Ökoradikális szemlélettel

889.png

Szociális területen dolgozó, de nemzeti sorskérdésekben és ökopolitikai dilemmákban (is) véleményt formáló örök lázadó.

Lájkolj!

Címkék

Címkefelhő

Linkek

Utolsó kommentek

Vajdaságiakkal működik együtt az LMP

2014.02.01. 20:39 Member

79920_sch[1].png

A Lehet Más a Politika párt és a Vajdasági Magyar Szövetség jövőbeni együttműködéséről tárgyalt szombaton Szabadkán a két párt elnöke, Schiffer András és Pásztor István.

Schiffer András, az LMP társelnöke kiemelte: pártja számára kiemelten fontos, hogy valamennyi külhoni magyar szervezettel olyan intenzív kapcsolat alakuljon ki, amelyben az LMP-nek inkább a kérdező szerepe jut. Mint fogalmazott: pártja nem szereti, ha Budapestről próbálják megmondani azt, hogy mi jó a külhoni magyarságnak.

A VMSZ elnöke, Pásztor István kijelentette, hogy a magyarországi választások kampányidőszakában a VMSZ nyitott minden olyan magyarországi pártra a Jobbikot leszámítva, amely érdeklődést mutat arra, hogy találkozzon velük, elmondja véleményét. Azt azonban nem szeretnék, ha bármelyik párt a Vajdaságban kampányolna.

Forrás: mandiner.hu

Megjegyzés: Schiffer András csak társelnök.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lehetvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr585793353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása