Ökoradikális szemlélettel

889.png

Szociális területen dolgozó, de nemzeti sorskérdésekben és ökopolitikai dilemmákban (is) véleményt formáló örök lázadó.

Lájkolj!

Címkék

Címkefelhő

Linkek

Utolsó kommentek

Egy gerezdet sem kérnek a narancsból!

2012.07.01. 19:49 Member

A grapefruit keserű, de inkább az, mint a narancs, gondolhatták Szabó Ödönék, amikor a legerősebb határon túli magyar szervezeten, az RMDSZ-en belül egy anyaországi magyar párt létrehozását vetették fel ötletként. Miután egyértelmű lett, hogy a Fidesz számára a határon túliak csak a saját birodalmuk építésére kellenek és akkor segítenek kint, ha befele szavazol (bár a Kövér Kampány segített az RMDSZ-nek végső soron), ezzel tulajdonképpen megoldódna a határon túliak képviselete a magyar parlamentben úgy, hogy nem kellene egyik párt mögé sem felsorakozniuk, sőt, a mérleg nyelveként nem volna lehetősége az aktuális kormánynak a javak állandó csökkentéséhez és csökkentéséhez. Ha leomlana a narancsuralmi rendszer utolsó támasza, a külföldi jobboldali szavazók, nem csak a határon túl, hanem az innen élők is felszabadulhatnának. Éljen a Haza!

2 komment

Címkék: határon túli magyarok RMDSZ

A bejegyzés trackback címe:

https://lehetvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr74622636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mangekyo22 2012.07.02. 14:07:36

Mindegyik párt csak a szavazókat látják a külföldi magyarokban, s egyik sem segített nekik (kivétel nélkül), szóval igaziból a már 10-15 éve nem segítő anyaország miatt csinálják a kinti magyarok, mintsem a jelenlegi kormány miatt (akiknek egyedüli érdemük, hogy azóta kevesebb a magyar verés kint).

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2012.07.02. 17:29:53

@Mangekyo22: Igen, voltak a komoly konfliktuskerülők (MSZP-SZDSZ) és a hátországépítők (Fidesz), ebben teljesen igazad van. Szerintem eleve badarság, hogy minden pénzt a pártokba ölnek, mert szerintem nehéz annak a felhasználását lekövetni.
süti beállítások módosítása