Ökoradikális szemlélettel

889.png

Szociális területen dolgozó, de nemzeti sorskérdésekben és ökopolitikai dilemmákban (is) véleményt formáló örök lázadó.

Lájkolj!

Címkék

Címkefelhő

Linkek

Utolsó kommentek

A hatalom terhe

2012.07.30. 19:33 Member

Én már kezdem sajnálni Viktort. Gondoljunk csak bele, pártjából kiirtott minden identitást és saját gondolatot, végrehajtókkal és hűbéresekkel töltötte fel azt, akiktől segítséget aligha várhat, de azok minden szavát lesik, ha baj van. Viktor egy lett pártjával, a lakosság számára ő testesíti meg a Fideszt, a nagygyűléseken és az országgyűlésben. Ezért ha rajta fogást találtak, a Fidesz vele fullad. Ráadásul a magyar nagyvállalkozók, a nemzeti oligarchák is ott lihegnek a nyakában, követleve, hogy a pártprogrammal és retorikával ellentétes serkentse a korrupciót. 

Viktor nem engedhet, itt a kétharmad, ha elszúrja, bukták az egészet, Gyurcsány sorsára jut és neve, valamint pártja egyenlő lesz az ördög patájával. Ragaszkodnia kell a hatalomhoz, olyanná kell válnia, mint aki ellen harcolt 22 éve, de meglepő módon, mivel az önállóan gondolkodó szakértőket kirúgták, nem urai a helyzetnek, málészájú, képzetlen alakok veszik körül, akik a korább standard közelébe sem lépnek, akár az államtitkárokat, minisztereket vagy a köztársasági elnököket nézzük. Ahogyan méltatlan összehasonlítani a reformkor és a kiegyezés politikai vitáit egy oldalon említeni, úgy volna félelmetes megnézni, mi lett a színvonallal a rendszerváltás után húsz évvel.

Mennyit kell még bohóckodni, hány engedményt tegyenek még a radikálisoknak és meddig lehet a "nagy folyamatok" nemzeti retorikájával etetni a népet? Meddig hisszük még el, hogy ez nem egy pártnemzet, aki magát tőkésíti a szűkös forrásokkal? 

Ha rendelkeznénk az MSZP pénzével és a Jobbik befolyásával, elszántságával, talán már menne is bársonyos forradalom. :)

Szólj hozzá!

Címkék: Fidesz Orbán Viktor

A bejegyzés trackback címe:

https://lehetvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr184687285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása