Ökoradikális szemlélettel

889.png

Szociális területen dolgozó, de nemzeti sorskérdésekben és ökopolitikai dilemmákban (is) véleményt formáló örök lázadó.

Lájkolj!

Címkék

Címkefelhő

Linkek

Utolsó kommentek

Nyugalomra intenék mindenkit!

2012.11.09. 12:38 Member

egyuttmukodes_alairas_galeria_02.png_1555x1037

Talán decemberben voltunk utoljára ilyen népszerűek, hogy mindenki velünk foglalkozott, ezt a kiemelt figyelmet köszönjük. De a véleményformáló, hangadó bloggereket és újságírókat szeretném megkérni, hogy foszlányokból levont túlkövetkeztetések alapján ne kívánják ide vagy oda sorolni a pártot. November 17.-én lesz egy kongresszusunk, melyen a tagság, mint minden demokratikus erőben, kifejtheti a véleményét, addig ne vonjunk le túlzottan mély gondolatokat. Igen, fontos, központi téma most az Együtt 2014-hez való viszony, de láthatjuk, mennyire képlékeny a dolog, sokat számít, ők maguk hogyan rendezik le maguk közt a szövetségeket, kicsit olyan, mint egy ellenzéki boszorkánykonyha, én személy szerint még nem látom, mit főznek, de kíváncsi vagyok rá.

Akkor szóljon a tagság!

4 komment

Címkék: LMP Együtt2014

A bejegyzés trackback címe:

https://lehetvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr654898784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mangekyo22 2012.11.10. 13:04:18

Egyedüli bajom ezzel az "Együtt 2014"-el (jézusom, mintha csak a "A Rasszizmus Szívás" alkotói találták volna ki), hogy olyanok is benne vannak, mint Kuncze, Milla, DK stb... mert nem az, elhiszem, hogy a "célért" mindent, de azért ne egy ilyen társasággal. Akkor inkább a Jobbik + MSZP, mint ezek...

S még mindig nem értem mitől olyan nagy Was ist das Bajnai, aki gyakorlatilag csak 1 évig volt miniszterelnök, s őt is csak azért rakták oda, hogy:
1.Gyurkától megszabaduljanak.
2.Még több adót, megszorítást stb vezethessenek be.
3.Nem akartak előrehozott választásokat.

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2012.11.10. 13:11:55

@Mangekyo22: Megszállt Matolcsy szelleme? Jobbik + MSZP? :D :D Bajnait csak akkor fogadom el, ha távoltartja magát a pénzügyminiszteri és miniszterelnöki posztokról. A DK utálja a Millát és fordítva. Lesznek még itt vicces körök.

Mangekyo22 2012.11.10. 14:44:44

@Member: Dehogy szállt meg Matolcsy, nekem csak alapból nem szimpatikus a Milla s nem mond nekem semmit Bajnai neve a tényeken kívül.

Viszont ha jól értem, MSZP és Jobbik végleg kizárva? Pedig ha a cél csak az, hogy leváltani Orbánkát meg a fityiszt, onnantól már nem mindegy? Bár igaz a mondás, "minden szentnek maga felé fordul a keze"... XD

Azt viszont lehet lesni, mikor fog Bajnai lemondani a miniszterelnöki vagy pénzügyminiszteri posztokról, elvégre ha nem ő lenne a Milla miniszterelnök jelöltje, alapból vissza sem hozták volna a köztudatba. S a Millából ki más legyen? Mert hogy ők sem fognak lemondani a miniszterelnöki posztról, függetlenül attól, hogy tagjai még a Jobbik-nál is......

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2012.11.10. 14:56:36

@Mangekyo22: Az írtam, hogy a Jobbik és MSZP szövetség kizárt, ezek pár ezer kilométerről is kiszagolják egymást, majd tüzet nyitnak. Nem jó ötlet összeereszteni a skorpiót és a tarantulát. :)
A Milla legutóbb azt nyilatkozta, hogy nem akarják Bajnait miniszterelnöknek, szinte naponta változik, hogy ki mit akar, éppen ezért baromira nehéz az ügy.
süti beállítások módosítása