Ökoradikális szemlélettel

889.png

Szociális területen dolgozó, de nemzeti sorskérdésekben és ökopolitikai dilemmákban (is) véleményt formáló örök lázadó.

Lájkolj!

Címkék

Címkefelhő

Linkek

Utolsó kommentek

A politikai dzsentri prototípusa

2014.06.03. 15:48 Member

hirlaphir1325782666[1].jpgRégen írtam, hát most billentyűzetet ragadok, mert van, ami már sok(k). Hetesi Zsolt anno kiválóan megalkotta az "erkölcsi pszichopata" kifejezést, amit mind a mai napig szeretek használni (káromkodhatnék is, de minek), valamiért most eszembe jutott. Nem tudom, Rapcsák András tudta-e, miféle fenevadat nevel ki a magyarok Szent Hazájának, de az egyszer biztos, hogy számomra már nem arról híres ő sem, hogy a valaha volt legtermetesebb képviselő.

Történt, hogy ez a derék fiatalember Hódmezővásárhely polgármestere lett és abból Hódmezőlázárhelyet csinált. Megszoktuk, derék fideszeseink amilyen fiatal haladók voltak egyetemista korukban, annyira megszerették a kultúrkampfról nemigen híres magyar nemes életmódját (enni, inni, káromkodni). De ez a pali közöttük is kiemelkedő. Addig OK, hogy a helybéliek nem mernek nyilatkozni és hogy a romakérdést a miskolciakhoz hasonlóan "oldotta" meg (költözzenek a környékbeli falvakba, a telepet meg eltúrjuk), illetve információim (kellett nekem Szegeden okosodni) szerint sem feleségét, sem apósát nem kezelte soha férfihez méltó módon, sokkal inkább volt háza ura, helytartója. De ezek szubjektumok, nehéz őket bizonyítani, ha valaki tud is valamit, nyilván fél.

Lázár János a pökhendiség egyik iskolapéldája, remekül hozza azt a tanulatlan mentalitást, hogyha az ürüléket felteszik a polcra, máris lekvárnak képzeli magát, egyszerűen vannak emberek, akiknek tilos hatalmat adni. Persze vélhetően megküzdött a jelenlegi befolyásáért mind otthon, mind a Fideszen belül, de az a lenéző "annyit is ér" mentalitás nem, hogy alábbhagyott volna, hanem még erősödött is, pedig Móra Ferenc anno okosan állapította meg, műveltségünk abban mutatkozik meg, miképpen a műveletlenekkel bánunk. Egyfajta gőg, lenézés övezi minden nyilatkozatát, érezhetően már rég nem az átlagemberek világát éli. Ő már politikai dzsentri, akinél csak a befolyás és az anyagi tőke sűrűsödik, de a szellemi készségeket nem tudja ezek által magáévá tenni, hát még a szolidaritást, emberséget. Helyzetét rendkívüli módon élvezi, hiszen 23 milliót költ fácánok kilövésére, ami azért nem piskóta, ez egy úri huncutság volt, akármelyik rendszerben is éljünk. Ha úgy gondolja, bedönt egy komplett külföldi pályázati alapot, csak mert annak elosztását nem tudja machinálni (javaslom módszertannak Putyint, aki külföldről kap pénzt, az kérje ügynökké nyilvánítását), hadoválhat a KEHI-vel, aminek eredetileg nem is lenne jogköre az ellenőrzésre. Most meg váratlanul le kell váltani az ügyet felgöngyölítő Origo főszerkesztőjét, mert mit merik a sérthetetlenek valódi arcát megmutatni (ehhez hasonló abszurditás, hogy a facebook-ot is megadóztatnák, talán a facebook is kivonul majd, mint a bankok?)?

És a legfenyegetőbb az a híresztelés, hogy 2017-ben Orbán lesz az államfő és jöhet Lázár miniszterelnöknek. A bibliai Lázár egy szegény és alázatos koldus volt, de ez a Lázár egyetlen szegénynek nem hűsítené egy csepp vízzel sem a kínját. Ez a Lázár a tökéletes szindrómája annak a betegségnek, mely a haldokló magyar demokrácia testét marja. Csak ez fiatal demokrata kór sem veszi észre, ha a gazdatestet elpusztítja, ő maga is vele hullik. De ez már részletkérdés, csökken a rezsi, ez a lényeg.

65 komment · 1 trackback

Címkék: lázár jános Fidesz

A bejegyzés trackback címe:

https://lehetvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr366262840

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Megválaszolatlan kérdések Lázár-ügyben 2014.06.04. 08:30:01

Az, ami az Origo háza táján történik, több mint felháborító, ez vitán felül áll. Nagyon sok újat ezért nem is lehet a dologhoz hozzátenni (megteszik helyettem mások, én pedig csak egyetérteni tudok a legtöbb véleménnyel), viszont ami miatt az egész kir...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MarkD Man 2014.06.03. 16:25:20

Lézer nekem önmagában elég ok lenne arra, hogy ne szavazzak a fideszre. Tökéletesen bemutatja, milyen az igazi paraszthatalom: játssza a nemest (de műveletlen hozzá), pökhendi, betegesen önző (államosít) és persze mélyen nyilvánosság- és értelmiségellenes.

Trompf · http://trompf.blog.hu 2014.06.04. 08:18:34

Lázárt is megilleti a politikai dzsentri ruha az kétségtelen.

Ahogyan teszem azt Bajnait és Gyurcsányt is, akiket éppen Szanyi kapitány oligarcházott le a minap az M1-ben.

Pan Modry 2014.06.04. 08:20:17

Azt kapjatok amire szavaztok!

Egy Lazar tipus meg ugy-ahogy kezi vezerlessel elboldogulgatott Hodmezovasarhelyen, de peldaul a vezetoi kepessegek hianya nagyon kijottek amint nagyobb feladatot kapot.
Az ilyen tipusu emberek egyebkent keptelenek nagyobb szervezeteket jol vezetni, ez a sikertelenseg ki is jott lazarnal.

Aki meg az ilyet szavazataval megerositi, az utana ne panaszkodjon meg ne akarjon nyugati bereket, ugyanis nem erdemli meg!

Pan Modry 2014.06.04. 08:21:14

@Trompf:

Gyurcsany szerintem mas kategoria, o a politikai ripacs, az is szar, csak mashogy szar.

kovacs.lehel 2014.06.04. 08:29:14

Aztamindenit, ennyire cizelláltan nem tudtam volna magam sem Lázárt jellemezni, mély gratulációm!

R.T. Flakfizer 2014.06.04. 08:33:55

-amikor a KEHI vizsgálódik, akkor azt milyen alapon teszi? ilyenkor nincs egy ügyvéd, aki a vizsgálódás helyszínén erre rákérdezhetne? én ezt nem értem.

-a Lázár belengetése, mint miniszterelnök :D ez valami Orbáni trükk! olyan lehet most Lázár Orbánnak, mint a Jobbik a Fidesznek - nézzétek! lehetne ez is! :) nem hiszem, hogy miniszterelnök lesz, ill. ha igen és Orbán államfő, akkor kb akkora hatalma lesz, mint most, mert azt Orbán nem adja ki a kezéből.

polyvinyl · http://beszelomajom.blog.hu 2014.06.04. 08:41:20

"Lázár János a pökhendiség egyik iskolapéldája"

És?

Mégse a Fideszre nem szavaztak a polgárok még befogott orral se, hanem a "balos" "kormányváltó" "összefogás" pártjaira.

polyvinyl · http://beszelomajom.blog.hu 2014.06.04. 08:43:02

Egyébként arról mikor lesz hisztiposzt, hogy az MSZP kirúgatta a főszerkesztőt az Egyenlítő blogról?

béla a görög (törölt) 2014.06.04. 09:12:31

Nem dzsentri ez hanem 'falu bikája'. Tudod melyik az? 'Amelyik nem baszik csak bőg'.

Egyébként így ránézésre egy nárcisztikus paraszt akit még nem küldtek el a francba.
Végül is mennyi volt Hódmezővh. tartozása?
Janika fizet mint a katonatiszt mi? - érdekes ezt hogy elfelejtik a 'jobboldalon'... FIZETNI.

2014.06.04. 09:12:43

@Trompf: A tipikus hárítás: a miénk is rossz de a tiétek is. 1-1, téma lezárva, marad minden a régiben, ország és nép a posványban.

2014.06.04. 09:17:57

Lázár, Orbán, Rogán, Deutsch, Szijjártó, stb., csak én érzem úgy, hogy mindegyik egyformán pökhendi, beképzelt, magas lóról beszélő, mindent mindenkinél jobban tudó, kritikát el nem viselő, arrogáns politikai selejtek. Szerintem úgy viselkednek, ahogy a főnöktől látják. Bizony, fejétől bűzlik a hal. Mintha továbbképzésen tanulnák ezt a stílust. És sajnos a polgármesterek, köztisztviselők, közalkalmazotti vezetők és egyéb helyi vezetők is tőlük tanulják ezt.
Számomra egy ember, főleg, ha politikus, ott kezdődik, hogy beismeri, ha hibázik. Emlékszik valaki olyanra, hogy az elmúlt években a fentiek közül bárki kiállt volna a nyilvánosság elé és bocsánatot kért volna, esetleg lemondott volna a tévedéséért? Mert akkor vagy nekünk vannak a legtökéletesebb politikusaink, akik mindig mindent jól tudnak, vagy a nekünk vannak a leggerinctelenebb, leghazugabb vezetőink.
Mindenki döntse el maga.

Egéridomár 2014.06.04. 09:18:25

@polyvinyl: Hát megjöttél bogaram? Hú de hiányzott fényességes elméd :)

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.06.04. 09:19:04

@polyvinyl:

""Lázár János a pökhendiség egyik iskolapéldája"

És?"

Pont az ilyen reakciók miatt lehet ő még politikus...

Egéridomár 2014.06.04. 09:25:26

@roli101: Ezek ugyan nekem nem vezetőim. Ezek egyszerű közalkalmazottak, akik visszaélnek a rájuk bízott hatalommal, felelősséggel. Mivel nem tudnak/tudtak felnőni a feladathoz, a szememben egyszerűen senkik.
De sajnos van elég sok szervilis ki nem mondom mi ebben az országban, akik élvezettel lógnak a nemi szervükön, így maradnak még egy darabig.
Bár ez engem már nem igazán érint :)

Netuddki. 2014.06.04. 09:38:47

Bammeg, "ennek" parókája van?

shushu2 2014.06.04. 09:40:18

Az kimaradt hogy megmutathatta volna az eu pénzek elodztásában a tehetségét, de nem nagyon jött össze ,

Netuddki. 2014.06.04. 09:40:34

@Egéridomár: Korrekt.
Azt még azért tegyük hozzá, hogy már maga ha egy közalkalmazott 10-20milkás vadászatokra jár már megérne egy összeférhetetlenségi, vagyonosodási vizsgálatot.

Netuddki. 2014.06.04. 09:42:17

@shushu2: EU pénzek elosztásához milyen tehetség kell? Ha a kecskére bízzák a káposzta elosztását attól tuti nem fog többeknek jutni belőle mint előtte.

Parasztlengő az imperialistáknak 2014.06.04. 09:56:10

Hajrá értelmiség!

Tudjátok hogy pest és győr megyében az MSZMP legutóbb több mint 8%-ot kapott?

Conchobar 2014.06.04. 10:07:12

@fagyospityóka: "A tipikus hárítás: a miénk is rossz de a tiétek is" - Sajnos, tipikus. Nem tud Lázár mellett mit felhozni, Lázárt ő maga is vállalhatatlannak tartja, ezért kénytelen Gyurcsánnyal meg másokkal előhozakodni. És ami azt illeti, a túloldaliakat is ugyanilyen félvakság terheli (azt látják, hogy Orbán milyen, de arról, hogy Gyurcsány/Mesterházi/Bajnai milyen, arról nem akarnak tudomást venni)

Gera 2014.06.04. 10:07:37

Lézer szemmel láthatóan semmibe nem bukhat bele. Nehezen hiszem el, hogy Orbánnak ilyen könnyen támadható, a nép által szinte egyként gyűlölt, sötét figurákra van szüksége, ennyi józan esze neki is van, úgyhogy marad az, hogy Lézer valami nagyon komoly dolgot tud valakiről és ezért tehet meg bármit.

Parasztlengő az imperialistáknak 2014.06.04. 10:12:15

@Gera: Jól belelovalta magát a baller értelmiség ezekbe a faszságokba.

Még az se zavarja őket, hogy az Origo tulajdonosa a Telekom, tehát a gonosz multi rúgatta ki az emberüket.

Tekintsa Vakumba 2014.06.04. 10:20:35

@Kón Bandit: Akkor ugass, ha megtanultán rendesen magyarul írni-olvasni, kutya.

kalandfereg 2014.06.04. 10:33:10

Egyetértek, ez a csávó rég elveszítette azt a pici morális érzékét is, ami adatott neki.
És csinálhatja! Nem éri el az ingerküszöböt! Se jobb, se baloldalon, és ez nem véletlen. De hát ki is rakja őt helyre, Orbán, akinek a nevét Tokajjal, meg a kőbányákkal, meg az újabb idők felcsúti privatizációival hozzák kapcsolatba, plusz egy stadionkomplexumot építtetett a háza mellé? Nyilván nem.
Amúgy én még nem felejtettem el Lázárnak a lézerblokkoló históriáját se. Illetve azt se, hogy amikor megkapirgálták, miért is van neki olyan szolgálati kocsija, amilyen, akkor valami olyasmit talált nyilatkozni, hogy a választók tisztában vannak azzal, hogy egy olyan kalibernek, mint ő, ez a szint jár, és támogatásukat élvezi ezügyben. Aha, majdhogynem tukmálták!

polyvinyl · http://beszelomajom.blog.hu 2014.06.04. 10:34:44

@doggfather:

"Pont az ilyen reakciók miatt lehet ő még politikus..."

Tetszettek volna kormányt váltani.

Parasztlengő az imperialistáknak 2014.06.04. 10:36:52

Valaki segítsen.

Kirúgtak valakit, állítólag Lázár parancsára.

Namost, az Origo az fideszes? Mert a tulaja a Telekom, a németek. A kampányban ugyanazt a ballib shitkampányt nyomta mint az Index.

A ballib meg bukott a választáson, ezért kirúgták a propagandistájukat, mint Kunczét a Klubrádióból. Na hogy tetszik? Pont annyi bizonyítékom van rá, mint nektek arra, hogy Lézerdzdoni akciózott...:)

Lajos Markos 2014.06.04. 10:47:11

Táskahordó karrierje meddig tart? Lassan betelik a pohár !

Gera 2014.06.04. 10:48:34

@Kón Bandit: Egy szót se szóltam erről a mostani ügyről. Lázárnak számtalan ügye volt már, amibe egy normális országban simán belebukott volna, a részben közpénzből bérelt S8-tól a lézerblokkolón és a hódmezővásárhelyi devizaspekulációs buktán át a mostani luxushotelszámlákig. Emellett ott vannak a különböző necces megnyilvánulásai, a vadászatai, a dohánybizniszes haverok, satöbbi. Ez az ember egyértelműen a leggázabb figura a magyar politikusok között és egyre csak feljebb és feljebb kerül.

Gera 2014.06.04. 10:49:59

@Kón Bandit: Nem olyannak tűnsz, mint aki amúgy kínosan ügyel a bizonyítékokra, ha pocskondiázni kell valakit, úgyhogy ezt máson se kérd számon :)

Parasztlengő az imperialistáknak 2014.06.04. 11:19:57

@Gera: 'Lázárnak számtalan ügye volt már, amibe egy normális országban simán belebukott volna'

- mind legalább olyan gyanús volt mint a mostani. Liberóhisztizés a médiában.

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2014.06.04. 11:26:03

@Pan Modry: No, Fideszre nem szavaztam soha, az ország alig egyharmada gondolta, hogy jó lesz ez nekünk. De még gázabb, hogy mennyien maradtak otthon.

@polyvinyl: Ott azért remélem olvastad az egyenlítő főszerkesztőjének a hisztijét is. :) Az annyiban más ügy, hogy ott két, elméletben szövetséges dilis oldal nyírja egymást.

@Gera: Erre gondolok én is, mivel a politika legfelsőbb szintje már erről szól: Te tudsz rólam, én tudok rólad, ezért támogatjuk egymást és csendben maradunk.

kewcheg 2014.06.04. 11:29:47

Én nem is értem mire ez a nagy felháborodás.Szerény, puritán ember nem áll politikusnak, ez leszögezhető. Már az maga hogy valaki fiatalon politikusnak áll, előrevetíti, hogy nyilván szeretne majd részesedni az édes életből is. Ezt teljesen alátámasztja a tapasztalat is, Majdnem minden fiatal(és nemfiatal) politikus mindkét/három oldalon szereti a jó zabát, a gyors kocsikat, fegyvereket, hajókat, órákat műtárgyakat, vadászatot,a szép nőket, ezek tények. nyilván hogy nem egy Böjte atya egyik sem. Talán egy kivételt ismerek, Schiffer Andrást, róla etéren jókat hallottam...

kewcheg 2014.06.04. 11:32:17

Amúgy legalább egy jóvágású gyerek...egy gnómnak én is kevesebbet néznék el..:)

Frady Endre · http://fradyendre.blogspot.com/ 2014.06.04. 11:38:03

Nagyot koppant most a norvég
Karvalytőkés hideg orrvég!
Odacsapott Lázár János,
Kinek hideg indiános
Tekintete sújt porig, ó!
S annyi neked is, Origo!

Addig emelkedhet Lázár,
Míg csökken a rezsis gázár.

ui.: Az Origo-ról már ki lettem tiltva, oda NER-kompatibilitás híján nem kommentelhetek. Marad a blogom...

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2014.06.04. 11:40:43

@kewcheg: Vágó volt talán a legszerényebb, ő metrón, villamoson utazott. Kicsit olyan volt, mintha nem 30, hanem nagykamasz volna.

Szelid sunmalac 2014.06.04. 11:42:57

@kewcheg: Ez aztan a.....hat nem is tudom mit mondjak ra....ez meg gazabb, mint az "Es?". Most teljesen ledobbentettel.

Parasztlengő az imperialistáknak 2014.06.04. 11:48:19

@Member: Nem, Gyurcsány volt a legszerényebb amikor otthonukban látogatta meg a miskolci prolikat.

LOL

Szelid sunmalac 2014.06.04. 11:52:46

@Kón Bandit: Neked valami kenyszeres betegseged lehet. Menj, nezesd meg. Gyurcsany tobb, mint negy eve nincs kormanyon. Miert nem szidod inkabb 3. Belat ha felhozzak, hogy mit basz el a jelenlegi kormany es tagjai?

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.06.04. 11:59:08

@polyvinyl: ez is egy nagyon szar reakció ne haragudj.

Egy ekkora felhatalmazást kapó keresztény polgári kormánytól ELVÁRNÁ (jogosan) egy keresztény polgári választó (!!, nem a baloldaliak, a saját választóik), hogy igenis vesse ki magából az ilyeneket, mert pont ők bizonyítják, hogy semmivel nem polgáribbak, vagy keresztényibbek, mint a szocik, csak nem szeretik a vörös színt ezért narancsosok.

Parasztlengő az imperialistáknak 2014.06.04. 12:05:17

@Szelid sunmalac: 'Gyurcsany tobb, mint negy eve nincs kormanyon.'

És nem is lesz.

Szelid sunmalac 2014.06.04. 12:18:32

@Kón Bandit: Szerencsere. De akkor miert lovagolsz meg mindig rajta?

bigmax 2014.06.04. 12:31:24

@Kón Bandit: Ne titkold tovább a nyilvánvalót!Szerelmes vagy Gyurcsányba......ne szégyelld ,hogy csak a Feri képét a kezedben tartva tudsz.....

ParaZita2 2014.06.04. 12:34:58

Dr. Lázár János: jogi dr.
Első körben miből élnek meg a jogi dr. ügyvédek? Hát más megszorult helyzetéből. Eleve alantas emberi jellemre vall.
Második körben: 1 ügyvéd a nagyszülője temetésén közvetlen felmenőjével kész közösülni is némi anyagi előnyért... Pénz-pénz-pénz és még több pénz... Ennyi, igazán nagy emberi szegénységre vall.
Harmadik körben: vajon mennyit ér majd LJ teljes vagyon elkobzás vagy csak egyszerű teljes kifosztás után? (vagy netán hozzájuk nem szoktak betörni?)
SzerinteTEK ki fog vele elbánni? (pl vadászaton)

turista a saját országában 2014.06.04. 12:36:00

Jobb helyeken az ilyen embert, mint Lázárt, lelövik, mint egy kutyát. Vagy törvényes úton, jogállami keretek között min. 20 év szigorított fegyház.

Qub 2014.06.04. 12:37:37

@Frady Endre: az egyik legjobb mostanában.. +1

sanyix 2014.06.04. 12:49:01

@fagyospityóka: na pont emiatt amit te írtál? Szar az egyik? Ne mondjuk ki hogy a másik is szar, inkább szavazzunk rá. Ezért működik a fityisz maszop váltórablógazdálkodás majdnem 20 éve...

Szelid sunmalac 2014.06.04. 13:03:45

@Frady Endre: @Qub: Tenyleg jo, de en a tobbit is szeretem.

s 2014.06.04. 13:03:50

Ezt a bugris cigány tetűt bármelyik demokrácia kivetné magából, mit egy gennyes rothadást. Megkérdezik tőle, mi a retkes faszra költi a közpénzt, erre mellényzsebből kifizeti ez a bunkó paraszt. lézerjani, a kurva anyádat basszad szájba, bazdmeg! Nem azt mondtuk, hogy fizessed be. Az volt a kérdés, hogy mi a picsára költötted, baszod. Tehát az nem működik, hogy becsengeted a lóvét, nekünk meg kuss a nevünk, te buzi cigány. Elszámolsz, a kurva rohadt anyádat, mert közpénzből költöttél. Világos, te hülye barom? Tudod mi a közpénz, te fasz? Azt mi adjuk össze az adóinkból. Abból te egy kibaszott fillért ne merjél költeni engedély nélkül, mert megbaszom a lányodat, ha van. Azt a kurva kibaszott retkes cigány lótolvaj buzi rohadt mindenedet. Felgyújtalak, te barom, ha még egyszer ilyet csinálsz, megértetted?

2014.06.04. 13:12:58

@Conchobar: Genau, ahogy a labanc mondaná. Amíg megvan ez a vakság, kevés az esély a kínálat minőségének javulására.

s 2014.06.04. 13:14:50

@Kón Bandit: Na mi a fasz van? Nem érzed, hogy közénk tartoznál? Mi sem.

2014.06.04. 13:16:14

@sanyix: Én is ezt mondom.

s 2014.06.04. 13:16:36

@Gera: "ennyi józan esze neki is van"

Ezt miből deriváltad le? Mert nekem nem jött ki.

s 2014.06.04. 13:17:24

@Kón Bandit: Olyan hülye vagy, hogy néha sajnállak.

s 2014.06.04. 13:23:51

@Szelid sunmalac: Mert buzi. Nincs más lehetőség.

s 2014.06.04. 13:24:53

@bigmax: Faszt verni? Ez az . . . rárecskázik a kibaszott gyurcsótány házioltárra. A kis buzi.

Frady Endre · http://fradyendre.blogspot.com/ 2014.06.04. 13:34:14

@Qub: Kösszy, de ez szinte benne volt a levegőben. Én csak engedtem kikéredzkedni... :)

Frady Endre · http://fradyendre.blogspot.com/ 2014.06.04. 13:34:45

@Szelid sunmalac: Éljenek a Szelíd Sünmalacok! Olvasod a blogomat? :)

5perc 2014.06.04. 13:41:10

@polyvinyl:
"Mégse a Fideszre nem szavaztak a polgárok még befogott orral se, hanem a "balos" "kormányváltó" "összefogás" pártjaira."

Élég nagy a szád ahhoz képest, hogy a szavazók 55%-a (többsége) köpött egyet és inkább valami seholsincs pártra szavazoptt, mint a fideszre.

Parasztlengő az imperialistáknak 2014.06.04. 13:44:55

@5perc: Akkor legközelebb 'seholsincs' nevet válasszatok Összefosás helyett!

kissiú 2014.06.04. 14:36:48

@polyvinyl: "Egyébként arról mikor lesz hisztiposzt, hogy az MSZP kirúgatta a főszerkesztőt az Egyenlítő blogról?"

Te nem tudtad, hogy az egyenlítőt az MSZP fizeti? Melyik bolygón éltél eddig?

turista a saját országában 2014.06.04. 14:48:24

@polyvinyl: "Mégse a Fideszre nem szavaztak a polgárok még befogott orral se, hanem a "balos" "kormányváltó" "összefogás" pártjaira."

Naa, ennyire föl ne értékeld magatokat. A szó hagyományos értelmében vett polgár Fideszre már rég nem szavaz. A vezérhitű, kádári-mentalitású bégető szolgalelkűek annál inkább. Sajnos vagytok még vagy kétmilliónyian.

Amadeus62 2014.06.04. 14:52:35

A KURVA ANYÁDAT lázár jános!

A KURVA ANYÁTOKAT hódmezővásárhelyi agymosott fidesz szavazók!

látjátok feleim szümtükkel 2014.06.04. 14:59:24

Ne sírjon senki, hamarosan lesz itt tisztességes hatalmi apparátus. Hivatali továbbképzésen arról oktatták az érintetteket, hogy milyen módon kell a zakót begombolni.:) Kérdésem csak az, hogy miért kellett/kell vezetőnek kinevezni olyan embert, aki még zakót soha nem viselt. Azért is érdekes ez, mert a min.elnök pedig tudja, milyen az, ha egy játékos zakót kap.

látjátok feleim szümtükkel 2014.06.04. 22:02:05

@turista a saját országában: "A szó hagyományos értelmében vett polgár Fideszre már rég nem szavaz. "

Valóban, igazad van, mert ha belegondolunk, hogy amikor az első 4 évük után, amikor elvesztették a választást, alig-alig maradtak le, vagyis lényegesen több szavazatot kaptak, mint áprilisban.

balfék 2014.06.05. 07:09:05

@Pan Modry: Azért róla el lehet képzelni, hogy elolvasott már egypár könyvet, amit Lázárról nem igen tudom feltételezni.
süti beállítások módosítása