Ökoradikális szemlélettel

889.png

Szociális területen dolgozó, de nemzeti sorskérdésekben és ökopolitikai dilemmákban (is) véleményt formáló örök lázadó.

Lájkolj!

Címkék

Címkefelhő

Linkek

Utolsó kommentek

Szavukba vág majd a Nép

2014.11.10. 11:01 Member

Őszintén bevallom, nem foglalkoztam Rózsa Milán megrendítő és váratlan halálával, mert személyesen nem találkoztunk, ebben az értelemben nem ismertem (mások nekrológjai így hitelesebbek voltak), de ismertem munkásságát és beszédes, hogy a Jobbegyenes is tisztelgett személye előtt. Erre jön a Népszava, mely már évek, ha nem évtizedek óta igyekszik félreérteni nem csak a magyar- és nemzetközi politika folyamatait, de az alapvető morált és erkölcsiséget is, most pl. a kegyeletet.

vxpq5exgmavdw0ql4b8m[1].jpg

Forrás: Cink.hu

Kezdjük azzal, hogy a képen szereplő két embernek nincs túl sok köze egymáshoz, József Attila borderline szindrómával küzdött, ami azért érezhető is volt pl. a Szabad ötletek jegyzéke feljegyzésein és mellette hithű urbanista kommunista volt, míg Milán ezzel szemben egy ép, de sokat megszenvedett ember, aki mindennemű kisebbség problémáira gyógyírt kívánt keresni. Másrészt nem kicsit dühítő, hogy az álbaloldali lap a sajátjai közé kívánja sorolni a fiatal aktivistát, de még egy normális üzenetet sem tudtak megfogalmazni, mégis mit akar az üzenet jelenteni? Minden hiteles balos értelmiségi öngyilkos lesz? Egyáltalán ez poén akart lenni.

Ennél kevesebbért is illendő volna a főszerkesztőnek felállnia, ha lusta volt megnézni, mit nyomnak ki, azért, ha pedig egyetért a fentivel, azért.

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: Rózsa Milán Népszava

A bejegyzés trackback címe:

https://lehetvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr566883239

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2014.11.10. 12:39:40

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása