Ökoradikális szemlélettel

889.png

Szociális területen dolgozó, de nemzeti sorskérdésekben és ökopolitikai dilemmákban (is) véleményt formáló örök lázadó.

Lájkolj!

Címkék

Címkefelhő

Linkek

Utolsó kommentek

Az új felállás

2012.11.26. 19:51 Member

lmp_1353953605.png_555x476

Úgy néz ki, az LMP története kissé keretes, ismételten Schiffer András pártunk frakcióvezetője. A múlt heti, az LMP eszmeiségéhez méltatlanul csúfos véget ért választáshoz képest a jelenlegi siker azt bizonyítja, hogy sikerült az indulatokat kezelni. A demokrácia, jogállamiság és elszámoltatás területén kiemelkedő, csatlakozást elutasító András Osztálykán Ágnes oktatáspolitikai szakértővel képviseli a párt 52%-ának véleményét, míg Karácsony Gergely médiakutató politológus és Dorosz Dávid, a határon túli magyarok ügyeivel foglalkozó jogász eléggé ütős kombináció. Egyedül a nemek aránya böki a csőrömet, a friss és üde Szél Bernadettet is szívesen láttam volna a körben.

Az LMP folytatni fogja az Új Pólus szerepet és ezzel tárgyalását a 4K!-val és leül minden erővel, mely elutasítja az elmúlt 22 év áldemokratikus ámokfutásának mérvadó szereplőit és pártjait, rendszert váltani csak azokkal lehet, akiknek ebből az őrületből elegük van. Személy szerint remélem, hogy az emberekben még rejtőzik ott lent egy alkotmányos, demokrata és hazafi jobboldal, mely keresztény szeretettel nem egy Mussolini-autokráciát vagy újfajvédő kormányt szeretne a nemzet kebelének élére helyezni, hanem felebarátai sorsát jobbítani.

Hajrá Magyarország, hajrá demokrácia, éljen a Haza!

Szólj hozzá!

Címkék: LMP

A bejegyzés trackback címe:

https://lehetvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr584927008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása