Ökoradikális szemlélettel

889.png

Szociális területen dolgozó, de nemzeti sorskérdésekben és ökopolitikai dilemmákban (is) véleményt formáló örök lázadó.

Lájkolj!

Címkék

Címkefelhő

Linkek

Utolsó kommentek

Bajban a Nemzet! Csak egyet tehetünk!

2013.02.06. 21:32 Member

427368_118987838280287_1917958966_n[1].jpg

jobbik_plakat_megszoritas01[1].jpg

Plakátokat mindenhová! Mert ettől felpörög a gazdaság, jönnek a befektetők, elmúlik az éhezés, az aluliskolázottság, a gyerekek sem fáznak többé és mindenhol visszakapcsolják a közvilágítást! Éljen plakátország, ahol a tündérbank hitelez!
(Ráadásul a jobbikos plakát olyan szdsz fíling, nem? Formás test egy nemzeti/konzervatív/keresztény pártnál?)

5 komment

Címkék: plakát

A bejegyzés trackback címe:

https://lehetvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr895066559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gnoldaeh 2013.02.07. 21:11:12

JOBBIK-szimpatizásként egyet tudok érteni veled a plakáttal kapcsolatban. Nem értem, mi szükség volt rá. És a kivitelezést sem tartom jó ötletnek.

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2013.02.07. 21:37:24

@gnoldaeh: Egy ilyen kampányhoz biztos vagyok benne, hogy a Jobbikban is a választmány beleegyezése szükséges (nincs fent az alapszabály, nem ismerem a struktúrát), ezért nem is értem, hogyan mehetett át a rostán. Bosszant a női test árucikké silányítása.

Mangekyo22 2013.02.10. 12:23:50

Na igen, ezek a plakátok... de azért külön-külön véleményem:

1.MSZP Fidesz ellenes plakátai:

Most ez a Ron Weber vagy szándékosan szopatja az MSZP-t, vagy megkopott neki a politikai tehetsége vagy meg soha nem is volt.

Kezdjük ott, hogy ezt már eljátszotta az MSZP a "nem szavazok a jobboldalra", s ott sem vált be, de itt ezzel a gyér olcsó plakáttal főleg nem fog beválni. Miért olcsó? Mert egyszínű, semmit mondó.

A megvalósítás szörnyű, úgy nézz ki, mintha megkérték Danikát és Pistikét az oviból, hogy készítsenek már nekik egy gonoszkodó plakátot (bár Török Zsolt diák manipulálási tevékenysége adhat rá erős gyanút, hogy már kisebbeknél is próbálkozik).

Arról ne is beszéljünk, hogy öngólokat rúgnak ezzel a sárdobálással, mivel olyan dolgokkal akarják lejáratni a Fidesz-t, amiben nekik is bőven volt részük. Pl tandíjt nem (csak) a Fidesz hanem ők akartak a leginkább bevezetni (utóbbi párt csak csökkenteni akarta az ingyenes helyeket, mely más mintha ténylegesen nem lenne) arról nem beszélve hogy a tandíj (elnézést, "költségtérítéses helyek") már régóta léteztek kb 1850 óta s semmit sem változott. A gazdaságot meg mindegyik párt szerint (most már Bajnai szerint is XD ) az MSZP tette tönkre a 8 éves kormányzással, melyet bármennyire is fáj kimondanom, soha senki sem fog tudni helyrehozni, csak rosszabbá tenni (igen, MINDEGYIK párt).

Szóval MSZP ezt beszopta.

2.Fidesz-es MSZP/DK/E14 ellenes plakátok

Ez legalább jobban nézz ki, így jobban felhívja az ember figyelmét s nem úgy néz ki, mintha ha Danika az oviból dobta volna össze. VISZONT elkövettek 1 nagy hibát, méghozzá, hogy nem sorolták fel a "tényeket", amik szükségesek egy-egy ilyen plakáton.

Szóval not good, but not bad kategória.

3.Jobbik MSZP/Fidesz ellenes plakát

A szándék megvan, s jobb mint a másik kettő, viszont mivel nem egy férfi hanem egy nő zsebéből veszik ki a pénzt, így a "liberálisok" beleköthetnek, hogy hogyan merészelik a női testet árucikké silányítani... miközben ugye divat cikkek felét így árulják.

Szóval a szándék meg van, de könnyű belekötni.

Ricz · http://librarianwarrior.wordpress.com 2013.02.17. 17:42:29

Láttam a buszútjaim során a plakátokat, de mindegyikre erősen a tenyerembe nyomtam az arcomat.

MSZP: Szépen megfogalmazták, leírták: öngólok sokasága.
Fidesz: Már megint a populizmus. Mondjuk önálló ideájuk nincs, csak lopnak és hasonulnak az éppen aktuális hullámokhoz, apró cseppekkel akarnak részemlékeket felidézni, ami nekik jelenthet előnyt (ezért se írnak tényeket, csak ha az nekik jó).
Jobbik: Én is Jobbik-szimpatizáns vagyok, DE (!) ugyanakkor látom azt is, hogy erős szakadás van bennük, mert túlzottan felszívták magukat a második MSZP-s időszak alatt, boldog-boldogtalant fogadtak. Az természetes, hogy egy párton belül is vannak extrémitások és centralisták átmentekkel, de náluk csak extrémitás és centrum van, a köztes átmenet nélkül - és az extremitás elég nagy hangot kap, sokszor a legrosszabbkor, amit mások ki is használnak. Ezért kezdek szépen lassan elpártolni tőlük, mivel Vona úr csak maga elé néz, a távolba, de nem a lába elé vagy alá. Így könnyen kihúzhatják alóla a szőnyeget és akkor dob egy hátast.

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2013.02.17. 18:45:37

@Ricz: Téged ismerve nem lep meg. :D Vona teljesen egyemberesítette a pártot, ez egy feszült kampány alatt hasznos, de most már teljesen elfideszesíti őket. Egy ember nem ért mindenhez, minimum egy társelnöki, ha nem is testületi vezetés kellene nekik. Élesen látszik a kín, hogy jobbra nyissanak, míg a Fidesz a mérsékeltjeiket elszívja.
süti beállítások módosítása