Ökoradikális szemlélettel

889.png

Szociális területen dolgozó, de nemzeti sorskérdésekben és ökopolitikai dilemmákban (is) véleményt formáló örök lázadó.

Lájkolj!

Címkék

Címkefelhő

Linkek

Utolsó kommentek

Alkotmányügyi bizottság: Alakíthat frakciót az LMP

2013.06.14. 10:30 Member

Alakíthat parlamenti frakciót a Lehet Más a Politika (LMP) – foglalt állást az Országgyűlés alkotmányügyi bizottsága pénteken. A testület állásfoglalása szerint az LMP-frakció csak akkor alakulhat meg, ha módosítják a házszabályt. Ennek érdekében a bizottság módosító indítványt nyújtott be az Országgyűlésnek, hogy három – ugyanazon országos pártlistáról mandátumot szerzett – képviselő is alakíthasson frakciót.

Forrás: mandiner.hu

Talán valamiféle égi jel, hogy az E14-PM pont ezen a napon lett hazaküldve hiánypótolni és szövetség sem lehetnek? Hát igen, Isten díjazza a kitartást, de a haszonlesőket megveti, az árulókat Brutus mellé láncolja. A Fidesz nem tudja, hogy aligátort nevel a hátsó kertben, az igazság szavai ismét áthatják majd a napirend előtti felszólalások liturgiáját.

Szólj hozzá!

Címkék: frakció LMP

A bejegyzés trackback címe:

https://lehetvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr555361071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása