Ökoradikális szemlélettel

889.png

Szociális területen dolgozó, de nemzeti sorskérdésekben és ökopolitikai dilemmákban (is) véleményt formáló örök lázadó.

Lájkolj!

Címkék

Címkefelhő

Linkek

Utolsó kommentek

És párton kívül is folytatják

2012.11.25. 10:40 Member

war_1353835625.png_574x352

Azért nem semmi nézni, mit alkotnak a fiúk. Először kivágják a legkeményebb Szegedi kritikus Endrésiket, aztán hidegre teszik az általa kritizált Szegedit, végül kizárják Lenhardt-ot, aki ugyancsak Szegedi miatt pörgött. Tudjuk a két vádat, az egyik, hogy Szegedi sikkasztott EU-s pénzeket (számomra eleve értelmezhetetlen, mit keres egy EU felbomlásáért szurkoló párt az Európa Parlamentben, persze a pénz mindig jól jön), a másik meg jelenleg valóban értelmezhetetlen magatartása, amikor az Európa Parlamentben arról beszél, hogy "A zsidó állam bebizonyította, hogy lehet ott is szabadságot és békét adni az embereknek, ahol diktatúrákat építenek és gyűlöletet szítanak", ami persze nem meglepő, nyugaton és főleg északon az antiszemitizmus és a nemzeti radikalizmus nem jártnak kéz a kézben.

Most már, hogy a magyar politikai életre nézve egyik oldal sem jelent igazán veszélyt, kíváncsian várom ezen meccs végét, K.O.-val fog végződni, ebben biztos vagyok.

Szólj hozzá!

Címkék: balázs zsolt szegedi csanád lenhardt Jobbik endrésik

A bejegyzés trackback címe:

https://lehetvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr884924186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása