Ökoradikális szemlélettel

889.png

Szociális területen dolgozó, de nemzeti sorskérdésekben és ökopolitikai dilemmákban (is) véleményt formáló örök lázadó.

Lájkolj!

Címkék

Címkefelhő

Linkek

Utolsó kommentek

Derce, Derce...

2011.01.28. 19:02 Member

Fidesz.hu:

"Derce Tamás hagyta cserben az eddigi jobboldali támogatóit."
"...tizenhat év alatt elfárad, megfásul az ember, a választási szlogennel ellentétben már nem a város iránti hűségről, hanem a pozícióhoz való görcsös ragaszkodásról van szó." (2006)

"Az újság főszerkesztőjét - Derce Tamás javaslatára - pályázat nélkül, rendkívüli napirenden nevezték ki, azok után, hogy a kht. korábbi, pályázaton kiválasztott ügyvezetőjét mandátumának lejárta előtt, indoklás nélkül leváltották - ugyancsak Derce javaslatára." (2009)

"Derce Tamás sajtótájékoztatón jelentette be, hogy ellenzi a Fidesz önkormányzati képviselői létszámcsökkentésre vonatkozó javaslatát." (2010)

ujpestifidesz.hu:

"Újpest Önkormányzatának Képviselő-testülete 2011. január 27-i ülésén megalapította a Semsey Aladár Újpesti Életműdíjat. Újpest kiemelkedő személyiségei – művészei, díjazottai, sportolói – az októberi választások óta egységesen fogalmazták meg és tolmácsolták az új városvezetés felé az újpesti polgárok elvárását, hogy a nyugdíjba vonuló polgármester, Derce Tamás két évtizedes, sikeres működését méltó módon ismerje el Újpest városa." (2011)

Nem szoktam rágalmazni, de mi ez a váratlan fordulat? Jutalom az ellenségnek, amiért végre visszavonul?

Szólj hozzá!

Címkék: fidesz derce tamás

A bejegyzés trackback címe:

https://lehetvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr272621572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása