytalanság, hogy naponta változik az adórendszer és másnap be is vezetik, totális káosz. De végülis tök jó, mert így valóban csak a hűbéreseik és az önkormányzatok foglalkoztatják majd az embereket.

A görög csőd azért előbb jön, főleg vicces lesz, mert asszem mind balkáni bankoknak, mind az OTP-nek van ott érdekeltsége.

A telefonadó annyiban vicces, hogy én alig telefonálok, engem nem érint, persze valamilyen más formában behajtják majd rajtam.
süti beállítások módosítása