Ökoradikális szemlélettel

889.png

Szociális területen dolgozó, de nemzeti sorskérdésekben és ökopolitikai dilemmákban (is) véleményt formáló örök lázadó.

Lájkolj!

Címkék

Címkefelhő

Linkek

Utolsó kommentek

Egérút vagy győzelem?

2012.06.18. 09:40 Member

Mouse.jpgNem kell ide Airwaves, fellélegezhetünk, nyert az Új Demokrácia. Igaz, eddig nem éppen eukomform módon emlegették a témát, de a választók három hónapra emlékeznek, a politikus meg három hétre tervez, így ebben nincsen semmi meglepő. Ha a Paszok igent mond (csak nem lesznek olyan nagy f@szok, haha), akkor kész a tárgyalásra képes koalíció, vagyis a Sziriza ellenzékben üvöltözhet. Nem valószínű, hogy akár a kommunistákkal, és még kevésbé, hogy a meglehetősen nyugdíjasotthon nevű Arany Hajnallal összeállna egy összellenzéki koalíció, borítékolható, hogy a megegyezés irányába indul el a folyamat, amit a forint is megérzett, erősödtünk tegnap óta. Persze a java még csak most jön, nagy kínokkal.

1 komment

Címkék: görögország

A bejegyzés trackback címe:

https://lehetvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr944595289

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

White SeeD 2012.06.25. 10:41:53

Hát megalakult az új görög kormány. Ahogy olvastam a céljaikat vissza akarnák állítani a fizetéseket, kedvezményeket stb, és kérnek 2 év haladékot. Meg egy halom pénzt ennek kivitelezésére.
süti beállítások módosítása