Ökoradikális szemlélettel

889.png

Szociális területen dolgozó, de nemzeti sorskérdésekben és ökopolitikai dilemmákban (is) véleményt formáló örök lázadó.

Lájkolj!

Címkék

Címkefelhő

Linkek

Utolsó kommentek

Egy hosszú történet vége... Vagy kezdete?

2013.06.21. 20:24 Member

Nem ma kezdődött. Egészen pontosan 2012.09.10.-én tette közzé Ángyán József első jelentését Fejér megyéből, ahol kirobbant a földmutyibotrány, az újfeudalizmus első szele. Mészáros Lőrinc és népes felcsúti családja, a Csákvári Mg. ZRt. elnyerték a helyi pályázók elől húsz évre az állami földek bérletét, így az ott élőknek majd felkopik az álla, vagy kénytelenek lesznek más betevő után kutatni. Végül 8 megyét vizsgált át Ángyán József, sok ellenzéki barátot és kormánypárti ellenséget szervezve. Lemondott a vidékleépítés első embere címről és folyamatos belső, majd külső kritikával illette kormányát, már a Miniszterelnök Úr haragját is kivívta, közben az Élőlánc, a Váralja Szövetség, a Gazdatanácsok, a Jobbik és az LMP szimpátiáját igencsak elnyerte.

Mindezalatt a magyar "jobboldal" (nemzeti sztáliniisták) folyamatosan rárontott nemzetére, kivette a falatot a nép szájából, nem elég, hogy a háttéremberek hadának adta a magyar nemzet legszilárdabb alapját képező földeket, ezáltal újjáteremtve az "akié a föld, azé a nemzet"-féle, a Tripartium óta meghaladott szemléletet, hanem államosította a dohányipart, szintén befolyásos embereket juttatva biztos megélhetéshez, illetve a Palcsó Tamás-féle gyászhuszárokat. Kísért a múlt, szinte ugyanezzel a módszerrel vették el a zsidók boltjait a két világégés között, mint tették azt azokkal, akik évtizedek óta dohányboltjukból éltek. Azt hiszem, a Korona Patika átvedlését nem is lehet tovább fokozni.

A botrány ma csúcsosodott ki, miután a Jobbik elfoglalt Kövér László trónját és hazaárulózásba, nemnemsoházásba kezdett, hiszen földjeinket már az Európai Unió állampolgárai is szabadon megvásárolhatják, vagyis akik eddig is a földspekulációt űzték az EU támogatások benyelésével, azok most egyszerre nagyot kasználhatnak, szóval felosztjuk maradék kis Hazánkat is. Az LMP a fent látható, kicsit Áchim L. Andrást idéző transzparens mellett aranytalicska díjjal kedveskedett Orbánnak. A név szerinti szavazás meghiúsult, de ettől még a fideszdroidok benyomták a megfelelő gombokat (bezzeg zavarunkban Esztergomban megszavazták Tétényi Éva javaslatát :D), aminek hatására Ángyán József azonnal kilépett a Fideszből és bejelentette egy új mozgalom,a  Tisztességes Emberek Szövetsége megalakulását.

Nagyon örülök neki, hogy Ángyán végül nem a Jobbikban kereste a vigaszt, hanem az eddig is mellette állókat fogná össze. Szabó Rebeka hoppon maradt, a földmívesek nagy barátja egy platformra sorolja pártját Bajnaival és maffiájával, viszont az LMP-t elfogadja. A fő kérdés, hogy ki tud-e alakulni most egy erős, alkotmányos, de hazafias, nemzeti érzelmű jobboldal, mely a köhécselő E14-gyel szemben egybe tudja fogni a Fidesszel szembenálló magyar embereket. Olyan lehetőség nyílt Ángyán bejelentésével, mely százévente egyszer történik meg Hazánk történelmében. Most talán a kisember is a magyar jövő részesévé válhat, learathatja végre, amiért ő dolgozott ezidáig.

Szólj hozzá!

Címkék: földtörvény Jobbik LMP Fidesz Ángyán József

A bejegyzés trackback címe:

https://lehetvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr425372659

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása