Ökoradikális szemlélettel

889.png

Szociális területen dolgozó, de nemzeti sorskérdésekben és ökopolitikai dilemmákban (is) véleményt formáló örök lázadó.

Lájkolj!

Címkék

Címkefelhő

Linkek

Utolsó kommentek

Stefánia kisasszony és a balliberális média

2012.10.29. 09:22 Member

Egy kétségkívül egyedien és számomra szimpatikusan dizájnolt blog a minap egy igencsak felrázó írással borzolta fel gondolom nem csak őmemberségem, hanem minden jó érzése ember kedélyeit, hasonló hatást csak az Osombie című film trélerje ért el nálam mostanában.

A poszt kezdeti kormánymagasztaló sorain felesleges meglepődni, ellenben a balliberális média vádja olyan eszetlenség, mint mind a mai napig Gyurcsány lemondását követelni (igen, találkoztam már ilyen tájékozott emberrel is). A baloldali média egészségtelen túlsúlya a 90s évek elejét jellemezte, Antall és kormánya rendkívül bizalmatlan volt az újságírókkal szemben és viszont. Ezt viszont az első Fidesz kormány megtörte, és mondhatni hódításaival kiegyensúlyozottabbá tette a mindenki számára könnyen hozzáférhető sajtót. Ma elmondhatjuk, hogy az átlag televízión vérengzésen és koala bébiken túl alig láthatunk valamit, a köztévé pedig a kormány propagandáját valósítja meg, innentől kezdve eléggé furcsa balliberális média miatt sírni. Ugyanis az egyszeri ember nem olvas bloggokat, nem olvas hírportálokat, ergo alig tájékozódik a valódi hírekről, különösen igaz ez vidéken, ahol a Fidesz a legtöbb szavazót veszítette. Igen, a kedves bloggoló elfelejti, hogy a Fidesz a "bűnös városban" a legerősebb, ahol még beszélhetünk viszonylagos jólétről a tengődő, pusztuló dél-baranyai és észak-magyarországi lakossághoz képest.

Nem mesterségesen kerültünk apátiába, kedves posztoló, apátia ott alakul ki, ahol nem tudjuk, mi vár ránk, és a Fidesz 2/3 pontosan erről szól. Az ember nehezen megszervezné jövőjét, erre átalakul másnapra az adórendszer, a felsőoktatás, munkahelyek szűnnek meg és hirtelen új startmunka programba sorozzák az embereket, a földek hipp-hopp kiosztásra kerülnek, a közhivatalokat pedig teljesen átszervezik. Egy ilyen világban nincs mire építeni, az jár a legjobban, aki bedől a sarokba és nekilát inni, mert a másnap legalább biztos, még ha a holnap nem is. Ezért mennek el fiataljaink és ürül ki az ország, ezért foglalkozunk feleslegesen sokat a zsidókkal, ezért erősödik a Jobbik és ezért menekül a pénz. Igen, menekül, már nem hogy a külföldiek nem jönnek ide, a magyarok is külföldre mentik vagyonukat. Ez nem állapot, ezen változtatni kell, minél hamarabb, különben jó lesz, ha megváltjuk a sírhelyünket, mielőtt az állam azt is monopolizálja.

10 komment · 1 trackback

Címkék: relfexió

A bejegyzés trackback címe:

https://lehetvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr404876218

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2012.10.29. 10:30:09

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

teknős 2012.10.29. 12:39:42

Kedves elempés, a Stefánia nem más, mint amikor egy balliberális elképzeli, hogy miként néz ki egy jobboldali vidéki. Sose látott olyat, szóba se áll vele, mert valaki még meglátná, meg egyébként is valójában mélységesen gyűlöl és lenéz minden másként gondolkodót.

A balliberális oldallal egyébként ez a legnagyobb baj, hogy nem lát túl a saját virtuális valóságán.

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2012.10.29. 12:56:33

@teknős: Magam is vidéki volnék, de néhány elvakult fanatikuson túl ritkán hallom ezt a hangnemet, mondhatnám így nem is a jobboldali vidékiek, hanem általában a fideszdroidok beszélnek. Nekem pl. egy Ángyán a vidéki jobboldali.

A második ponttal egyetértek, a legtöbben csak a saját nézeteik határáig működtetik nézeteiket és ez mondhatni nagyon gáz.

Mangekyo22 2012.10.30. 07:32:16

Sajnos, nem sajnos, de bíz igaz. A legrosszabb pedig az egészben, hogy akkor sem fogsz tudni meggyőzni egy pl ballibsist, hogy amit csinál XY az rossz, ő akkor is azt fogja a helyesnek tekinteni.

Mondjuk hozzáteszem, nem szeretem én sem a fityiszt, de megint csak ne úgy állítsuk be, hogy minden az ő hibájuk. Azért vegyük figyelembe a globális problémákat (gazdasági válság 2008 óta), történelmi problémákat (már a Kádár korban való eladósodás) és az előző kormány által okozott károkat is (ugyanis lerombolni valamit főleg 8 év alatt sokkal könnyebb, mint valamit helyrehozni 2 év alatt - mert ugye ennyi idő alatt várta mindenki a csodát gazdasági válság ideje alatt, amikor még az USA is vért köhög a válság miatt).

Dr.Zomboss 2012.11.01. 14:30:21

Mit borzolt fel? Ez egy nyomorult troll, akinek beszopjátok a hülyeségeit. Nem véletlenül baszták ki több helyről.

teknős 2013.06.01. 22:46:24

@Member: Ángyán az egyetemi katedrájáról, igen, nektek ő a hiteles jobboldali vidéki. De nem azért, mert bármely nézetét tisztelnétek, vagy nem gúnyolnátok ki, hanem azért, mert úgy érzitek, hogy megtámadta a politikai jobboldalt.

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2013.06.02. 07:21:45

@teknős: Micsoda megkésett válasz!

Most Balogh Jóska legyen a hiteles vidéki, aki igaz, tanyán él, de félholtra veri az asszonyt? Ha a kérdésed igaz, nem érted a politika természetét. Tagságunkban is vannak gazdálkodók, illetve hiteles jobboldali személyiségek, de őket kitolni a rivaldafénybe nem jelentene semmit, nekik még fel kell építeniük magukat. Ángyánnak, Mellárnak, Sólyomnak neve van.

Másrészt Ángyán nem csak a magyar viszonyokat ismeri, így ismer technikákat, amiket a magyar kisgazdák még nem. Mert ezt sokszor elfelejtjük, hogy a mezőgazdaságunk fejlesztésre szorul, ha nem a több száz hektáros monokultúrás termesztést akarjuk tolatni pár oligarchával.

teknős 2013.06.02. 16:47:54

Elkezdtem kitakarítani a regisztrációs email címet és még nem végeztem vele (ezért megkésett és ezért gyors).

Hiteles jobboldali nem kezd veletek, mert titeket a jobboldalon mindig is balra soroltak.
Jobboldalon a hűtlenség és árulás nem megbocsájtható bűn. Nem külsőleg, hanem belsőleg. Ha hiteles jobboldali vagy, akkor legfeljebb hátrahúzódsz, de nem állsz be egy kitudjamilyen társulás mögé. Nem koptatod a hitelességedet egy olyan szervezet támogatására, amiből még bármi lehet.

Ángyán, Mellár és Sólyom nem is összehasonlítható.
Ángyán hiteles, csak nem vidéki és nektek csak azért számít, mert szembemegy a fidesszel és nem azért, mert jobboldali.

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2013.06.02. 18:58:13

@teknős: Körülbelül ezzel azt mondtad, hogy az egyetlen hiteles a Jobbik, akik között valahogy túl sok a túlfűtött parázna, ami számomra összeférhetetlen a jobboldalisággal.

Sajnos autokráciát nem tudok támogatni, így marad az LMP, ahol még nem hülyültek meg teljesen. A hazafiság nem a hatalom sáncából fakad.

teknős 2013.06.02. 23:37:23

@Member: Hát a logika az nem az erősséged!
süti beállítások módosítása