Ökoradikális szemlélettel

889.png

Szociális területen dolgozó, de nemzeti sorskérdésekben és ökopolitikai dilemmákban (is) véleményt formáló örök lázadó.

Lájkolj!

Címkék

Címkefelhő

Linkek

Utolsó kommentek

Nem indulhat a választáson Balogh Artúr

2014.02.26. 10:24 Member

 

balogh.png

A baloldali összefogás jelöltjének nincs magyarországi lakcíme, ezért ahhoz hogy választó és választható legyen, kérnie kellett volna felvételét a névjegyzékbe. Mivel ezt Balogh Artúr nem tette meg, nem indulhat a választáson – tájékoztatta a Hír TV-t a Nemzeti Választási Iroda.

Balogh egyébként csak a lista 106. helyén szerepelt, visszalépésével 198-an maradtak az Összefogás listáján. Az MSZP Roma Tagozatának elnöke nemrégiben azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy blogján arról értekezett: a cigányokra nem vonatkoznak a törvények, így például jogosan lopnak. A blog azóta el lett távolítva. (mandiner.hu)

Balogh Artúr arról volt híres, hogy ahol megjelent, jellemzően blog.hu-n, sértő és rasszista megjegyzéseket tett gádzsókra, majd miután kiprovokálta, hogy elküldjék a búsba, megjegyezte, hogy minden magyar ember rasszista és érik a bosszú. Nála többet senki nem rombolt a roma ügyben és neki is komoly felelőssége van a Jobbik megerősödésében.

Szólj hozzá!

Címkék: Összefogás Balogh Artúr

A bejegyzés trackback címe:

https://lehetvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr845833450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása