Ökoradikális szemlélettel

889.png

Szociális területen dolgozó, de nemzeti sorskérdésekben és ökopolitikai dilemmákban (is) véleményt formáló örök lázadó.

Lájkolj!

Címkék

Címkefelhő

Linkek

Utolsó kommentek

Az LMP is részt vett a Székely Szabadság Napja szimpátiatüntetésen

2013.03.10. 22:23 Member

Fotó: Mandiner.hu

Természetesen ez nem jelenti azt, hogy robogunk egy zöld szélsőjobb párttá alakulás felé, ott voltunk a Tibetet támogató tüntetésen is. Számunkra fontos, hogy minden nép tartsa tiszteletben, sőt, támogassa a másik szabadságát és kultúráját, így nehezen tudjuk értelmezni, miért volt jó koccintani Mesterházy-nak azzal a Pontával, aki szerint az autonómia középkori állapotokat idézne.

Nem Trianonnak kell vesznie (annyi probléma szakadna a nyakunkba, hogy csak lesnénk), hanem annak a kisebbség-, jelen esetben magyarellenes politikának, aminek egyetlen célja a kárpát-medencei erőfitogtatás.

4 komment

Címkék: LMP Románia Erdély

A bejegyzés trackback címe:

https://lehetvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr645126819

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Forever Kiss 2013.03.20. 23:57:28

Kár magyarázkodni, baromság vót odamenni ...

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2013.03.21. 05:47:01

@Forever Kiss: Miért is? Európában teljesen normális dolog a kisebbségi autonómia, nyugaton nem csak szakrális chakramesterek hisznek az ilyesmiben, mifelénk a balosoknak ez kb. mint tömjénfüst az ördögnek.

Forever Kiss 2013.03.21. 17:56:33

a környezet miatt. kultúrember nem tüntet a nyilasokkal közösen

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2013.03.21. 18:54:36

@Forever Kiss: Nem csak nyilasok voltak ott, halkan jegyzem meg. Én azért szoktam differenciálni a jobboldalt, még az a sok székelyőrült is, akinek magyar a magyarnál a székely sem feltétlen nyilas. Engem inkább a szakrális elemek túlsúlya zavart, nem érdekel, hogy milyen chakraszálak kötnek össze minket, az annál inkább, hogy minden magyar embertársunk tisztességben, jogait gyakorolva élhessen.
süti beállítások módosítása