Ökoradikális szemlélettel

889.png

Szociális területen dolgozó, de nemzeti sorskérdésekben és ökopolitikai dilemmákban (is) véleményt formáló örök lázadó.

Lájkolj!

Címkék

Címkefelhő

Linkek

Utolsó kommentek

Németkéren a szélsőjobb

2013.09.28. 19:29 Member

"A németkériek a pályán is állatok, ezek nem emberek, úgy buliznak, hogy felmennek a városba, kiválasztanak egy kocsmát, ott összevernek mindenkit, majd hazamennek", ezt körülbelül 8-9 éve állította egy ismerősöm, aki a szomszédos településen élt, vagyis a településnek tagadhatatlanul volt egy nem túl pozitív híre. A történet ma is a szokásos, romák bántalmaztak egy idős embert, a Jobbik pedig feleszmélt a Vona által javasolt "mérsékeltebb" hangvételből (nyilván a javaslat a helyi szintre már nem jutott el), és a választásokhoz közeledvén elő kellett venni a szokásos témát. A héten speciel annak voltam szemtanúja, hogy Tarnabodon két idős ember verekedett össze vascsővel, a Jobbik valamiért nem vonult ki, hogy megfékezze a nyugdíjasbűnözést.

Ellenben nem lepne meg, ha Tarnaörsre is hamarosan megérkeznének a betyárok (miután a mekiben befalták a szürkemarha-burgert), mert valami elmebeteg halálravert egy idős asszonyt, mert ott még azért nincsen roma többség, aminek ténye általában megakadályozza ezen bátor "hazafiakat" az erődemonstrációban. Ha jönnek, sportszeletet ott is kaphatnak, elvégre minden negyedikkel nyernek. Ez amúgy egy zseniális húzás, mer elveszi a menetel megmaradt méltóságát.

4 komment

Címkék: Jobbik Betyársereg Németkér

A bejegyzés trackback címe:

https://lehetvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr575538383

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

StuM 2013.09.29. 23:47:33

Ez azért elég szánalmas volt.

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2013.09.30. 05:43:10

@StuM: Szerintem is az volt, illene négy év után már valami használhatóval előállnia a fiúknak, ez az állandó vonulgatás kezd rohadtul kevés és kontraproduktív lenni. Pl. olyat még nem láttam, hogy Vona szervezne valami békítő találkozót vagy akár egy segédakciót az áldozatoknak.

StuM 2013.09.30. 16:56:56

Én a bejegyzésre gondoltam. :)
Szánalmas és néhol gusztustalan.

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2013.09.30. 17:22:49

@StuM: Tudtam, hogy arra gondoltál, de nem válaszoltál, hogyan lehetne a problémát ténylegesen kezelni. Olaszliszka óta látjuk, hogy csak a konfliktus elmélyülésével és valóban etnikai válásával jár a Jobbik minden egyes ilyen akciója, vagyis a helyzet még rosszabb lesz, mint volt. Arra jó ez az egész, hogy pár életében hátráltatott szélsőjobber pár napig hazafinak érezheti magát.
süti beállítások módosítása