Ökoradikális szemlélettel

889.png

Szociális területen dolgozó, de nemzeti sorskérdésekben és ökopolitikai dilemmákban (is) véleményt formáló örök lázadó.

Lájkolj!

Címkék

Címkefelhő

Linkek

Utolsó kommentek

Hülyén érzem magam

2014.01.07. 18:04 Member

Mert ezt elb@sztuk. Nem láttuk előre, hogy mi sülhet ki ebből. Hogy Gáboron már látszódott a teljes kudarc érzése, az egyértelmű. Amikor a 4K!-val való tárgyalások megszakadtak, akkor úgy látta, megint begubóztunk és rossz irányba indultunk el. Amikor a stratégiai kérdések felmerültek, ő nem is az OV megfontolt, óvatoskodó, nem is a népi ökoradikális szárny véleményét képviselte, hanem egy sajátságosat, fiatalosat és városiasat. Ami értelemszerűen nem kapott kellő támogatást. Érezhető volt, hogy Gábor szélmalomharcot vív és egyre csak fárad, emlékszem, a fesztiválokon rendszeresen ott volt és együtt sörözött a fiatalokkal. Igaz, elmúlt 30, de ő még mindig ízig-vérig fiatal, szót ért velük.

De erre én sem számítottam, a kongán is őt támogattam, hiába képviselek sok tekintetben egészen mást, mint ő, mégis csak a második legismertebb képviselőnk, amiben sokat számít meglehetősen egyedi megjelenése. Sokan név szerint nem ismerik, hogy "Az a bajuszos" és általában még ha a mondanivaló nem is, de az érzület megmarad vele kapcsolatban, hogy "jól beszélt". Nem is véletlen, hogy többen kiálltunk mellette, hiába csúszott le az összes létező jelölési módról, mondván, őt nem érdekli. András és egyik társunk gesztusa, majd a kongresszus viszont lehetőséget adott a beszéde alapján megcsömörlött, megfáradt Gábornak, hogy összeszedje magát és legalább OEVK-ban vagy az első harminc között folytassa a munkát. Mondhatni Vágó Úr a közönség segítségét kérte. Az országos választmány viszont, Vágó jelöltségének támogatása helyett, hajszál híján, de nem szavazta meg a bizalmat Gábornak, aki ma reggel nem éppen elegánsan a belharcokra és a bázisdemokrácia csorbulására (utóbbi mondjuk sokszor éppen a döntéshozás teljesen ellehetetlenítője, főleg vis major esetekben) hivatkozva éppen a kampány előtt lépett ki.

Rendben, Gábor, mondhatnám, megértem. Sokszor láttalak megtörtnek, kialvatlannak, dübörögtél a "kallódó fiatalság" (ahogyan te mondtad) és a tiszta adópolitika érdekében. De most komolyan, velünk szemben, akik megszavaztunk téged a jelöltállításon túl, akik biztattunk, akik mint embert, kedveltünk, ezt érdemeltük? Neked jó, meglógtál a neked fojtó környezetből, letetted a fegyvert Világosnál, mi viszont itt maradtunk, bízva abban, hogy megugorjuk a küszöböt és lehet más a politika, de te most lunatic-ra kapcsoltad az eddig is hard fokozatot. Ezért minimum a bajszodat borotválnám le és ragasztanám a homlokodra.

6 komment

Címkék: LMP Vágó Gábor

A bejegyzés trackback címe:

https://lehetvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr185743304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KoNor_engineer 2014.01.07. 22:57:20

Sajnálom az LMP-t. Sajnálom a 2014-es választásokat....
Előbb lőném le a kutyámat, mint hogy az Együtt-PM-MSZ(m)P-DK-féle politikaiprostituáltpopulációra (3P) szavazzak. A komcsik meg a pápai idióta kaptak 8 évet, hogy alkossanak valami maradandót, és bizony rohadtul nem jött nekik össze. A libatolvaj pedig meglóbálta a pénzes szütyőjét és sikeresen megvette a PM tagságát, ezáltal felszalámizta a "régi" LMP-t. Ez az, amit nem tudok megbocsájtani ezeknek a tetveknek.
Örülök a Fidesznek. Hála Lázárnak és Kósának, immáron az abortusz és az eutanázia erős támogatója vagyok. Nagy versenyben vannak a 3P-vel, mert nem igazán tudom eldönteni, hogy melyik csapat miatt nyitnám újra Recsket.
Épeszű ember nem szavaz a Jobbikra. Bár helyenként vannak jónak tűnő elképzeléseik, nem hiszem, hogy sokra menne az ország egy, a Meciar-érához hasonló nemzetközi elszigetelődéssel.
Az LMP tűnt a legjobb alternatívának - eddig. Úgy néz ki, hogy ők is elkurvultak, így pedig nem sok alternatíva maradt tavaszra. Konkrétan semmi.
Úgyhogy én tavasszal a lábammal fogok szavazni...

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2014.01.08. 02:16:30

@KoNor_engineer: én a jobbikra szavazok és a teszre, és nem érzem magam hülyének.

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2014.01.08. 05:08:54

@tesz-vesz: Nagy bánat, de a TESZ nem tudott kiépülni, illetve kellő támogatottságot szerezni. Ezért is nem értettem, miért zárkóznak el mindenkitől együttműködésben, önmagában Ángyánnal és Horváth Andrással nem lehet bejutni.

Mangekyo22 2014.01.08. 21:39:21

"Hülyén érzem magam"

Miért? Mert Vágó alig 1-2 napra rá azután ment el, miután írtál róla?

lehetvelem.blog.hu/2014/01/05/vago_ur_es_a_marakodas

Vicc, ami ebben az országban megy politika alatt. Bokros annak ellenére, hogy nincs pártja, most nagyon nyal az MSZP-nek, mert ugye már nincs pártja s hamarosan lejár az EP-és mandátuma.

Nem tudom, kire lehetne szavazni, mert a Fidesz és az MSZP (az összes kamu szövetségesével) egy és ugyanaz, s érdekes, hogy az a "NAV ügynök" is csak most jelent meg érdekes módon nem 10-15 évre visszamenő adócsalással, hanem csak 2-3 évessel, de természetesen amikor a Fingesz próbált felállítani egy 1989-ig visszamenő vizsgáló bizottságot akkor már nem is érdekelte őket a NAV ügynök és annak "információi".

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2014.01.08. 22:13:04

@Mangekyo22: Nem. Azért érzem hülyén magam, mert erre az eshetőségre nem számítottam, miután elég sokan álltak ki Vágó mellett. És még hülyébben, mert napról napra többet rúg belénk. Ma mondta az ATV-n, hogy nincsenek ideológiai viták, csak "szavazunk arról, hogy szavazni fogunk". Mintha a kongresszuson ideológiai vitáknak kellene mennie. Az a munkacsoportok és műhelyek feladata szerintem, a konga döntést hoz.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2014.01.09. 00:34:18

@Member: lássuk csak mit csinálnak az élőlánccal.

vágó úgy tudom rokona a tanácsköztársasági vágónak, nyilvános ez a lmp-ben?
m.cdn.blog.hu/kk/kkbk/image/000/lmpv%C3%B6r%C3%B6s.jpg

kkbk.blog.hu/2011/05/06/az_lmp_stafetaja
süti beállítások módosítása