Ökoradikális szemlélettel

889.png

Szociális területen dolgozó, de nemzeti sorskérdésekben és ökopolitikai dilemmákban (is) véleményt formáló örök lázadó.

Lájkolj!

Címkék

Címkefelhő

Linkek

Utolsó kommentek

Holnaptól nyitott az LMP alapszabálya a határon túli magyarok számára

2013.03.10. 08:16 Member

Húzhatunk kerítést a fa törzse köré, annak lombja és gyökerei át fognak nyúlni azon. Eddig csak azok lehetettek a párt tagja, akik állampolgárok vagy letelepedettek voltak a magyar állam területén, a tegnapi alapszabály módosítással aki magáénak vallja a párt alapértékeit már bekerülhet szerető köreinkbe, egyedül az kizáró ok, ha valaki olyan párttagsággal rendelkezik, ami összeegyeztethetetlen az LMP-jével.

Viktor egészen másként gondolkozik. Szavazzatok ránk, de amúgy kuss van, pár havert etetünk Erdélyben, meg költözzetek egy helyre és szavazzatok ránk onna is. Mi ezt nem így látjuk, azok, akik leginkább képviseletre szorulnak, munkájukat, életüket, jövőjüket veszélyeztetik, ha felveszik a magyar állampolgárságot, ezért sokkal korrektebb, ha egy az egyben beléphetnek és belülről formálják a határon túli magyarokkal kapcsolatos politikát, a nemzeti összetartozást. A székelyek, csángók, felföldiek, muravidékiek, vajdaságiak, kárpátaljaiak, drávaszögiek életét nem lehet csupán magunkban megvitatni, egy demokrata mindig azzal tárgyal, akiről szó van, nem a háta mögött, érdekekről vezérelve.

A kongresszus dinamikusan, nyugodt mederben zajlott, nyoma sincs a korábban tapasztalt feszültségnek, káosznak. Az LMP viharos vizei lecsendesedtek, az orkán más pártok felé fordult.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lehetvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr365125582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása