Ökoradikális szemlélettel

889.png

Szociális területen dolgozó, de nemzeti sorskérdésekben és ökopolitikai dilemmákban (is) véleményt formáló örök lázadó.

Lájkolj!

Címkék

Címkefelhő

Linkek

Utolsó kommentek

"Mi menekülünk, ti szopjatok a megbénult bankokkal!"

2011.09.09. 13:18 Member

Ennél nonszenzebb ötletet nem hallottam mostanában, ezért nem is tudom, hová kapjak. Szóval Lázárék új ötlete, hogy aki most ki tudja perkálni a 180 forintra rögzített frank, 250-re rögzített euró és 2 forintra rögzített yen hitelét, egy összegben, az angolosan távozhat a hitelek folytogatásából. Azt hiszem, ezzel nem a nálunk 3 hónapot kapott tartozók élhetnek majd, hanem azok a már ismert képviselők, akik korábban devizaidiótáztak, miközben ők maguk is milliókkal tartoztak. Persze nem tudom, hogy felvehető forinthitelből kifizethető-e a franktartozás, mert az a körbehitelezés paradicsomát hozná el. Egy biztos, ha most megszopatják a bankokat, ez nem a vezérigazgató fizetésén, hanem az ügyfelek befizetésein fog meglátszani.

Aki ért hozzá, mesélje már el nekem, hogy ez a lépés végülis indokolt volt-e. Mert Ócsa lakosságának "gyarapodását" úgy érzem, nem fogja majd meg. 

EDIT: Na, Lázár annyit elért, hogy hirtelen a BUX zuhant egy nagyot. Mennyit ér egy politikus szava, kemény.

Szólj hozzá!

Címkék: bank svájci frank

A bejegyzés trackback címe:

https://lehetvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr723213654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása