Ökoradikális szemlélettel

889.png

Szociális területen dolgozó, de nemzeti sorskérdésekben és ökopolitikai dilemmákban (is) véleményt formáló örök lázadó.

Lájkolj!

Címkék

Címkefelhő

Linkek

Utolsó kommentek

II. kerület: Lángol a Karácsony?

2011.11.15. 12:57 Member

Láng Zsolt szinte a tavalyival megegyező eredményt hozott a II. kerületben, az MSZP és az LMP kissé javított, a Jobbik bukott kicsit, a JESZ pedig beégett teljesen.

A jelenlegi felhördülés oka, hogy Karácsony Gergely mégsem szeretne visszalépni. Érthető, hiszen az LMP arra számított, hogy a szétforgácsolt MSZP-nél jobb eredményt produkálhat. Ebben személy szerint magam is reménykedtem. Karácsony viszont nem köpte szembe a választóit, ugyanis az ígérte, akkor lép vissza, ha van esély a Fidesz legyőzésére, de erre egy LMP-MSZP paktum képtelen volna. Egyetlen esély maradt véleményem szerint, egy komplett ellenzéki összefogás. Ez így nézhetne ki:

47 teljesen egyforma cetlit veszünk elő (53%-ot szerzett Láng), ezekre ráírjuk a képviselők neveit. Az 1%-os JESZ 1 db, a Jobbik 7 db, az LMP 16 db, 23 db cetlit kapna. Leülnének a képviselők és élő adásban kihúzná a kalapból egy aranyos kislány (hogy tényleg minden csalást kizárjunk, meg gyerekekkel minden eladható) kisorsolná a nevet. Ezt követően mese nincs, a többiek visszalépnek, és ha már van esély Zsolti ellen, talán a bizonytalanok is megjelennek és lesz esély nyerni. A II. kerület különösen kemény hely, ugyanis itt magasabb az életszínvonal, mint az ország javában, a Fidesz nekik kifejezetten kedvezett. Az egyetlen reális kihívó a kispolgári érdekeket kevésbé protezsáló MIÉP, de ők éppen a béka feneke alatt vannak.

Szólj hozzá!

Címkék: választás karácsony gergely lmp

A bejegyzés trackback címe:

https://lehetvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr863384585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása