Ökoradikális szemlélettel

889.png

Szociális területen dolgozó, de nemzeti sorskérdésekben és ökopolitikai dilemmákban (is) véleményt formáló örök lázadó.

Lájkolj!

Címkék

Címkefelhő

Linkek

Utolsó kommentek

Világ proletárjai, egyesüljetek!

2012.02.18. 06:20 Member

Nem értem, az MSZP-nek egy kerekasztal már nem is elég? Egy levegőt szívnak a kiutált Demokratikus Koalícióval és a Magyar Szolidaritás Mozgalommal (akikkel amúgy az LMP a héten egyeztetett a közös célokról) az Ellenzéki Kerekasztal keretében, erre párhuzamosan a Baloldali Kerekasztal a Változásért ülésein tárgyalnak az eddig még biztos távolban tudott Magyar Kommunista Munkáspárttal, akik amúgy éppen a Jobbikhoz hasonlóan az EU-ból való kilépéssel kampányolnak, és a Zöld Baloldallal, ami már jelentősen megfogyatkozott erejében és csak Pesten rendelkezik számottevő erővel (hozzáteszem, a Munkáspárt Nógrád megyében erős).
Ez hatalmas öngól. Anno azt nyilatkozta nekem a Munkáspárt akkori szegedi elnöke (nem titkolom, fiatalabb koromban érdekeltek a gondolataik, de nem léptem be és segítő sem voltam), hogy neki az MSZP jobboldali párt és elképzelhetetlen az együttműködés, Türmer a Fidesszel együtt (!) kampányolt a kórházprivatizáció ellen még 2004-ben, az MSZP pedig éppen le kellene hogy vetkőzze a kommunista múltját, erre a narancskommunisták helyett a vörös kommunistákkal barátkozik? Emberek...

Na ezért van egyre nagyobb szükség az Új Ellenállásra, hogy a két gyarmatosító politikai elit helyett valami új, fiatalosabb, kevésbé despota, a nép akaratát és véleményét jobban kikérő erő kormányozza országunkat, mert amíg a pártérdekek váltogatják egymást, csak szobában morgó kihasznált emberekre lelünk minden háztartásban.

4 komment

Címkék: mszp munkáspárt baloldal

A bejegyzés trackback címe:

https://lehetvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr824128227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

WanGood · http://animemangapalota.blog.hu 2012.02.18. 19:43:13

Namármost, ár jú fáking kidding mí?

Itt tényleg nem volt rendszerváltás. A komcsikokkal leülünk tárgyalni, a "náczikokkal" meg nem? Szégyelld magad, MSZMP, országérdekből egyes, leülhetsz Kőhidán.

"Na ezért van egyre nagyobb szükség az Új Ellenállásra, hogy a két gyarmatosító politikai elit helyett valami új, fiatalosabb, kevésbé despota, a nép akaratát és véleményét jobban kikérő erő kormányozza országunkat..."

LMP merchandisingból jeles. :) De valóban ők (ti?) a perpillanat egyetlen alternatíva. Csak nehogy elSZDSZ-esedjetek!

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2012.02.18. 20:30:41

@WanGood: Engem még a 4K! érdekelne, csak amióta pártosodtak, teljesen eltűntek. Ugyanis az EK-t ők is visszamondták, mint a huzat, ami erős jópont. A Szolidaritás csak akkor lehet kormányváltó erő, ha kidobják Kónyát és a többi vezetőt, ha jól értesültem, iszonyatos belső konfliktusok vannak a tagság és az elnökség között, pedig még el sem kezdődött a politizálás.

Most volt ATV-n egy Elek István interjú, ahol a Jobbik megkerülhetetlenségéről beszélt és nagyon igaza van, egy 20%-os párt, ha megőrzi addig az erejét, oda fog verni. Ha nem az ellenzék nyeri meg egy technikai célzattal, hanem a Fidesz szélsőségesedik hozzájuk, nekünk annyi, te és én is ott fogunk kubikolni ínségmunkáért 47e-rért. :/

Mangekyo22 2012.02.20. 11:49:10

Én az MSZP-ről azután, amit néhány héttel ezelőtt tettek már mondanom sem kell, mik is valójában...

Végre amikor Orbánka belátta hogy változtatni kell és volt rá ideje március 10-en valahanyadikáig, erre "teljesen különös és rejtélyes okokból" február 10-valahányadikára rakták az EU általi szavazást (külföldi + itthoni lapokból tudom), és milyen furcsa, hogy az összes magyar delegáltból egyedül az MSZP szavazott Magyarország ellen. Elhiszem, hogy az MSZP annyira hatalom éhes (mint a Fidesz), hogy az országot is lejáratná/lerombolná, de az akkor is... aki meg ezek után azt mondja, hogy az MSZP csak az ország jó érdekeit akarja, akkor sürgősen menjen orvoshoz.

Mindenesetre egy biztos: 2014-ben vagy LMP, vagy Jobbik lesz nálam a szavazási lapon (országosnál, önkormányzatinál mindegy, csak ne a jelenlegi - aki volt SZDSZ-es).

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2012.02.20. 12:11:57

@Mangekyo22: Én még kíváncsi leszek Bajnaira, hogy mit lép. Sokan utálják, sokan szeretik, nem tudni, hova húz. Nekem mondjuk a gazdaságról alkotott elképzelései nem túl szimpatikusak (nagyüzem- és hipermarketpárti erősen), nem tudom, mások miként látják.

Az MSZP-nek azt kellene látnia, hogy az EU már végre meg akar büntetni valakit. Ott van a rengeteg eszköz az uniós rendeletekben és még alig alkamaztak belőlük valamit, az oroszlán sem fél a puskától, amíg nem látja, hogy lőnek is vele. És én nagyon örülnék neki, ha a puskacső éppen nem felénk fordulna, szóval most az EU-val úgy kell bánni, mint a hímes tojással pár hónapig.
süti beállítások módosítása