Ökoradikális szemlélettel

889.png

Szociális területen dolgozó, de nemzeti sorskérdésekben és ökopolitikai dilemmákban (is) véleményt formáló örök lázadó.

Lájkolj!

Címkék

Címkefelhő

Linkek

Utolsó kommentek

TeSzopd!

2011.05.22. 10:11 Member

"Április elején indult útjára a Te szedd! akció. A program keretében május 21-én nagyszabású hulladékgyűjtési programot szerveznek. A Magyarország egész területére kiterjedő projekt célja: Magyarország elhagyott hulladékainak felszámolása." 

Vagy valami ilyesmi lett volna a célja ennek. Ma reggel félálomban hallottam, hogy a reggeli híradóban milyen hatalmas részvételről és megmozdulásról beszéltek. Csak sajnos valami kis hiba csúszott a dologba.

Megyei szervezetünk minden településen részt akart venni a dologban, ahol jelen vagyunk (sajnos én nem értem rá, mert csak szombaton volt lehetőségem Szegeden könyvtárazni), csoportvezetőnek jelentkeztünk, de csak egyikünket keresték meg, azt is csúszásokkal, félreinformálva (pl. pontos időpont minek?). Végeredményben reggel 9-re mind kimentek az alábbi településeken önkénteskedni: Kalocsa, Baja, Kecskemét, Kiskunfélegyháza, és találjátok ki, mi történt! NEM_VOLT_OTT_SENKI, egy árva lélek sem! Mindenki, aki jelentkezett, kapott egy emailt, hogy hova mehet a megyében, akkor meg miért nem működött a dolog? Talán csak ott voltak hajlandóak megjelenni pár bérönkéntessel, ahol volt kamera? Vagy mivel magyarázzák ezt az átverést a két érintett minisztériumban?
Végeztem.

2 komment

Címkék: fidesz hulladék lmp

A bejegyzés trackback címe:

https://lehetvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr292923052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

:{) MIKI (}: · http://machinimak.wordpress.com/ 2011.06.15. 18:43:01

én is erről csak akkor halottam, amikor már vége volt, pedig szedtem volna én a szemetet

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2011.06.15. 18:53:20

@:{) MIKI (}:: Valamiért kicsit mintha érdekmegmozdulás lett volna az egész. Bár nem lep meg, a legnagyobb szemétellenesek nem képesek rá, hogy a házuk előtt összeszedjék. No comment.
süti beállítások módosítása