Ökoradikális szemlélettel

889.png

Szociális területen dolgozó, de nemzeti sorskérdésekben és ökopolitikai dilemmákban (is) véleményt formáló örök lázadó.

Lájkolj!

Címkék

Címkefelhő

Linkek

Utolsó kommentek

Jó úton

2013.05.28. 14:13 Member

Szigorúan a magányvéleményem, nem ismerem minden, az Ökopolisz Alapítvány rendezvényén megjelenő politikus munkásságát. Akiknek én különösen örülök:

Ángyán József az a politikus ma, akire nem lehet panasz. Igaz, eléggé visszás kérdésekben ő simán igent mondott a kormánypárti őrületre, de valószínűleg percenként büntetnék Kövérék, ha nem így tenne, illetve ennyi marhaságot senkinek nem volna ideje elolvasni. Nade, nem mentegetem, legnagyobb érdeme, hogy betartatja a kormányprogramot és aggódik a magyar vidék sorsáért mind földügyben, mind a trafikmutyi tekintetében, ami láthatóan a feudalizmus mámorában tengődő kollégáit hidegen hagyja, illetve talán nem is foglalkoznak vele, amíg kapják a tiszteletdíjat. Úgy hiszem, Ángyán kiváló szakember, így a Jobbik soraiban, ahol már az ezotéria és az áltudományos fantazmagória hódít, nincs helye, a földkérdést nem érzelmi, hanem gazdasági tekintetben kell kezelni.

Sólyom Lászlót a Fidesz tette ügyes szavazási trükkel államfővé, de váltotta is le, mert nem olvadt fel a gerince időközben. Sólyom számára az alkotmányosság szent, nem enged a demokratikusságból és nem lesz a "törvényhozás motorja". Emellett hagyományokat tisztelő, konzervatív szemlélete igencsak ráférne az elpiacosodott, valódi értékeket háttérbe szorító társadalmi életmódra, részt vett természeti kincseinket óvó mozgalmakban (Élőlánc, Bős-Nagymaros).

Azt mondom, előre, a magyar jövőért!

Szólj hozzá!

Címkék: LMP Ángyán József Sólyom László

A bejegyzés trackback címe:

https://lehetvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr435330335

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása