Ökoradikális szemlélettel

889.png

Szociális területen dolgozó, de nemzeti sorskérdésekben és ökopolitikai dilemmákban (is) véleményt formáló örök lázadó.

Lájkolj!

Címkék

Címkefelhő

Linkek

Utolsó kommentek

Mi lesz veled, te karanténba zárt vírus?

2012.12.05. 21:40 Member

Jobbik_off_1.pngMár sajnálni kezdem lassan szegény jobbikosokat. Nem elég, hogy "összkoalíció" alakul velük szemben és esküdt ellenségek fognak össze, összenő, ami össze tartozik alapon, egyes őrültek még a betiltásukat is követelik, ami meg aztán szembemegy a szólásszabadsággal, még a frakciójuk sem tud egységet mutatni. Alig élték túl a kilépő Szegedi után repülő Lenhardt döntését, a héten Bödecs és Rozgonyi is megvált a parlamenti frakciótól. Megjegyzem, a tisztánlátás végett, Bödecs Barna Kaufer Virághoz hasonlóan lemondott mandátumáról és a 1,5 éves fix jövedelemről, ami valóban egy tisztességes, elveihez hű emberhez méltó döntés.

A Jobbik is megosztott, Vona Gábor nagyon szeretné elhitetni velünk, hogy külső erők fojtogatják a pártot és szegény idős ember nem bírta, utóbbi vélhetően igaz, de nem szeretném megtudni, milyen belső vitáik lehettek a ma már teljesen alaptalanná vált zsidókérdésről, ami mintegy eddig is kettémetszette a pártot és Rozgonyi kedvét is elvette a Jobbik frakciójában való politizálástól.

Egy konzervatív vagy liberális ember számára értelmezhetetlen, hogy miért is kérdés ma az, hogy ki milyen ősöktől származik, hiszen sokszor a fiatalok megtörik a jeget és szembemennek atyáik szemléletével. A kettős állampolgárság közérdekű adat honatyáinkról, de önmagában ebben nem látok nemzetbiztonsági kockázatot, egy vállalat igazgatója és egy prominens szakma, egy egyház képviselője szintén érdekeket képvisel. Ha édesanyám zsidó (származású magyar) volna, vélhetően felvettem volna az izraeli állampolgárságot, mert ki tudja, mit hoz a jövő, de szerencsére ízig-vérig magyarnak születtem és erre vagyok büszke. Izrael valóban kissé érdekesen fogja fel a demokrácia kérdését, de kérdem én, amikor a magyar parlament gyakorta alig foglalkozik a témával, mit tudnának ezek a jó emberek befolyásolni vagy kiszivárogtatni, amikor elég a parlament.hu-t nézetni egy tolmáccsal, hogy infókat szerezzenek rólunk?

Szólj hozzá!

Címkék: Jobbik

A bejegyzés trackback címe:

https://lehetvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr934949826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása