Ökoradikális szemlélettel

889.png

Szociális területen dolgozó, de nemzeti sorskérdésekben és ökopolitikai dilemmákban (is) véleményt formáló örök lázadó.

Lájkolj!

Címkék

Címkefelhő

Linkek

Utolsó kommentek

Érpatak, Érpatak, a forrongó vizű Érpatak

2014.08.04. 10:28 Member

A napokban írtam arról, miért gáz, hogy bezárták Lipótmezőt, de álmomban nem gondoltam volna, hogy pont egy polgármester lesz a legjobb példa arra, hogy bizony Molnár Lajostól ez egy elhamarkodott döntés volt. Eleve rendkívül bizarr egy cigányellenes polgitól a hóhéros performansz, mivel köztudott, a hóhérság rendkívül alantas meló volt a középkorban, különösen a keresztény Európában, ezért a különféle dögökhöz és más gyomorfogató munkák mellett a hóhérságot szinte kizárólag cigány lakosok vállalták. Mind az arcképes bábuakasztás, mind az izraeli zászló meggyalázása rendkívül korlátolt és az óvodás durcás fiúcskákra jellemző magatartás (kb. mint az Orbánszobor döntögetés), átlagos közszereplőtől is kellően kínos, nem hogy egy település első emberétől, akit rendre újraválasztanak.

41000[1].gif

Egyik oldalról nézzük a jelenséget. Orosz Mihály Zoltán a szélsőjobboldal Győzikéje, egyre nagyobb kreténséget tesz annak érdekében, hogy folyamatosan a média központjában lehessen. Rendszeresen nyilatkozik butaságokat és polgármesteri teendői mellett marad ideje Pride-ozni, más településeken "felderíteni" a "cigánybűnözést" és néha még bohóckodik is, ha marad energiája. Csak hogy őt Győzikével ellentétben nem azért nézi a többség, hogy szörnyülködjön, hanem csodálni a bátorságát és kiállását, pedig Orosz Mihály Zoltán semmi okosat nem tesz, problémákat nem old meg, csak kiéli szereplési vágyát és kiereszti a dübörgő tesztoszteron által gerjesztett gőzt.

Másik oldalról Érpatak szép lassan átvette Tiszavasvári szerepét, amit anno a Jobbik mintavárosnak szánt Szögi Lajos szomorú esete után. Egyrészt 10% alatti roma lakossággal könnyű demonstrálni, hogy a megfélemlítés és a szigor milyen marhára eredményes tud lenni, közben a településen a Becsület Napjától kezdődően mindenféle megemlékezéseket megtart, erősen már-már hungarista szigetté alakítva a települését.

Ez a mai jobboldal tragédiája, botrányokat, erőszakos megnyilvánulásokat és futóbolondokat tisztelünk, ahelyett, hely helyretennénk magunkban sérelmeinket és tárgyalóasztalhoz ülnénk. Baltával nem lehet körmöt vágni, kombájnnal nem lehet kikapálni a veteményest és agresszióval nem lehet megegyezni.

58 komment

Címkék: Érpatak Orosz Mihály Zoltán

A bejegyzés trackback címe:

https://lehetvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr796571997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Éhes_ló 2014.08.04. 20:09:44

Ez egy fos poszt egy fostól.

A sokadik ebben a témában, ezért meg kell hajolni a tréfás kedvű polgi előtt, mert ha a taknyos zsidók tömegeiből és a "magyar" külügy szintén nem kevésbé kóser maszatos csicskáiból is ilyen reakciót tudott kiváltani, akkor jól teszi a dolgát és az üzenete, előadása célt ért nem csak a helyi közönségnél, hanem a zsidóseggbe ájult cionista bandánál is - akiknek nem kevésbé szólt.

Több ilyen akció kellene!
Hajrá érpataki modell!

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2014.08.04. 21:14:18

@Éhes_ló: És egy birkalelkű lovak csak szorgosan nyerítenek hozzá, mintha kapnák is rögtön a kockacukrot. :)

Éhes_ló 2014.08.04. 22:23:54

@Member: ízlések és pofonok...

Valakinek a zsidók által párévente gyártott hullahegyek és a kóser gyilkosaik tetszenek, nekem meg az ha ezeket a gyilkosokat megnevezik és jelképesen felakasztják.
Szerintem nincs okom a szégyenre ennek kapcsán.

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2014.08.05. 05:07:03

@Éhes_ló: Nekem nem tűnik ennyire leegyszerűsítettnek a helyzet a harmadik intifáda kapcsán sem, ahogyan az ukrán helyzet sem éppen fekete-fehér, vagy kék-sárga.

Éhes_ló 2014.08.05. 07:43:40

@Member: pedig az élet egyszerű kérdésekre adott egyszerű válaszokból áll, erre próbáltam célozni ezzel a hozzászólásommal is:
"Valakinek a zsidók által párévente gyártott hullahegyek és a kóser gyilkosaik tetszenek, nekem meg az ha ezeket a gyilkosokat megnevezik és jelképesen felakasztják.
Szerintem nincs okom a szégyenre ennek kapcsán."

Érpatak kreatív vezére pedig még nem foglalkozott a senki által soha sehol meg nem választott ukrán puccsistákkal, akik a nulladik pillanattól kezdve a saját népüket gyilkolásszák és most épp kreatívan felhasználva a rác testvéreik azon ötletét, hogy a legjobb buli egy polgárháborúban az amúgy is megsemmisítésre ítélt nemzetiségekkel legyilkoltatni a velük szembe szállni merő nemzetiségeket, épp a kárpátaljai magyarokat cserélik le az elvesztett keletukrajnából betelepített "menekültekkel".

Arról szólni sem érdemes, hogy a "magyar" külügy reakciószintjét ez ugyan úgy nem éri el, mint a délvidéki népirtások sora.

Persze a tiedet sem.
De miért is csodálkozok ezen?

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2014.08.06. 06:08:09

@Éhes_ló: Nyilván ha a magyar nemzetiséget büntetni fogják identitásvállalásáért, akkor magam is a csatolás mellé fogok állni. Most már pedzegetik, hogy bűncselekmény lesz a kettős állampolgárság, elsősorban az oroszok miatt, de ezzel minket is szívatnak.

Amúgy meg rossz érzés lehet magányos fának lenni a hegytetőn. :'(

Éhes_ló 2014.08.06. 06:24:04

@Member: tévedsz.
Sosem voltam magányos és a tengert is jobb szeretem, mint a hegytetőt.

tralalala 2014.08.06. 10:42:18

Azér hihetetlen, hogy még a szerző is észreveszi, hogy oldalfüggetlen:
"az óvodás durcás fiúcskákra jellemző magatartás (kb. mint az Orbánszobor döntögetés)"

de azér' a végén csak megaszondja:
"Ez a mai jobboldal tragédiája, botrányokat, erőszakos megnyilvánulásokat és futóbolondokat tisztelünk"

Rejtett Kéz 2014.08.06. 10:53:51

az aki az "eloadas" szinvonalaba es nem a mondandojaba kot bele, nos az igen csak a felszint kapargatja, es mondhatni "szuklatokoru" vagy csak nem veszi eszre az igazsagot ennek az egyszeru parasztember tolmacsolasaban.

a videoban nevezett nepcsoport valoban felsobbrendunek, kioktatonak, es erinthetetlennek gondolja magat ami a cselekedeteikben is rendszeresen megmutatkozik. teljesen osztom a velemenyet abban a polgarmesterrel, hogy mig a nepcsoport a holokauszttal vagdalozik az elmult 70 evben, addig o egy beton-szogesdrot keritessel zarja korbe a vilag tenyleg legnagyobb gettojat, amiket az usa altal ingyen leszallitott fegyverekkel tesz a folddel egyenlove.

aki ezt a buntettet amit a megnevezett nepcsoport modszeresen, szisztematikusan muvel a palesztin nep ellen nem veszi eszre az vak, vagy kollaborans.

"a haboru nem piknik".... akkor azt hiszem ez megmagyarazza h miert kerultek oda azok az ontott vas cipellok a parlament ele a Dunapartra...

Démonmac1 2014.08.06. 11:01:24

Jó ez a cikk, csak rövid:)
Bár hozzátenni nem nagyon tudnék, de arra nagyon kíváncsi vagyok, hogy lesz -e ténylegesen, bíróság általi elszámoltatás, ezzel a faszkalappal szemben.
Nagyon ráférne.

avocado_ 2014.08.06. 11:07:01

Á megint itt van Éhes ló aki ugyancsak hazugságokat terjeszt, mint az összes többi náci elvbarátja.

Démonmac1 2014.08.06. 11:15:06

@Rejtett Kéz:
no, lássuk akkor.
Gázából 2005 - ben kivonult Israel, hogy:"önállóságot akartatok éljetek vele".
A falat azért húzták fel, hogy az öngyilkos merényletek megszűnjenek (nagyrészt abba is maradtak) -teljes siker.-Már a középkorban is fallal védekeztek. (Az Egyiptomiak is felhúzták azt a falat)
Sajnos, mindenki bánatára - a Hamas kezébe került az önkormányzat- Az a szervezet amelynek az alapokmányában benne van Israel elpusztítása, namármost gázában ők a hatóság.
Az évek alatt sokféle adomány/segély jutott ebbe az övezetbe, ennek azonban egy tetemes része -elkobzódott az önkormányzat által.
Mint utóbb kiderült, bunkerrendszert építettek ki, a föld alá.
Nemcsak csempészalagutakat, bunkereket, sőt egy újabb verzió, az ún:terroralagút is kiépítésre került -iszonyatos pénzeket beáldozva erre.
(és emberanyagot is, arról nem beszél a nyugati média, hogy az önkormányzat, a lakosokat nemegyszer fegyverrel kényszerítette az alagút kiásására, és kb 150 -160 gyerek veszítette az életét (gyerekmunkások alkalmazása) míg kiásták ezeket.)

avocado_ 2014.08.06. 11:16:39

@Éhes_ló:
"még nem foglalkozott a senki által soha sehol meg nem választott ukrán puccsistákkal"
Hazudsz kutya: az elnök elmenekült a népharag elől, ezután azonnal szabad választásokat írtak ki, amit megnyert valaki. Ennyi történt, már ez is több mint ami az utóbbi 20 évben Oroszországban megtörtént.
"akik a nulladik pillanattól kezdve a saját népüket gyilkolásszák"
Hazudsz kutya: csak az oroszországból segített és/vagy küldött terroristáknak verik el a seggét, akik viszont tényleg gyakran a saját honfitársaikat végezték ki rögtönítélő bíróságokon pl. pólólopásért, legutóbb pedig lelőttek egy 300 fős utasszállítót.
" a legjobb buli egy polgárháborúban az amúgy is megsemmisítésre ítélt nemzetiségekkel legyilkoltatni a velük szembe szállni merő nemzetiségeket, épp a kárpátaljai magyarokat cserélik le az elvesztett keletukrajnából betelepített "menekültekkel"."
Erről mutass már valami forrást, bármit. Tudtommal még egyetlen egy kárpátaljai magyar sem halt meg a harcokban, sőt ott rendelték el utoljára a mozgósítást.

Démonmac1 2014.08.06. 11:24:23

Aztán itt az Israelbe belőtt rakéták problematikája, több mint egy éven áta naponta 3-4 rakéta naponta.
Külföldi média, Amnesty I, Ensz, mély kussban, kb 1550-1600 rakétát lőttek be (a Quassam-barkácsrakétáktól, a Gradokon át a Fajr-5 ig bezárólag. - Külföldi közvélemény, hírekben, ezekről semmi info, mintha nem is létezne.
Aztán amikor elszakadt a cérna, akkor egyből megindult a jajveszékelés, és szegényártatlanpalesztinok, jaj, jaj.
(megjegyzem, Szíriában, Irakban iszonyatos dolgok történnek, és a médiában alig vannak hírek.
És akkor jön ez a szerencsétlen hibbant, és akasztgat.
Még egyszer: nincs globális "világösszeesküvés", ha lenne, már régen lecsapott volna rá a fekete drón:))

Rejtett Kéz 2014.08.06. 11:33:29

En ugy gondolom, hogy mindig a mierteket kell vizsgalni ahogy ezt teszed te is a fallal kapcsolatosan.
Szerintem, a palesztin nep radikalis szarnya aki technologiailag es szovetsegesek teren sem all olyan jol mint izrael (kisbetuvel) "rakenyszerul" h ongyilkos merenylok hasznalataval okozzon kart az izraelieknek a fogat fogert elv alapjan.
ugy gondolom, jozan paraszti esszel felfoghato es megertheto, hogyha kibombaznak a lakasodbol ahol apad anyad a testvered meghalt amig te pl "alagutat asol a hamasznak" vagy csak a sok helyutt vezetekes viz hianyaban kuthoz mesz vizert, nem lesz nehez meggyozni teged, hogy tnt-t erosits a testedhez, es robbantsd fel magadat egy buszmegalloban, "had fajjon nekik is"... Tovabbmennek, mi lenne, ha a Karpat Medenceben "oshonos" szlavokat telepitenenek pl. a Margit Szigetre? aztan telepeseik, es tamogatott ingatlanberuhazasok altal (honnan?? kitol??) "elfoglalnak" egy ket harom majd tiz keruletet, es vegul ekore a felhaborodott Budapestiek ellen falat huznanak fel oda, ahol Te es az oseid evszazadokon keresztul v akar egy evezreden keresztul eltel? Nem erezned azt, hogy tenned kellene ez ellen valamit? nyilvan az ongyilkos bomba tamadasok es a kasszam raketak lodozese egy ugymond "vegstadium" vagy egy radikalis valasz volna erre, de nevezz nacinak, en megertem oket! Izrael lakossaganak nagy resze a nagy vilageges utan lett betelepitve, kozuk nincsen ahhoz a terulethez... akkor hogy lehet h ott az "oslakos" palesztinok lettek a kisebbseg? Nem azt mondom, hogy zsidok nem eltek ott korabban, de az nem igaz, hogy az a fold izraele, viszont akkor miert gettositjuk es lehetetlenitjuk el a gazai polgarok eletet az usa tamogatasaval es az ensz becsukott szemevel?

nem unalmas mindig csak egy oldalrol nezni a dolgokat kedves urak es holgyek?

meg egyszer leirom, es peldakent felhoznam ian moor szavait: "a haboru nem piknik".... akkor mit keresnek azok az ontott vas cipellok a parlament elott, es mi ez a hiszti a nemet megszallasi emlekmu korul?

Démonmac1 2014.08.06. 11:56:41

@Rejtett Kéz:
A probléma ezzel ott van, hogy a helyi arabok, akikből később a "palesztin nép" keletkezett, Mohamedán vallásúak és számukra az a legnagyobb dicsőség, ha a vallásuk védelmében mártírként meghalhatnak (erre nevelik is a gyerekeiket)
Az otthonnal kapcsolatban, úgy kell nézned mintha felfegyverzett romákkal kellene együtt élned, akik minden erejükkel azon vannak, hogy megöljenek téged. Sok mindenre hajlandó az állam, de arra nem, hogy békésen hagyja, hogy öngyilkos merényletek legyenek.
A legutóbbi eseményeket illetően, egyetlenegy halottjuk se lenne, ha nem lőtték volna folyamatosan a rakétáikat, illetve az alagutak.
Irt arról valamit a média, hogy mi volt az Is(Z:)raelbe nyúló alagutak eredeti célja? Tömeges támadás, emberrablás.
Ezek nem éppen a békés együttélés felé tett kísérletek.
A "kibombáznak a lakásodból" időrendi sorrendje, az az, hogy évekkel korábban kezdték el építeni 3-4 éves átlag, a "kibombázás", csak mostanában történt. Addig kilőttek vagy 1600 rakétát...
ha Magyarországhoz hasonlítunk, akkor rossz hírem van, Szláv népcsoportok éltek ezen a területen, minden Magyar betolakodó:)
Ezenfelül, a ki volt ott hamarabb játék, az arabok jóval később érkeztek arra a területre (régészeti leletek is alátámasztják, nemcsak a Biblia:)
A "gettósítás" az 360 négyzetkilométer, és csak a nép egy kicsiny része hőzöng (még azt is megkockáztatom, hogy a többség gyűlöli a hamaszt)
Próbáltak tiltakozni - lelőttek jó pár tiltakozót. (majd a hulláikat szépen elvitték, az egyik légicsapás helyszínére, és mutogatták, mint "civil" áldozatokat"

Peterpapo 2014.08.06. 12:19:16

@Éhes_ló:

""Valakinek a zsidók által párévente gyártott hullahegyek"

Kikre gondolsz? Az önrobbantókra?

mrZ (törölt) 2014.08.06. 12:38:42

Szerintem a vélemény nyilvánítás szabadsága nem korlátozható mert az illető zsidó személy bábuját kötötte fel.
Az hogy a főállású rettegők rákapcsoltak csak olaj lesz a tűzre, napirenden tartja a témát és még több embernek hozza meg a kedvét a véleménye kinyilvánításához.
Palesztinával kapcsolatban meg le kellene állni a hazugságokkal, már nincs információ monopólium, bárki meggyőződhet a zsivány mitológia hazug voltáról.

nnnnnnnn 2014.08.06. 12:57:13

gondolom mikor a maszopnyikok szemeket lövettek ki meg azonosító nélküli rendőrök viperáztak, az nem zavarta a bloggert.

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2014.08.06. 12:59:53

@tralalala: Miért, nem ez a mánia? Ha valami korrekt jobboldali fazon mérsékelten mondaná a véleményét, csak néhány értelmiségi tapsolna neki, a többiek csak néznének. Ha meg polgárpukkasztunk, akkor máris megy a széles mosoly.
Meg lehet normálisan is mondani, hogy Izrael is kicsit visszavehetne az arcából, már csak azért is, mert ők az erősebbek és a palesztin nép nem egyenlő a HAMÁSZ-szal.

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2014.08.06. 13:02:35

@$$$=$$$: Akkoriban még nem volt blogom, de természetesen zavart. Nem szokásom, hogy két gerinctelen oldal közül valamelyik mögé besoroljak. Mert az első nagyobb volumenű tüntetéseket trükkösen szervezték olyanra, amilyenek lettek.

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2014.08.06. 13:16:55

gondolom TE nem vonnád el egyetlen ember vélémény és szólássazbadságát?!
vagy igen?

2014.08.06. 13:18:19

A polgármesternek egy rendes demokráciában joga van kimutatni ilyen módon a véleményét.
Egy önkényuralmi rendszerben pedig a rendszer talpnyalói és hatalmi szervei mindent elkövetnek, hogy lejárassák, lefikázzák, bolondnak tartsák, börtönbe zárják és elhallgattassák a másképp gondolkodása miatt.

A kommentek alapján nehéz eldönteni, hogy milyen országban élünk. Sajnos.

látens liberális 2014.08.06. 13:37:46

" egy cigányellenes polgitól "
???????

látens liberális 2014.08.06. 13:38:56

" Egyrészt 10% alatti roma lakossággal könnyű demonstrálni, "
??????
Hány százalék felett nehéz?
Nem vagyunk egy kicsit rasszisták?

látens liberális 2014.08.06. 13:40:18

Októberben önkori választások.Ha nem tetszik az érpatakiaknak a polgi, leváltják.Ilyen egyszerű ez.

Démonmac1 2014.08.06. 13:42:52

@Member:
Nem lehet "kicsit visszavenni" nem az erősebbségen múlik a dolog.
Ha nincs robbantgatás/rakétázás, akkor nincs ellencsapás sem.
Egy felelős kormánynak az a dolga, hogy megoldja, hogy az állampolgárait ne érje atrocitás.
Úgy kell visszacsapni, hogy garantáltan elmenjen a piszkálódástól a kedvük.
-Megoldás nem nagyon lesz, ha a hamasz esetleg elveszítené az önkormányzatiságát, és mérsékeltebb emberek kezébe kerülne az irányítás, az lenne az optimális.

Démonmac1 2014.08.06. 13:46:13

@roli101:
"rendes demokráciában" csakhogy M.O. már régen nem rendes demokrácia.
Az én világképembe, nagyon nem fér bele, amit Érpatak polgija művel, mind a falujával, mind a világ felé kisugárzott mérhetetlen gyűlöletével, és frusztrációjával.

dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)! 2014.08.06. 14:06:12

"Úgy kell visszacsapni, hogy garantáltan elmenjen a piszkálódástól a kedvük."
Én is mindig ezt mondom. Példát kell venni.

mrZ (törölt) 2014.08.06. 14:21:36

@Démonmac1:
>>Úgy kell visszacsapni, hogy garantáltan elmenjen a piszkálódástól a kedvük.<<

Szerintem mint felelős állampolgárnak most vissza kellene csapnom neked, mert a zsivány terrorista felfogásod veszélyezteti a népemet.
De szerencsére csak bolond lyukból bolond szélként fújdogálsz, és a hülyeséged nálam felmentő ok.

látens liberális 2014.08.06. 14:28:01

@Démonmac1:
" csakhogy M.O. már régen nem rendes demokrácia."
Milyen a rendes demokrácia? netán liberális?
" Az én világképembe, nagyon nem fér bele, amit Érpatak polgija művel,"
Bízd rá az érpatakiakra, hogy milyen polgit választanak.Ilyen a demokrácia.A nem rendes, természetesen.Amúgy értem, mit akarsz írni.Az előző helyen, ahol laktam, a polgi nem volt jó, de aki ellene indúlt, az még rosszabb volt.A mostani helyen meg teljesen meg vagyok elégedve a polgival, pedig fideszes.Nyilván nem fogok egy rosszabbra szavazni, csak azért mert a világnézetemnek az felel meg jobban, ha a gyakorlatban a nem az én világnézetem szerinti a jó.Az önkori választások már csak ilyenek.

Laciii 2014.08.06. 14:59:08

@Démonmac1:
"Úgy kell visszacsapni, hogy garantáltan elmenjen a piszkálódástól a kedvük."
"mérhetetlen gyűlöletével, és frusztrációjával. "
A saját frusztrációddal kéne kezdened valamit.

Laciii 2014.08.06. 15:02:02

@látens liberális:
A rendes demokrácia az ahol rakétázzák a kisebbséget.
A hazai kevésbé látványos, mert nem bombákkal hanem késekkel gyilkol. Lehet hogy késeket akar rájuk szórni?

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2014.08.06. 15:28:43

@látens liberális: Lehet, hogy annál kicsit több helyben a befolyása és kiirtja az ellenzéket, max lesz pár kamuinduló.:)

@FILTOL: Csak a jóézléshez való viszonyát kérdőjelezem meg.

Lehet próbálkozni 50% feletti aránynál is, sőt, teljesen roma faluban is, majd elmagyarázzák neki, hogy ő van a faluért és nem fordítva.

Celtic 2014.08.06. 15:44:46

Sztem szorakoztato a pasi. Es micsoda mondatokat tud osszerakni...a Pride-videon is csak hallgattam, hogy valaki ennyire ne ismerje a magyar mondatalkotast. Pedig csak ragozni kellene neha.

Éhes_ló 2014.08.06. 16:00:06

@Peterpapo: kire gondolok?
Ezt kérdezed tőlem, mert nem érted ami magyarul van odaírva?
kire gondolok?
Komolyan kérded?

Édesanyádra meg a húgodra gondolok.
Jól szoptak.
Kár, hogy leépültek mint te, de a babóknál ez genetikai sajátosság.

látens liberális 2014.08.06. 16:00:46

@Member: Az ellenzéket ki lehet nyírni, de a szavazókat nem.A szavazó arra szavaz, akiben megbízik.

Éhes_ló 2014.08.06. 16:06:18

@avocado_: a tetves kurva anyád a kutya, hazudozni pedig itt a magadfajta agyament barmok szoktak.

Mangekyo22 2014.08.06. 16:25:27

@Member:

Én sem hiszek a "néhány farok bűne egyenlő mindenkivel" elvben.

Viszont bevallom, sokszor megfordult már a fejemben, hogy a hamaszka az nem-e izrael által alapított kamu-partizán szervezet, amit azért hozott létre, hogy legyen ürügye a palesztinokra támadni.

Igen, "összeesküvés-elmélet", de elvégre nem kevés beszokott jönni, lásd pl a "Demokrácia Királya Amerika just for fun más államok vezetőit, sőt, lakosait lehallgatja".

Peterpapo 2014.08.06. 16:29:53

@Éhes_ló:

Úgy látom, éhes disznó helyett az éhes ló makkal álmodik. Éhes makkal, meg disznókat álmodsz. Egyébként Édesanyám 10 éve halott, úgy hogy most szégyelld el magad! Egyébként mi a véleményed az intelligenciáról, mint kívülálló?

Peterpapo 2014.08.06. 16:31:26

@Éhes_ló:

Ja és Édesanyám szülei Erdélyből jöttek ide. Nagyanyám Család neve Fényes. És a tied?

szvsz 2014.08.06. 16:31:39

@Démonmac1: "Külföldi média, Amnesty I, Ensz, mély kussban, kb 1550-1600 rakétát lőttek be (a Quassam-barkácsrakétáktól, a Gradokon át a Fajr-5 ig bezárólag. - Külföldi közvélemény, hírekben, ezekről semmi info, mintha nem is létezne."
Igen, mert effektjében nem is létezik. Kismilló quassam rakéta = 1 könnyű sérült. Izraeli terrorbombázás pár hét alatt ~ 2000 (kírom betűvel, hogy értsed: kétezer) halott, melynek 80%-a civil, nők, gyermekek.
Remélem holnap a tieidet robbantják szét a mocskos terrorista kitartóid. Akkor talán kihúzod a nyelved a seggükből.

szvsz 2014.08.06. 16:39:30

@Démonmac1: "Ha nincs robbantgatás/rakétázás, akkor nincs ellencsapás sem."
ha nincs megszállás, népességet felére redukálás, élet ellehetetenítés, alapvető létszükségletektől megfosztás, napi szinten terrorizálás, akkor nincs rakétázás/robbantgatás sem. Csaxolok, hogy 'az úgy kezdődött, hogy ő visszaütött' még az ilyen dedós szinten sem magyarázat.
Bár tőled efogadható.

ZX 2014.08.06. 17:16:51

@szvsz: Azért csak halkan jegyzem meg, hogy a területen gyakorlatilag 3200 éve élnek zsidók, míg az arabok kb. a 7. században kezdtek betelepülni. Azt sem árt megjegyezni, hogy a palesztinek akik egyébként arabok, úgy élnek mint a cigányok, még a többi arab ország lakosai is utálják őket, nem véletlenül. (Ettől függetlenül én is elítélem ami ott zajlik, de mindkét oldal erősen sáros). Nálunk pont azok tiltakoznak a népirtás ellen, akik szó nélkül elgázosítanák a cigány honftársainkat. Szóval el kéne gondolkodni a dolgokon mielőtt bárki bármiről is véleményt mond.

ephart 2014.08.06. 17:19:17

micsoda abszurditás.400 palesztin gyermek bestiális meggyilkolása simán befér az indexnek de egy magyar bábozóművész előadása nem.nincs ez jól így

Démonmac1 2014.08.06. 17:20:02

@szvsz: Nem a hamaszos patkányokon múlt, hogy nem lett sok vesztesége az Izraelnek.
Ott a vaskupola, ott van az a rengeteg óvóhely.
Jelenleg úgy állt meg a mérleg, hogy több palesztint öltek meg a quassamok, és a gradok, mint, Izraelit.
A palesztin fél, nemhogy óvóhelyeket nem épített, hanem még az alagutakba sem engedte be a népet, sőt egyenesen felhajtották őket a tetőkre.

ephart 2014.08.06. 17:20:48

400 palesztin gyermek bestiális meggyilkolása

gondolom egy ideig kussol a zsidó csürhe a Szabadság téren

Démonmac1 2014.08.06. 17:25:53

@ephart: Ok és okozat
Ha nem rakétázik/robbantgat a hamasz, és nem használnának élőpajzsokat, akkor pontosan :0 db halottjuk lenne. így meg.. de biztos megérte.
(az egyik legszegényebb ország a térségben, erre mire költik a segélyt? Alagutakra, meg még több fegyverre -illetve a segély egy része a felsővezetésük bankszámláira megy, akik saját pénzként kezelik, amit a népükre kéne fordítaniuk)

(mellesleg a hamasz által elrendelt alagútépítések alatt meghalt vagy 150 db kisklambó, az nem fáj senkinek) Legalábbis nem emlékszem, hogy krokodilkönnyeket hullatna értük a sok antiszemita véglény.

Démonmac1 2014.08.06. 17:28:03

@ephart: Megköszönheted szépen a sok szakállas halottimádónak. Mártírok lettek Allah akaratából, nem is egy videó van erről, hogy erre vágynak legjobban.
És ugyan ki szeretne Allah akaratával szembemenni,? Hiszen, minden az ő elrendelése alapján történt.

ephart 2014.08.06. 17:29:45

@Démonmac1: nézd tapsikolhatsz a háborús és emberiségellenes cionista zsidrák bűnösöknek de most ezzel a tettükkel eljött a fordulat.a világ ellenük fordult más idők jönnek

ephart 2014.08.06. 17:33:11

@Démonmac1: én nem vagyok egyik féllel sem.zsidrák arab barbár állatok.csak az erőszakból meg a gyilkosságból értenek.addig jó még egymást irtják és nem a nyugatot

Démonmac1 2014.08.06. 17:39:04

@szvsz:
"ha nincs megszállás" -2005 - ben kivonultak az Izraeliek gázából, nincs megszállás.
"népességet felére redukálás"éppenhogy növekszik (angol nyelvű wikipédiában van rá statisztika) pont ez az egyik gondjuk, hogy növekszik.
" élet ellehetetenítés, alapvető létszükségletektől megfosztás"
Mióta alapvető létszükséglet az öngyilkos merényet? Azért van a blokád, hogy ezt kiszűrje, egy csomó mindent kapnak Izraeltől ingyen, rendszeres segélyszállítmányokat (egy darabig a cement is jött, csak amikor felfedezték, hogy az alagutakba kell, akkor leállították)
"napi szinten terrorizálás" történetesen senki nem terrorizálta őket, velük ellentétben, a rakétákat ugyanis ők lőtték ki, és sokáig semmilyen válasz nem is érkezett rá.

u.i. a személyeskedés nem érdekel, az csak rólatok állít ki egy képet.

_most_ 2014.08.06. 17:44:10

szerintem nagyon vicces, ahogy az bohóc érpataki polgármester lejáratja a jobboldalt :D Amúgy ha annyira érdekli a palesztinok sorsa, akkor mondjuk fogadjon be palesztin menekülteket Érpatakra, de gondolom csak addig védi a palesztinokat, míg nem a szomszédjai, az érpataki romkocsmák melyéről könnyű osztani az észt.

Démonmac1 2014.08.06. 17:45:38

@ephart: "A világ ellenük fordult" :DD
Aha, aztán tanultál gazdaságtörténelmet?
8 általánosban sajnos még nem tanítják, pedig ahogy a példa is mutatja, nagyon kellene:))
Piac fogalma, szerepe, működése.
Majd ha a világ a tőzsdétől megszabadul akkor esetleg. Ahhoz meg egy újabb jégkorszak kéne.
süti beállítások módosítása