Ökoradikális szemlélettel

889.png

Szociális területen dolgozó, de nemzeti sorskérdésekben és ökopolitikai dilemmákban (is) véleményt formáló örök lázadó.

Lájkolj!

Címkék

Címkefelhő

Linkek

Utolsó kommentek

Ángyán egyedül

2012.06.19. 12:38 Member

Egy nagyon jól sikerült összefoglaló az indextől. Szerintem khmm, titkolnak valamit. :)

2 komment · 1 trackback

Címkék: Ángyán József

A bejegyzés trackback címe:

https://lehetvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr924598049

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Robbanni készül a Hungarikum bomba 2012.06.21. 12:14:22

Mégsem hamisítatlan hungarikumok a Hungarikumok! A báránybőrbe bújt hungaristák helyett azonban a magyar poilltika grínpíszíje, az LMP készül egy rúd téliszalámihoz láncolni magát. Az Elvarázsolt Kastély pedig bojkottra szólít fel. Én gyanítom, ho...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

White SeeD 2012.06.25. 10:38:14

Hát igen, egyedül maradt. De nem csoda, mivel a többinek vagy nincs lelkiismerete, vagy nyakig benne van a földosztásban.
Gyak már naponta jönnek az új hírek hogy ez meg az a fideszes kapott földet attól függetlenül hogy rokkantnyugger, vagy neméppen parasztember...
No nembaj, majd jópénzért bérbeadják a helyi gazdáknak / a jobbágyok dolgoznak rajta ingyen. Közben a mezőgazdaság csúszik lefelé, már malacot is külföldről hozzuk be mert olcsóbb. Igen olcsóbb, és ez addig így is marad, míg ez az élősködő réteg uralja a földeket a gazdálkodók helyett.

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2012.06.27. 18:02:55

@White SeeD: A föld mindig kérdése volt a magyar lakosság önérzetének, a tudatban a zsíros földek, kövér legelők, kiváló vizeink jelentik a nemzeti vagyont. Nem fogják tűrni hosszú távon, főleg akik földmíves felmenőkkel bírnak, hogy atyáik öröksége így elvesszen.

Amúgy borzasztó látni, mennyire egyhangú a konyhakerteket leszámítva a felhozatal, alig látni már végeláthatatlan paprika vagy dinnyeföldeket.
süti beállítások módosítása