Ökoradikális szemlélettel

889.png

Szociális területen dolgozó, de nemzeti sorskérdésekben és ökopolitikai dilemmákban (is) véleményt formáló örök lázadó.

Lájkolj!

Címkék

Címkefelhő

Linkek

Utolsó kommentek

Jobbról előzhetik a Jobbikot: párttá alakulhat a Magyar Hajnal

2013.08.29. 19:02 Member

A Népszabadság úgy tudja, hogy a görög Arany Hajnal mintájára párttá alakulhat a Magyar Hajnal, amelyet korábban több jobboldali radikális szervezet a Magyar Nemzeti Arcvonal vezetésével kívánt életre hívni, de próbálkozásuk kudarcba fulladt. Most azonban a Magyar Hajnal elindította honlapját, itt a „Mit akarunk?” menüpont alatt csak ennyi olvasható: „Majd meglátjuk”.

A lapnak Lenhardt Balázs volt jobbikos (jelenleg független) parlamenti képviselő megerősítette, hogy ő is részt vesz a szervezet megszervezésében. Elmondása szerint több „radikális szervezet” is csalódott a Jobbikban ‒ mert elvesztette nemzeti radikalizmusát ‒, ezek már egy éve intenzív tárgyalásokat folytatva működnek együtt.

Lenhardt kijelentette: a közeljövőben érdemi bejelentés várható, ám a helyzet jelenleg még igen képlékeny, több forgatókönyv is megvalósulhat, akár párttá is alakulhat a Magyar Hajnal.

Forrás: mandiner.hu

Korábban írtam, hogy a magyar "baloldal" mennyire szereti a szélsőjobboldalt egységes náci erőként láttatni, de ahogyan ők maguk sem tudnak egy közös miniszterelnök-jelöltről sem megegyezni, emezeknek sem kell a szomszédba menniük acsarkodásért. A Jobbiknak persze van mitől félnie, a Fidesz szabályosan nyúlja a témáit, ezért a legradikálisabb dolgokat kellett tolniuk, hogy kitűnjenek, de ezzel a mérsékeltebb és a legradikálisabb jobb őrlőkövei közé kerülhetnek.

Szólj hozzá!

Címkék: szélsőjobboldal Jobbik

A bejegyzés trackback címe:

https://lehetvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr715483854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása