Ökoradikális szemlélettel

889.png

Szociális területen dolgozó, de nemzeti sorskérdésekben és ökopolitikai dilemmákban (is) véleményt formáló örök lázadó.

Lájkolj!

Címkék

Címkefelhő

Linkek

Utolsó kommentek

Dopeman Bayer Zsolt sms-s rappel

2012.12.20. 14:19 Member

A Halloween című film zenei alapjára ráadásul. :) Ez most kivételesen poén volt, hiába utálom mind az MSZP-t, mind ezt a műrappet.

1 komment

Címkék: Dopeman

A bejegyzés trackback címe:

https://lehetvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr614974822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mangekyo22 2012.12.21. 07:05:40

Klafa videó.

Török Zsolt meg egy parazita. A diák tüntetésre is kiment, hogy kampányoljon az MSZP-nek. De legnagyobb meglepetésére nem hülyék a diákok, ahogyan azt ő + az MSZP és DK hitte (ezért is akarták 16-ra levinni a szavazói jogot), s miután kiröhögték + felrúgták őt a diákok, elküldték őt melegebb éghajlatra.

Azért ehhez még is csak pofa kell, hogy egy politikus diákok független tüntetését akarja felhasználni! De ez volt várható tőle. Amúgy én pont erre gondoltam, amikor javasoltam, hogy az LMP is rúgja csak föl az MSZP meg DK parazitáit, ha "függetlenül vértszopni" akarnak a tüntetéseiteken. A diákok szépen reprezentálják az én hozzáállásomat az ilyen Török Zsoltokról.
süti beállítások módosítása